Красота и мода

15 най-добри дизайнерски сандали за жени 2018

Pin
Send
Share
Send


Когато става въпрос за жени, обувките също са важна част от техния гардероб. Наличието на сандали с цветна дъга в колекцията ви е мечтата на почти всяка жена. Въпреки това, дизайнерски сандали са доста популярни, за да им стилен външен вид уникален чар. Независимо дали търсите за празничен вид или за официална цел, те имат разнообразие от нови дизайни за носене.

Нови дизайнерски сандали за дами 2018:

Нека да преминем през някой фантастичен дизайнер на сандали, който със сигурност ще направи заобикалящата ви среда ревнива.

1. Дизайнерски сандали:

Дизайнерските сандали за дами в кожа с ленти изглеждат блестящо. На сандала е даден остър петел, който е прикрепен към ивиците, които обграждат крака ви до глезена със сребърни камъни върху него.

2. Елегантни сандали за обувки на глезените:

Новата дизайнерска колекция сандали включва елегантен дизайн на ботуши, който покрива крака ви от петите до глезена. Направен с кадифено покритие, сандалът придава топлина.

3. Сандали за дизайнерски боксери:

Сандалите с дизайнерски дизайн за жени са благодат за жените, които обичат да носят нещо модерно, но просто. Сандалът е изработен от кожа с кадифено покритие и лек ток, с покритие от стоманен дизайн в края.

4. Стари дизайнерски сандали:

Дамските дизайнерски сандали получават нова изработка в кожа, известна като колекция от реколта. Сандалите са снабдени с балансирани токчета с дизайн за отваряне на обувката на лентата и ключалка за заключване на глезена.

5. Сандали за дизайнери на животински печат:

Женските дизайнерски сандали, които им дават желания вид на дива котка, са популярни като сандали за животни. Сандалите са снабдени с леопардов дизайн на кожата в кадифе с високи плоски токчета. Тя изглежда малко смешно, но добре за всеки ваш празник време.

6. Метални дизайнерски сандали:

Метални дизайнерски сандали напълно отговарят на вечерния вид. Изработени от блестяща кожа, сандалите имат метален външен вид с ленти от краката до глезена в обвързана позиция. Този стил е най-вече предпочитан от корпоративни момичета, той използва и пола, или джинси.

7. Кривите златни дизайнерски сандали:

Изработена от злато и черно, кривите дизайнерски сандали с плъзгащи се пръти придават съкрушителен поглед на ползвателя. Сандалът е изработен с комбинация от кожа, платно и кадифе, което осигурява подкрепа на пълните крака до глезена. Този стил идва със златисто оцветени слоеве и със сигурност ще улови добрите отзиви за вашия костюм.

8. Вълнообразни двойни дизайнерски сандали:

Стилът на двойните сандали е дизайн, изработен в тъмни и светли тонове с вътрешен слой от кожа и външен в кадифе. Сандалът придобива вълнообразен вид с триъгълни срезове в стените с тънък заострен хълм. Подходящо е за срещи в офиса или за среща с приятели.

9. Традиционни сандали:

Традиционно се придава на модерен дизайн на сандали, където тъмносините сандали са покрити с кадифе. За да бъдат по-възхитителни, сандалите са проектирани с цветни мъниста върху горната и долната лента. Предимно на индийски традиционен сезон момичетата обичат да използват този дизайнерски сандал в синьо в традиционни тоалети.

10. Флип флоп дизайнерски сандали:

Дамските дизайнерски сандали във флип флоп получават трайна лятна селекция с цветен дизайн. На предната част на джапанките е даден флорален дизайн, направен в мрежа с сребърна перла, обграждаща частта на глезена като отвор. За всички плажни партита или всякакви тържества този тип сандал и дизайн ще привлекат вниманието.

Виж повече: Дамски сандал за 2018 година

11. Сандали за дизайнерски бродерии:

Сандалите за бродерии са били важна част от дизайнера на сандали. Простите сандали от полу-петата в кожа се придават на златен фон с розова и бяла каменна бродерия, покриваща едната страна на сандала. Този вид сандали, използвани от домакини, обичат да опитат този тип сандали за всякакви сватбени или парти партийни функции.

12. Сандали за дизайни на пеперуди:

Да, ако сте очаровани от пеперудите, новите сандали със сигурност ще спечелят сърцето ви. Сандалите са изработени от естествена кожа. На гърба на сандалите са дадени високи токчета с дизайн на крила на пеперуда и сходен модел на понижаване. Предимно този тип дизайн предпочитани от колежанки или млади момичета също.

Виж повече: Сандали за жени и дами

13. Сандали за дизайнерски опашки Prada:

Този вид сандали за дами идва в кожа с червени и черни цветове. Сандалът е изработен с предно покритие, оформено с кадифено цвете, а задната част е покрита с прада. Ако искате някаква уникална визия, тогава вземете този дизайнерски сандал, за да привлечете вниманието на вашата скъпа.

14. Сандали за дизайнер на листа:

Изработени от платно, тези сандали за жените получават дизайн на листа от двете страни. На платното също се дават подобни резници с дълга петица, за да изглеждат по-чувствени. Можете да опитате този сандал на вашия офис облекло или официално облекло.

Виж повече: Бели сандали за мъже и жени

15. Сандали с мехурчета:

Ако търсите дизайнер на сандали за вашата сватба, сандалите с висок ток са перфектни за вашия случай. На сандала в черно са дадени различни диаманти и бели перли. Можете да ги използвате според вашата дизайнерска рокля за вашата сватба; Опитайте този дизайн на всяко облекло, което ще изберете.

Дизайнерските сандали обикновено придават различен вид на краката ви от обичайното. Предимно носени за партита, сватби, вечерни дати и други подобни функции, простото се появява и като зашеметяващо официално облекло за жените. Ако планирате да направите добра превръзка за всяка функция, тогава само дресингът не е от съществено значение, имате нужда от добър избор на сандали. Вземете някои красиви изработени сандали по ваш избор. Купете от широка колекция в дизайни и цветове.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Bajka Barbie Kamila i Jessica kupują nowe meble Nowy dom Meblowanie Bajka po polsku (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send