Красота и мода

Топ 9 Опал Gemstones Ползи и значения

Pin
Send
Share
Send


Опал е дума, която идва от санскритската дума Pupal и е естествен камък на Австралия. Това е един вид силикагел, който не притежава подходяща структура, но притежава всички свойства. Той е известен с предимствата на любовта и лукса. Той е камък на красотата, богатството, изяществото и чар. Особено свойство на опаловите камъни е, че те разсейват светлината, когато са изложени на някаква светлина.

Обикновено, опал скъпоценни камъни имат млечен или ясен външен вид, но могат да варират в различни цветове като жълто, червено, черно, кафяво, виолетово и т.н. Опаловите камъни се оказаха най-полезни за хора, които са в областта на моделирането, изобразителното изкуство, модната индустрия и бляскавата индустрия. Лица, чиито работни места са свързани с творчеството и въображението, тогава опаловите скъпоценни камъни са идеални за тях.

Различни видове скъпоценни камъни:

Ето списък на 9-те най-добри скъпоценни камъни и неговите ползи.

1. Естествени бели скъпоценни камъни:

Този внушителен камък има огромна история, която доказва, че естественият опал се използва за дълъг период от време и често зависи от хората за неговите духовни, добри и космически свойства. Той добавя страст и любов към живота на двойките. Повечето хора не предпочитат естествен камък, защото вярват, че този камък носи лош късмет в живота им, но се оказва полезен за хората, които са в млечната и гостоприемната индустрия.

2. Скъпоценни камъни с черен опал:

Той е най-популярният и силно възхитен скъпоценен камък, тъй като увеличава сексуалната привлекателност и осигурява по-високи астрологически преживявания. Той има свойството да показва ярки и интензивни цветове. Тялото на черния опалов камък варира от тъмно сиво до черно.

3. Скъпоценни камъни от огън

Пожарният опал е отличен сред най-способните опалови камъни, които се отнасят към неговите спиритуалистични свойства, както и към живи оттенъци. Топъл блясък и огнен вид привличат всички любители на камъните, които просто не могат да пренебрегнат блестящия оранжев оттенък на огъня. Тя трансформира характер на човек.

4. Скъпоценен камък с шоколадов опал:

Chocolate Opal има кафяв цвят и поради това е уникален скъпоценен камък. Той се открива и развива в слоеве от вулканична пепел и се свързва в група от нодула. Той е основно прозрачен до непрозрачен. Те притежават свойства като огън, но след това се обработват при минимални температурни нива.

Виж повече: Емералд Gemstone

5. Предимства на синтетичния опал:

Синтетични опали или лабораторни опали ”са направени от хора. Няколко вида синтетика, особено като истински опал. Във всеки случай, повечето от тях се разпознават лесно от огън дизайн, който прилича на тънки парчета от фолио, вмъкнати в лъскава мрежа или ивици и петна с геометрична форма.

6. Опал от арлекински камък:

Арлекинският опал е камъкът, който изобразява следи от цвят във формата на диаманти или правоъгълник.

Виж повече: Каменна плоча от топаз

7. Предимства на скъпоценния камък:

Той мига блестящи нюанси, когато се вижда от различни точки. като чудесно жълто, оранжево, зелено, синьо, червено или лилаво. Привлекателността на скъпоценния камък се основава на силата на засенчване, различията, последователността и способността да се виждат от всякакъв ръб. Той се счита за камък на желанието.

8. Предимства на матричния опал:

По принцип, думата матрица opal се използва за груби или завършени скъпоценни камъни. Това е комбинация от скъпоценни камъни с основната или родителската скала. Матричният опал увеличава преживяването, намалява емоциите и вдъхва утеха по време на страх или скръб.

Виж повече: Картини от Ruby Stone

9. Опал от Син камък:

Опалът на синия цвят изобразява спокойствие и спокойствие. Когато носещият ще носи скъпоценни камъни в синьо, тогава той / тя ще може да се свърже с природата за спокойствието.

Опалът е един от най-прекрасните скъпоценни камъни, тъй като той мига с един единствен цвят на спектъра с необходимата интензивност и качество. Според астрологичната гледна точка опаловите скъпоценни камъни осигуряват ползи за хората, като увеличават тяхната сила, страст, красота и правят живота си по-лесен и щастлив.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Accused of Professionalism Spring Garden Taxi Fare Marriage by Proxy (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send