Красота и мода

15-те най-хубави джинси за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Стреч дънки е модел, който е бил от доста дълго време и това е, че няма да отида никъде във всяка точка в близко бъдеще. Такъв голям брой хора смятат, че удължава панталони или деним, което искате да го наричат, е плосък не, във всеки случай, когато това е направено добре, тя може да изглежда зашеметяващ!

И двете мъже и жени, занимаващи се с сексуална ориентация, днес се облягат към носене на опънати панталони. Всяко място, където отивате, ще видите мъжката и дамска ярост към панталоните, която непрекъснато се разширява.

Има едно нещо, с което всеки един партньор с джинси и това е начинът, по който те са се разширили и се оказали прекалено свободни след известно време. Това се е случило най-вероятно на всеки един от нас там, който обича деним, така че как хората да се справят с този проблем?

Различни видове стреч джинси за жени и мъже:

Тъй като обстоятелствата са различни обаче, вие сте в състояние, тъй като толкова голям брой марки са извършили опънати дънки за жени с различно удължение и творения, което означава, че разхлабените, сухи панталони са реликва от отминали времена и панталоните ви няма разшири. Ако се нуждаете от идеални панталони, разберете какво означават разнообразните изделия от деним и как / как те ще се простират отдолу.

1. Дамски дънки с дебел памучен плат от 100%:

Шокиращо със 100% памучен деним, това е текстура, която постоянно ще се простира независимо от това, което правите. Тъй като той не се простира в производството, това означава, че памучните струни ще растат сами и никога няма да се обърнат към размера на малките, които бяха наскоро. Без съмнение можете да ги измиете и подсушите на горещо, което ще ги скъса за кратко; въпреки това, те ще продължат да се връщат отново.

2. Джинси за мъже с дим за мъже:

Тънките мъжки джинси са близо до първото необработено начало на необработения деним, но са били измити повече от веднъж, за да задържат сянката, но без да удържат твърдостта, която придружава суровия деним.

3. 98/2 Stretch Blends:

Панталони с 2% ликра микс и 98% памук и се разтягат, но не толкова силно, колкото гъвкавият деним. Това са онези, които ще извадят най-много в светлината на факта, че в тях няма много възстановяване. Това е стандартната козметика от удължени дънкови панталони и след като ги носите няколко пъти, те ще се разхлабят и разширят.

4. Удължение на реколтата:

Предназначен за хора, които се нуждаят от остарели неща - сега, старинно измиване премахва времето от омекотяването на друг комбайн от панталони (нещо, което може да отнеме години).

5. Памук / поли полиуретанови джинси за жени:

Тези опънати джинси за мъже не се разпространяват много по никакъв начин. Те са по-твърди и не са най-хубавите панталони, които имат тенденция да се справят малко с оглед на непродължаващото разглеждане, но те не се отнасят наистина сериозно и те държат формата и размера си с тон на износване.

6. Мъжки класически измити дънки:

Примерно измиване е най-доброто за по-леки панталони (хлабаво прилягане и чудесно), носени за допълнително наслаждение на някои престои.

7. Мъжки деним дънки:

Денимът е супер деликатен и разтеглив, почти същия като крака, но материалът е по-дебел, така че те допълват като панталони. По-подправените адаптации са смес от поли / памук; но по-актуалните имат еластан и ликра. Дънките за стречинг са много в днешно време.

8. Релаксирани / разхлабени джинси за мъже:

Това приспособление е подходящо за хора с по-говеждо месо и по-пълни крака. Случайното / свободно прилягане пада за всички намерения и цели право надолу от средната част, висящо и в съответствие с формата на крака на потребителя.

9. Момиче Супер Стреч / Jegging Дънки:

По отношение на великия Jegging или Super Stretch Jean, който е до голяма степен добре познат и където и да е днес, трябва да бъдете внимателни. Те могат да бъдат наистина приятни и разтегливи като чорапогащи, но в случай, че не ги получите правилно, те ще се удължат и ще станат по-глупави, много същите като великата 98/2 микс. Тези дънки идват и в черни тесни дънки.

10. Levi's Stretch Jeans Мъжки:

Те са изключително разтегливи и приятни, с незначителни удължаващи се качества. Това зависи от количеството, което ги носите.

11. Super Stretch / Запазване на формата на деним:

Това е смесица от удивителни участъци, които се превръщат във форма без увреждане, деликатен памук и поли смес, за да я поддържат настроени. Те приличат на супер стреч дънки за мъже, които могат да измъкнат много почти 2 размера; но те се оформят за вашето тяло и се придържат като чорапи.

12. Прав / тънък костюм за опъване на дънки:

Прав / тънък годни панталони яздя добре с повечето видове тяло, но седи особено добре с хора, размахване на годни и атлетичен вид на тялото. Панталоните трябва да обхващат бедрата, коленете и телетата, докато се отпускат около долните крака.

13. Мъжки джинси:

Това са смес от деним, който съчетава деним и пот панталони, което прави деликатен, приятен пот газов. В момента, в зависимост от това кой да измиете и намалите покупката си и независимо от това дали купувате по-подправен, уникален комбайн на Jogg Jeans или по-свеж мач, те ще продължат.

14. Fit Skinny Jeans Мъжки:

Панталоните изглеждат невероятно с дълга линия тениски и ретро тенис обувки за градска атмосфера или с подрязано байкерско палто и ботуши на Челси, когато насочват рок шик.

15. Еластични дънки от Лий:

Ако имате нужда от голям джинс с по-гъвкав или по-дебел деним, но вие ненавиждате панталоните си в задника и краката, е да ги затегнете наистина и да ги разширите. Можете да ги намокрите, като изцедите плътните участъци и ги носите, докато се побере напълно.

Денимът е предназначен за оформяне на тялото, което се разтяга, като в същото време създава бръчки и аномалии, тъй като времето на износване се разгръща. Stretch Jeans трябва да е приятно, без да се търгува по стил и да остане до известна степен рационализирана, което се подобрява, като се знае действителната оценка на вашия припадък или средата. Във всеки случай, отвореността на дънковите панталони към масите не означава, че купуването на двойка става на място без никакви проблеми.

Гледай видеото: Baghban - Любов и предателство Индийски филм Бг. Аудио (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send