Красота и мода

9 Случайни и официални дамски поли в различни цветове

Pin
Send
Share
Send


От поплавъци, застлани с пром, до монтирания молив, полите на midi правят близостта им чувствана в магазините навсякъде, така че наистина никога не е имало по-добро време да пазарувате този модел. Миди поли са преживели до известна степен като модна реставрация от края на миналата година и всички обичат начина, по който тази супер-комплиментираща дължина се е превърнала в сезон за обявяване на пола.

  • Най-добре е да носите този стил с високи токчета.
  • Миди облеклото подхожда на всички видове тяло, но най-добре се носи от по-високите жени, тъй като по средата на дължината се скъсява кракът и се съкращава линията на краката.

Модни пълни поли за жени:

1. Цветна пълна Midi пола:

Начинът за оформяне на Full Midi Skirt се регулира; горната част трябва да бъде рационализирана и да се побере близо до тялото. Това е невероятно за дамите с широки рамене и тънки бедра, тъй като това привлича междинната част и добавя обем към основата веднага, като придава измама на фигура от пясъчен часовник.

2. Черна дълга Midi пола:

Това е отличен сред най-допълващите се очертания, които изглеждат чудесно на почти всяка фигура. Тази примерна фигура е абсолютна необходимост във всеки килер на всяка дама. От петдесетте години дамите допълват най-малкото парче от средната си ръка в тези поли и изглеждат като преобладаващи като такива. Какъв по-добър подход да изглежда шик и богат, отколкото в Дълга Миди пола.

3. Бяла Миди Пола за Момичета:

Тези миди са сладки и ви дават сладък поглед, ако ги носите с маратонки. Тези бели флорални поли Midi могат да бъдат с дължина на коляното или дължината на бедрото.

4. Дизайнерски дълги полиуремни поли:

Миди-молив поли са новите мини, както се доказва от нашите най-обичани млади дами и пътеводители. Около комплименти, тези чудеса са безупречни и са задължителни във всеки килер. Оставя шикозна песен на всяко облекло, от експерт и изискано търсене на работното място до стилист сред ден и нощ!

5. Модна тъмна пола на Midi:

Опитайте се да не се страхувате далеч от подхлъзване на случайни модели в работния си гардероб, а черната му пола ще включва твърдо измерване на формата към вашия ред без да нарушава печата. В случай, че се намирате в професионално работно място, основният резервоар е защитен избор, но след това отново избирате необичайно голямо тъкане за по-ежедневни стандарти за облекло.

6. Дълга гореща червена миди пола:

Възможността за цветя с нагъната пола миди в по-голямата си част ще привлече есенции от нещо очевидно далновидно и блуждаещо. Добави тази червена Midi пола за подобряване на превъзходството на гардероба ви.

7. Проста тъмна цветна Midi пола:

Тъмната Midi Skirt е страхотно спокойно и дневно парче за лятото и зимата и работи с почти всякакъв вид обувки. Хвърлете няколко обувки, маншет и сива миди и сте готови!

8. Горна розова Midi Пола:

Всеки ще изпита страстни чувства към розовата миди, независимо дали е млада дама или дама. Когато рискувате да носите тази розова пола, ще получите много комплименти от вашите скъпоценни. Това е идеалната дама като пола за романтичен ден!

9. Пълна кожена Midi пола:

Тези създатели на есенния сезон Кожени поли Midi управляват модела навсякъде. Изглежда необичайно във всеки от цветовете, включително какаовото тъмно. Така че това е чудесна възможност да превърнем килера си в макияж.

Миди поли са огромни през този сезон. Тези поли, които приличат на прекрасни взривове, лежащи на долната ни част на тялото, крият преувеличено великолепие. Дали в условни оттенъци или интензивни неонови нюанси, отпечатъци или примери, тези пълни форми правят всички ние изглеждаме като ретро кукли по изключително сложен начин.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: Gildy Meets Nurse Milford Double Date with Marjorie The Expectant Father (Може 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send