Красота и мода

15 дизайнерски идеи за тийнейджърки

Pin
Send
Share
Send


Леглата в по-ранните дни бяха от най-висок размер и дадоха величествено чувство. Покриваха по-голямата част от пода в стаята. Също така трябва да се има предвид, че в по-ранните дни размерите на къщите и стаите бяха големи. Времената се променят. В стари времена понятието за съвместни семейства изглежда познато. Но с течение на времето семействата започнали да търсят частни места и започнали да получават ядрени и отчуждени от разширените. Смята се, че цветът на спалните за момичетата трябва да бъде нюанс на розово, а стаята на момчето трябва да бъде сянка на синьо.

Спални дизайнерски идеи за момичета-тийнейджъри:

Нека намерим тук споменатите идеи и дизайни за най-добрите 15 момичета.

1. Розова пурпурна спалня за момичета:

15-годишното момиче на възраст не може да има същия вкус като на 26-годишна жена. Някои тийнейджърка момиче спалня стоят, за да имат повече аксесоари и са по-украсени от стая на мъжа. Трябва да има образ, който е доста над всичко друго. За да постигне целта, стаята на момичето може да бъде украсена с малки китайски лампи.

2. Спалня за модерно момиче:

Всяко тийнейджърско момиче и момче има много неща, които си спомнят. Какъв по-добър начин може да бъде отделен от тяхната стая, за да изразят чувствата си? Идеите за спалнята на тийнейджърката не са изключение. Първото предишно нещо, което трябва да се има предвид, докато правиш стаята на момичето, е нейният вкус и нейните интереси. В стената, оставена празна, може да бъде украсена със снимки и малки лампи.

3. Спалня на темата на принцесата:

Искате да подарите на ангела си спалня, която да й подхожда идеално! Момичетата спалня дизайн идва с няколко принцеса теми за вас. В стаята се дават стени и други мебели в бебешки розов цвят с белезникаво докосване. За да стане по-жив, завесата падане също е проектирана на стената зад леглото.

4. Спалня:

Вашата дъщеря е голям фен на коте! Тук са кити тема идеи спалня за момичета, които са в розово. В стаята има кръгло легло с няколко розови възглавници с нетен поток от върха. Столовете, мрежата, подложката и т.н., всичко е с подобен модел за издигане на дизайна.

5. Спалня:

Нищо не може да бъде по-вълнуващо, отколкото темата за спалнята на Барби за тийнейджърката. Стаята съдържа тапети, които напълно дават поглед на кукли Барби в него в своя дворец. В спалнята в розово е дадена и малка витрина за поставяне на компютъра върху нея с коронна подложка.

6. Спалня на Снежанка:

Обичате ли момичето си с бял цвят! Снежна бяла тема е това, което подхожда на спалнята й. Стаята е пълна с бели подови настилки, легло, витрина и др. За да добавите повече чар към темата, цветята в саксията също са в бяло, с антикварна стойка за свещи.

7. Спалня за момичета, вдъхновени от лагера:

Този вид идеи за спалнята на тийнейджърката е първият избор за момичета, които са страстни за къмпинга. В спалнята е поставено централно легло с мрежесто покритие, с таван, който прилича на палаткови покриви.

8. Флорална спалня за момичета:

Като малка стая! Идеи за момичета в спалнята за малки стаи получават цъфтящо докосване с цветен дизайн в него. Стените на помещението, леглото, тоалетката и т.н. са вдъхновени от флоралните мотиви. Тя дава прекрасна комбинация от пурпурно розово и бяло.

9. Луксозни спални дизайни за момичета:

Искате да придадете разкош на обзавеждането на спалнята на момичето! Ето една стая, която е пълна с всеки необходим предмет, който е необходим, за да се даде натрупване. Заедно с мебелите, в стаята се дава и огнище до леглото за студени зими.

10. Персонализирана спалня за момичета:

Вашето момиче е шампион по футбол! Ето няколко идеи за спалнята на тийнейджърско момиче с персонално докосване. Стената съдържа стикер за стена с момиче, което играе футбол. За да се направи повече душ, името на момичето също е прикрепено.

Виж повече: Идеи за декорация на спалня

11. Спалня с мехурчета:

Спалнята на тема балон е доста модерна в днешно време сред тийнейджърките. Стената на стаята е с дизайн на балон в розово, черно и бяло. Той също така има кръгла люлка стола до прозорците за добавяне на красотата на стаята. В стаята може да се постави и кръгло легло, което да придаде по-жив вид.

12. Романтична спалня идея за момичета:

Романтичните спални за момичета са най-вече изработени от момичетата, които вярват в любовта. На стаята се дава цвят, който е розово-червен на цвят. Мебелите заедно с рафтовете, шкафовете и тоалетката се придават подобна текстура за цялостен вид.

Виж повече: Дизайнерски идеи за малки спални

13. Дизайн на спалня с двойно момиче:

Дизайнът с двойна спалня с кремав цвят на стената е това, което придава приятно усещане. Стаята е обзаведена с мебели с две единични легла, с шкафове с две врати. Дизайнът дава натоварващо докосване дори и до малки стаи с дървени подови настилки.

14. Дървена спалня за момичета:

Идеите за спалнята на момичетата за тийнейджъри, когато са изработени с дървени материали, дават реалистичен поглед на темата за горската къща. Стаята е направена с ъглово легло дизайн и кутия витрини заедно с дърво с релефни дизайни за вземане на нощна лампа вътре.

Виж повече: Спални дизайни за двойки

15. Старинни спални идеи за момичета:

Дизайнът на спалните, вдъхновен от изтърканите цветове на праскова, дава вдъхновяващ поглед на зрителите. Малката спалня е проектирана в праскова с чекмедже от зелено гуава и шкаф. Събраните спомени от любими рокли също са обесени с очарователен полилей.

Идеите за спалнята за момичета винаги са давали сладка и привлекателна колекция. Покрити предимно със светли цветове и антични мебели, стаите придават привлекателен вид, когато се дава веранда с люлка и прозорци. За тези, които са прекосили юношеството и навлизат в света на възрастното момиче, се дава чувствен допир.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Дизайн детской комнаты. 15 эксклюзивных идей дизайна детской комнаты для девочек и мальчиков. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send