Красота и мода

9 велики и уникални дизайни с тениска с изображения

Pin
Send
Share
Send


Тениските с думата крал или изображенията на корона обикновено са уникални и хладни. Тези ризи могат да бъдат изработени в различни стилове. Можете да оцветявате думите и отпечатъците, както ви харесва. Кралските ризи са чудесен начин да се чувствате специални и важни. Тези тениски идват в добро качество и ще изглеждат богати и гровови на вас.

Последни и различни кралски ризи за мъже и жени:

Нека Опитайте най-доброто от този кралски ризи от този списък и вижте какво е най-подходящо за вас.

1. Тениска King 01:

Номер едно King T риза е памучни ризи с къс ръкав с думите King 01, отпечатани върху тях. Тези тениски са големи и смели, а отпечатъците също са големи по размер. Вземи ги в черно и бяло за максималния фактор.

2. Пазете спокойствието на кралската риза:

Запази спокойна серия от тениски сега е много известен. Всяка от тениските е формулирана по различен начин, но всички са базирани на темата за запазване на спокойствието. Тук имате памучна тениска с известни думи.

3. Тениска на татко Кинг:

Можете да получите прекрасен крал на тениска за баща си. Това са почит към татковците и имат формулировка, която казва, че баща ви е вашият цар. Голямата корона също е очите.

4. Риза с лъвски крал:

Сред най-добрите тениски за крал са тематичните лъвски крал. Те са базирани на филма Lion King и имат снимка на лъва отпред. Те са идеални за младежи и деца.

5. Тениска на последния крал:

Можете също така да имате кралските фланелки за последен крал като част от колекцията си. Те имат прекрасните звезди на върха на ризата. Думите Последният крал се отпечатват с удебелен шрифт в гърдите на тениската. Това е идеално за красивия пич.

6. Тениска за кралски нощ:

Вземи на тъмната страна и изберете тази хладна нощ кралски тениски. Тези тениски кралици имат тъмната картина на нощния цар от серията "Игра на престоли". Това е наистина популярно сега и трябва да има за феновете на поредицата. Тази тениска е под дизайн на графичен стил; Вие ще получите тъмно синьо или опитайте черен цвят също за вашата редовна употреба.

7. Тениска с кралски карти:

Друг страхотен избор, който можете да имате за тениските на краля е кралската карта. Тези царе тениски имат картина на кралската карта от нормална картичка. Вземете си ръцете на един от тези страхотни снимки скоро.

8. Риза за кралица:

Какво ще кажете за перфектен подарък за вашата скъпа? Това са рождени тематични кралски тениски, които казват, че кралете са родени на определен месец. Можете да направите това и DIY също. Изберете ярки цветове и бели отпечатъци. Вие ще получите повече опции, докато изберете този стил на тениска на вашия рожден ден, вземете тази кралска тениска, за да отпразнувате рождения си ден с пълна наслада.

9. Двойка кралска риза:

Проверете тази чудесна риза с двойка. Те имат една риза като кралската риза, а другата като кралица. Този вид тениски можете да персонализирате според вашия избор също. Можете да подарите този на любимия си човек, така че ги вземете в комплименти цветове за вас и вашия съпруг.

Кралските ризи са смели тениски, които са идеални за младежи. Те могат да се основават на картата на краля, краля на лъвовете, тъмния крал и т.н. Има толкова много стилове, от които да избирате и всеки от тях е уникален.

Гледай видеото: DIY Clothes Life Hacks - 10 DIY Ideas (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send