Красота и мода

9 красиви идеи за подаръци за годишнина от сватбата

Pin
Send
Share
Send


Сватбите са много важен ден в живота на всяка двойка. На този ден, всяка година, приятелите и семейството се събират заедно, за да благославят двойката и да празнуват щастието на тяхната единство. Всяка година има своя собствена значимост и така постави тон за 45-та годишнина от сватбата, като подари сапфирите по традиционен и модерен начин. Тези красавици са блестящи блус, които изглеждат зашеметяващи.

45-та годишнина от сватбата - Идеи за подаръци:

Вземи този топ 9 подаръка за 45-та годишнина от сватбата,

1. Сърце със сапфирен бутон:

Проверете тази хладна сапфирна сърдечна рамка, която е направена от сини бутони във формата на сърце. 45-та годишнина от сватбата ще бъде запомнена завинаги от този подарък. Имената на двойката могат да бъдат добавени в долната част на бялата рамка. Когато искаме да представим нещо различно, тогава тази творческа идея ще бъде вашият избор да направите празник.

2. Хартиена карта за платно:

Тази сладка сапфирна годишнина хартиена карта е толкова великолепна, че може да се използва и като спомен. 45-годишният подарък за годишнина от сватбата е направен от бяла и синя хартия. Лодката изглежда зашеметяваща и хладна и може да има флаг с имената на двойката. Можете да направите и лично според вашата идея; тази идея за ръчно изработени подаръци също ще бъде добър избор.

3. Въздушна възглавница за сапфири:

Тази проста и елегантна юбилейна сапфирова възглавница е изработена от меко спално бельо. Изпъкнали са бродирани работи или ръчно рисувани работи върху бялата възглавница. Можете да имате проста филигранна работа на възглавницата, за да я направите 45-годишен подарък. Време е да се отпуснете и да получите този подарък, за да прекарате известно време с любимия човек.

4. Сапфирови висулки:

Това е прекрасен подарък, който можете да дадете на двойка, която празнува своята 45 годишнина от сватбата. Тя има два пръстена за всеки от тях и сапфирен медальон в центъра, за да отбележи 45-те години, прекарани заедно. Направете това страхотно подарък за 45 години. Висулка винаги е най-добрият подарък като от жените и този подарък е хубав избор за вашата жена

5. Фигурки на гноми:

Колко симпатични са тези сапфирови фигурки с годишнини от гноми? Фигурките на г-н и г-жа Гном са от синьо и изглеждат толкова очарователни. Можете да получите тези 45-годишни подаръци годишнина от сватбата за родители, както добре. Този представя се като мек дар, но дава смисъл да се посочи тяхната любов към родителите.

6. Sapphire Acrylic Ornament:

Този зашеметяващ акрилен орнамент е идеален за подарък на двойка по повод на 45-тата им годишнина. Синята тематична акрилна плоча се отпечатва от външната страна със сложна флорална работа. Центърът е отпечатан с имената на двойката. Това прави прохладна идея за подарък за годишнина от сватбата за родители.

Виж повече: Идеи за подаръци от 40 години годишнина

7. Сапфирова ваза:

Разгледайте тази зашеметяваща сапфирова синя ваза, която се разширява в горната част. Деликатните линии на вазата са зашеметяващи за гледане. Тази ваза може да се използва както е или за поставяне на цветя. Той действа и като великолепен център.

8. Кристална гривна:

Тук е страхотна кристална Swarovski гривна с висулка на числото 45. Сините и белите кристали са украсени заедно, за да образуват тази деликатна гривна, която ще изглежда деликатно от всяка ръка. Числото 45 виси като висулка или чар от гривната. По-добре да изберете това като 45 годишен подарък за вашата сватба.

Виж повече: 4 Идеи за подаръци за годишнина от сватбата

9. Сапфирови бижута:

Направете жена си развълнувана от радост, като подари този 45-годишен подарък на зашеметяващите бижутерийни бижута от сапфир. Можете да избирате между сапфирови пръстени или висулки от сапфир. Комплектите също могат да бъдат закупени, които включват пръстени и висулка заедно със обеци. Брилянтните сапфирови камъни, обвити около диаманти, са най-добрият подарък.

Винаги сме избирателни и внимателни при избора на подаръци за рождени дни или годишнини от сватбата. Юбилейът на 45-тата сватба призовава за красотата на сапфировия скъпоценен камък. Тези прекрасни сини камъни са перфектно блестящи. Можете също така да подаръци и цветя, които са в син цвят.

Виж повече: 5 Подаръци за годишнина от сватбата

Гледай видеото: Подаръци за Гости на Сватба. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send