Красота и мода

Мезотерапия за косопад и растеж на косата

Pin
Send
Share
Send


Алопецията е известна и като плешивост и се преживява от милиони хора, било то мъже или жени. Можете да изпитате това в ранна възраст, а също така можете да изпитате това, когато пораснете. Това понякога е генетично и понякога много други фактори допринасят за оплешивяване. Това могат да бъдат нивата на стрес, неправилен сън или неправилно кръвообращение, водещо до падане на косата. Има няколко лекарства, които могат да лекуват или поне да забавят изтъняването на косата.

Много добре позната процедура в наши дни е мезотерапията. В това мезотерапевтично лечение, хранителни вещества, витамини и други хранителни елементи се инжектират в корените на косата. Той хидратира, подхранва и помага за контролиране на падането на косата и увеличаване на растежа на косата. Нека поговорим подробно за това мезотерапевтично лечение.

Виж повече: Лечение на косата на Батра

Мезотерапия за коса:

По-долу ще намерите подробности за мезотерапията за косата, която третира проблема с косопада и насърчава растежа на косата и накрая помага за други проблеми с косата.

Какво е мезотерапия за косопад?

Мезотерапията за растежа на косата е лечение, което може да лекува плешивостта, която се среща и при мъжете, и при жените, лесно и ефективно. Тя не може да бъде постоянен лек, но тя насърчава добър растеж на косата и работи върху моделираното плешивост, забавя го и ви дава по-добре изглеждаща коса. В този процес на мезотерапия за растежа на косата, вашите модели се наблюдават и използването на протеини, витамини и хранителни вещества иначе, растежът на косата ви се взема под внимание и се изучава. Вашият скалп е внимателно проучен, както и да знае в детайли за всичко, което уврежда космения фоликул.

Ползи за косата:

В този процес се добавя инжекция и бустери за хранителни вещества и се оставят в скалпа със същия инжекционен пистолет, който обсъждахме точно преди това изречение. Това помага да подхранва скалпа, да се отърве от пърхота, като хидратира скалпа. Без пърхота на място, космените фоликули получават повече място за дишане и растеж по-добър начин.

Ползи за растежа на косата:

Mesotherapy косата лечение също хидратира скалпа, премахва всяка инфекция, която някога е била налице или е само началото на изграждане. Това позволява дори по-добри обеми на косата да растат на мястото на нездравословните. Процедурата е бърза и бърза и може да ви гарантира дълги здрави трески. Те са еднакво силни и растат по-бързо. Постепенно лечението успява да възстанови общия хормонален баланс на вашите клетки. Не се налага да се досетите, за да разберете какви ползи може да ви донесат. Да, говорим за красиви ключалки, за които да се похвалиш за нула време.

И накрая, списъкът на ползите все още не е направен и има така наречения DHT хормон, инжектирането на докато води до образуването на нови нишки на косата и ускоряване на растежа в тях. Това лечение е вашият лесен начин да си върнете гъстата дълга коса, без другите да го намекват. Те ще бъдат приятно изненадани и скоро ще бъдете бомбардирани с въпроси относно вашата история на успех.

Какво е мезотерапевтично лечение за растежа на косата:

В този метод хранителната течност се инжектира в мезодермата на главата, където има плешивост. Това се прави с пистолет за мезотерапия, който съдържа стерилна игла. Течностите се инжектират в този епидермис, който е връзката между мазнините и клетъчните тъкани. Времето, необходимо за това, зависи от тежестта на състоянието на оплешивяване на пациента. Обикновено отнема 40 минути до един час за всяка мезотерапевтична сесия. Така че трябва да инвестирате не само пари, но и достатъчно време за това.

Вие ще се нуждаете от сесия всяка седмица или на всеки две седмици в продължение на поне 8 до 9 месеца преди началото на проследяването. Проследяването е като една сесия всеки месец. Ако това не е направено, може да започнете да губите какъвто и да е напредък. Течността, която се инжектира, се състои от различни видове хранителни вещества и други витамини, които помагат за подмладяване на корените на косата. Това лечение обикновено няма странични ефекти или алергични реакции.

Виж повече: Билково лечение за загуба на коса

Въпреки това трябва да сте сигурни, че иглите са нови и че се използват, докато лекарите имат ръкавици върху тях. Цялата тази процедура, въпреки че обикновено не е необходима анестезия, но тя все още е като малка операция, при която малки количества кръв могат да изтичат, когато иглите се използват в скалпа. Така че най-добре е да отидете в специализирана клиника с доверие, където се поддържа подходяща хигиена, така че да няма шансове за инфекция.

Има странични лечения като лазерна терапия, които се предлагат на пациента и таксите идват заедно, когато отидете за мезотерапия лечение. Ако имате други условия на скалпа като пърхот или друго състояние на дерматит, трябва да се консултирате с добър лекар преди да започнете лечение с мезотерапия.

Последващи действия:

Това е чудесно лечение и може да е добра алтернатива на трансплантацията на коса, но трябва да сте в крак с поддръжката на всеки 2-3 месеца или според това, което вашият трихолог ви предлага. Здравословната диета и посочените в таблицата упражнения са съществена част от проследяването. Трябва да имате добър сън, да пиете много вода и да тренирате редовно. Ние не говорим само за физически упражнения, но когато отидете в добра клиника за мезотерапия, ще ви бъде предоставен списък с упражнения за растеж на косата.

Те трябва да се правят редовно, ако искате да видите подобрение в косата си. Отново трябва да помните, че това лечение е скъпо и поддържането на проследяването може да бъде доста тежко върху джобовете ви. Докато това е вярно, друго нещо, което е вярно, е, че не показва същите резултати за всеки отделен пациент. В някои случаи тя работи, но на други може да прояви много по-малък ефект. От вас зависи да решите дали искате да изберете мезотерапия или не.

Разновидности на разходите за мезотерапия, странични ефекти и ефективност:

Мезотерапията за растежа на косата всъщност не струва цяло състояние, но варира от много гледни точки. Изчакайте, ще покрием всичко. Така че, в зависимост от района на вашето плешивост, също известен като географския регион в медицински план, броят на микро инжекциите, използвани във вашия случай, и доставчикът на медицински грижи, който ви е подписал за сделката и сега е на път да извършат процедурата. , В зависимост от тях има толкова много неща, върху които трябва да работите. Докато страничните ефекти са редки, ще говорим и за тях, за да получите задълбочена представа за цялото нещо, преди да пристъпите към първата си сесия.

Виж повече: Лазерно лечение за загуба на коса

Най-честите странични ефекти за мезотерапията са някои натъртвания, които едва отнемат няколко дни, за да се излекуват. Може да има болезненост да се справяме също така и в региона на скалпа, но те обикновено изчезват сами по себе си и обикновено така в рамките на ден или два. Максималният праг никога не пресича 48-часовия знак. Така че, ако видите блистер или синина, която трае по-дълго, не забравяйте да стигнете до лекаря и да го проверите веднага.

Едно нещо, което вероятно ще искате да знаете е дали мезотерапията е постоянна или не. Е, като се има предвид условията, след правилни мерки диета и упражняване лесно ще помогне за поддържане на лечението косата на скалпа мъдро. Така че, грижата трябва да бъде краят на това.

И с това свършихме подробно обяснение на всичко, което трябва да знаем за вашата заявка. Дали мезотерапията работи за загуба на коса? Надявам се, че си си взел бележки и всичките ти съмнения са направени сега.

Гледай видеото: Мезотерапия за коса: За намаляване на косопада и стимулиране на космения растеж (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send