Красота и мода

9 лесни занаяти за валентинки за деца и малки деца

Pin
Send
Share
Send


Денят на Свети Валентин е свързан с любов и привързаност. Един ден, който е пълен със сърца, любов и признателност един към друг е най-прекрасното нещо. Ръчно изработените занаяти са най-добрите идеи на този ден. Има огромна колекция от идеи за занаятчийство.

Най-добри и лесни занаяти за Деня и малки деца:

Ето няколко лесни занаята за Валентин за деца, възрастни и деца в предучилищна възраст, които могат да се избират от по-горните 9 занаята за Свети Валентин

1. Двойка "Рамка за Свети Валентин":

Ако търсите нещо по-различно и уникално за вашата скъпа или вашата любима, опитайте тази идея като валентен подарък. Ще намерите няколко дървени рамки на всеки онлайн магазин също; можете да ги персонализирате по ваш избор. Вземете своя валентин снимка и направи рамка с дървен материал. Материалът ще бъде лъскав модел, така че можете да направите добра усмивка на вашата любов и не забравяйте да персонализирате с двете си имена.

2. Сладко Сърце Гарланд

Красива гирлянда от сърца би била хубава идея за големия ден. Супер идея да озарявате настроението си в специалния ден. Можете да направите допълнителни сърца, за да разпространите любовта в квартала. Този занаят е лесно, което изисква строителна хартия, телчета и шнур.

3. Хрупкави занаятчийски изделия:

Можете да се забавлявате в кухнята с тези чудесни хрупкави оризови лакомства в сърце. Той просто се нуждае от сърцевидни резачки или тавички с много пръскачки, за да ги украсят. Можете да се насладите на деня с толкова много забавление. Това са много лесни и най-добри занаяти за малки деца.

4. Занаят от Свети Валентин:

Това са обикновените занаяти с хартия за пеперуди и скъпа глава от близалка и тяло. Бонбоните изглеждат толкова сладки с тези крила на пеперудата. Ние просто се нуждаем от хартия за строителство с красиви цветове, за да ги направим. Децата могат да се насладят на тези вкусни близалки.

5. Сърцеви възглавници:

Това са много игривите занаяти за възрастни за този красив повод. Разговорът възглавници прави хубав подарък. Можете просто да шиете тези възглавници с фина материя и да използвате някаква спрей боя с шаблони. Добавя още фантазия към специалния ден.

6. Занаят:

Това е хубава идея за създаването на прости занаят за зайче за рязане и поставяне. Това прави хубаво занаятчийски ден за деца. Тя може да бъде само залепена на вашия хладилник или да я закачите на дъските за обяви. Има много зайци лица, които могат да бъдат избрани, за да направят този сладък малък занаят.

Виж повече: Лесни коледни занаяти

7. Молив Валентин занаят:

Всеки би искал да напише хубави любовни цитати през този сезон. Това са великите занаяти за валентинки за деца в предучилищна възраст, които имат моливи за валентинки. Моливите са боядисани с метално червено и сребристо. Сърца и спирали са изработени от почистващи средства за тръби и фиксирани върху тези моливи. Изглежда толкова прекрасно. Сега трябва да имате някои малки бележници, за да драскате тези любовни цитати.

8. Цъфтящи дървета:

Цъфтящо дърво, направено от впечатлението за ръка на детето, е превъзходен занаят за деца. Всичко, от което се нуждаете, е хартия за строителство с няколко цвята и лепило. Това са леките занаяти, които са подходящи за деца от всички възрасти. Направете листа с форма на сърце и го залепете на дървото. Изглежда толкова красиво.

Виж повече: Идеи за занаятчии за снежен човек

9. Занаятчийска ръка:

Това са супер сладки сърца, направени от ръчни отпечатъци. То е толкова просто и красиво, вземете ръчно впечатление на децата си с прекрасни цветове. Направете впечатление върху строителните документи. Украсете го и го оставете да виси в стаята за целия месец. Освен това, можете да добавите името и възрастта на децата си на тези форми на сърцето.

Дните на валентинките са най-специалният ден. Можете да изразите любовта си с ръчно изработени занаяти и декорации. Това са прости и елегантни занаяти, които лесно могат да се направят у дома. Покажете любовта на живота си колко те означават за вас, като правите тези прости занаяти. Това със сигурност ще ги изненада и прави деня по-специален.

Виж повече: Лесни занаяти на плюшени мечета

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Снежинка из бумаги Новогодние поделки оригами своими руками (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send