Красота и мода

9 най-добри пуловери с картинки за 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Пуловерите се предлагат в различни стилове и цветове. Портата е един такъв стил, който е класически и се носи от мнозина. Въртената яка може да бъде направена в набита или нормална вълна и все пак дава най-добри резултати.

Най-добрите пуловери с картинки:

Опитайте тези прекрасни пуловери с рокля, които са изброени тук,

1. Пухкави пуловер:

Тук е зашеметяващ пуловер, който е направен в набита вълна. Пуловерът има оребрен плетен шев, който работи чудесно с набит вид вълна. Дългите ръкави на пуловера също са хлабави. Тук поло е широка и валцувана.

2. Пуловер с качулка с плетеница:

Опитайте това ослепително снобено женско облекло и изглеждате секси в нея. Пуловерът има класически кабелен плетачен шев в предната и обикновените ръкави. А страничната цепка прави пуловер изглеждат наистина шик. Тук поло е широка и хлабава, така че е много тромава.

3. Плътна черна пуловер:

Можете да изберете този черен пуловер като топ пуловер. Този плътно прилягащ пуловер е идеален за показване на кривите ви. Това е добре с джинси и поли. Можете да избирате от различните цветове, които са на разположение за тези стегнати пуловери. Черното винаги е любимо.

4. Пуловер с кашмир:

Кашмирът е чудесна вълна, която е чудесна за пуловери. Те идват от кашмирския регион на Индия и са меки. Белият пуловер в кашмирова вълна е луксозен и перфектен за всяко време. Това ви кара да изглеждате богати и изискани. Този бял пуловер върви чудесно с всякакъв вид долно износване.

5. Рокля с качулка с качулка:

Като прекрасна рокля пуловер без ръкави е страхотна идея. Тази дълга рокля във формата на пуловер е перфектна. Можете да го обличате с аксесоари и да го поддържате прости. Тази рокля на пуловер е чудесен начин да запазите топлината си и да изглеждате стилно едновременно.

6. Пуловер с панделка:

Опитайте класическия модел на пуловер, тъй като това е нещо, което никога не излиза от модата. Този оребрен пуловер има прекрасен бод, който му придава дълъг лишен вид. Портата е и уютен вид пуловер. Това ви помага да сте топло през зимните дни и нощи.

7. Голям пуловер с висока яка:

Тук е чудесно огледален сив пуловер, който има течен вид. В полоте тук има ресни ръбове и е по-свободно течаща, че стандартната поло. Това прави пуловерът доста елегантен и изискан.

8. Пуловер с широколистово зелено водолазно облекло:

Това е зашеметяващ женски зелен пуловер с широки ребра. Можете да получите този пуловер в не-сърбяща вълна, така че да можете да носите това за по-дълго време. Пуловерът е плътно прилепнал, така че е чудесно, ако не е сърбеж. По този начин можете да носите фигурата, прегръщаща пуловер за цял ден.

9. Пухкав пуловер с размита оранжева рокля:

Изберете да имате страхотен ръчно плетен пуловер от вълна от вълна като шоу-стопер. Този ръчно плетен пуловер е изработен от чиста вълна, която ще ви държи топли и уютни. Оранжевият цвят на вълната е много ярък и със сигурност ще изглеждате изумително в него. Свържете го със сини дънки за пълен вид.

Пуловерите са с чудесен начин да изглеждате стилно, а също така да ви предпазват от топлина и комфорт. Това е класически стил, който се използва от мъже и жени. Пуловерите могат да бъдат направени с оребрен бод или кабелен плетен шев. В крехката вълна или тънката вълна пуловерите с рокля изглеждат страхотно.

Гледай видеото: Пет Малки Патета - Детски Песни - HeyKids (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send