Красота и мода

40 специални подаръци за родители на 25-та годишнина от сватбата

Pin
Send
Share
Send


Да бъдеш женен за 25 години е събитие, което винаги е нещо за празнуване. Подаряването на приятели на този монументален повод е много добро. Специални артикули могат да бъдат персонализирани за отбелязване на случая. Можете да подаръци за жена или съпруг или можете да се откажете за елементи, които идват в един чифт. Тук са изброени няколко продукта и продукти, които можете да закупите и след това да персонализирате, за да дадете като подаръци. Те стават запомнящи се парчета, изпълнени с чувства и любов.

Планирате да отпразнувате 25-годишнината на родителите си? Но озадачен какво да ги представи? Кой не иска да бъде уникален? Много двойки решават да организират малък купон и да повикат няколко близки приятели, както и членове на семейството, за да споделят този момент. Предназначен за посетителите, този тип парти могат да свидетелстват за предизвикателство, особено когато търсят подарък за този повод. Всички вие знаете, че годишните подаръци за брак могат да бъдат сложна селекция.

Най-добър подарък за родителите Сребърен юбилеен празник:

Всеки обича да създава история по свой собствен начин и да нарежда имената си завинаги. И така, с тази идея за подарък се насладете на сребърния юбилей на родителите си.

1. Персонализирана сватбена чиния:

Тази прекрасна стомана персонализирана сватба годишнина плоча е чудесен подарък за 25-та годишнина от сватбата. Името на двойката може да бъде гравирано върху металната плоча. Изглежда красива и на дървена основа.

2. Часовник със сребърна годишнина:

Направете персонализиран сребърен часовник сватбена сватба, която може да бъде направена в стъкло. Часовникът може да има номер 25, отпечатан с получер шрифт. Името на двойката също е нещо, което може да се добави на часовника. Този 25-ти подарък за годишнина от сватбата за родителите също е чудесна възможност да се сетите.

3. Кръстословица:

Кръстословицата е сладък начин да подарите нещо на двойка. Пъзелът се формира чрез добавяне на имената на двойката в кръстословица. Можете да добавите и няколко стиха за по-романтичен ефект. 25-та годишнина от брака ще бъде ценена завинаги с този подарък. Пъзелът изглежда страхотно и ще бъде добре дошъл подарък специално за хора, които обичат да решават кръстословици.

4. Сребърна подаръчна кутия:

Сребърна подаръчна кутия е идеалният 25-ти годишен подарък за годишнина от сватбата, за да даде на жена си. Тази сребърна кутия е богато украсена и изглежда зашеметяваща като подарък. Тя може да я използва, за да запази бижутата си или други предмети. Кутията изглежда традиционна и класическа. Богато украсената кутия е облицована с филц или дори сатенен материал. Това запазва нещата вътре в нея и ги прави много кралски.

5. Сребърен родословно дърво:

Семейното родословно дърво е абсолютен класически подарък, който можете да дадете на съпруга си. Тя включва членовете на вашето семейство. Сребърната метална част е оформена като дърво с клони. Всяко клонче има малко сърце с името на члена на семейството. Ето един голям подарък за 2-та годишнина, който ще бъде обичан от двойката, тъй като е много личен.

6. Ключодържател с ръчно щамповане:

Това е страхотна ключова верига, която можете да подарите на съпруга си. Ключовата верига е двупластова стоманена верига, върху която е напечатано името на двойката или годината на сватбата. Добавете и някои малки любовни записки. Ключовата верига е прекрасна 25-та идея за годишнина от сватбата. Това е може би най-добрият подарък, който можете да дадете на двойката.

7. Рамка за лъжица:

Прохладният винтидж стил подарък за двойката е тази лъжичка рамка. Трябва да добавите две лъжици, които са богато украсени. Отпечатайте с удебелен шрифт думите „от време на време“ и годината на сватбата. Това прави прекрасен сантиментален подарък и идея за подарък за 25-та годишнина.

8. Две рамки за картини:

Тази картина е подходящият подарък за двойка. Идеята за 25-та годишнина е да отпечата с получер шрифт на върха на кадъра. Сватбената снимка е чудесна за добавяне към рамката. Другата картина може да бъде последната снимка, която можете да добавите. Направете тази рамка запомняща се и подарете на двойката тази страхотна рамка.

9. Персонализирана бутилка шампанско:

Тази зашеметяваща бутилка за шампанско ще бъде тост за годишнината. Бутилката е украсена с лъкове и мъниста, за да изглежда зрелищно. 25-та годишнина от сватбата е само правилният подарък. 25-та идея за подарък за годишнина от сватбата за двойки е шампанско подарък, който е опакован, за да изглежда зашеметяващ. Шареният подарък е това, което е страхотно за партито за честването на годишнината.

10. Комплект чаши за кафе:

Ето един прекрасен персонализиран подарък за годишнина от сватбата, който можете да дадете на съпруга си. Това е чаша, която се свързва заедно. Дръжките са във формата на сърца. Сребърното сърце в чашата е правилното нещо за случая. Чашите са сантиментални, тъй като са чифт и могат да бъдат използвани от двойката. Керамичните чаши са боядисани с цветни щампи.

11. Рамка на подписа:

Това е прекрасно сантиментално парче, което ще направи родителите ви наистина щастливи. Рамката е направена с картина на двойката в центъра. Можете да накарате всички членове на семейството да се подпишат от двете страни на картината. Това ще направи двойката наистина щастлива.

12. Стъклена плака:

Ето стъклена плака, която можете да подарите на съпруга си. Може да има снимка на двойката, гравирана върху нея. Може да има гравирани любовни нотки. Поставете го върху дървена основа и я запалете с крушка за допълнителен ефект. Това прави една прекрасна спомен, която ще обичаш завинаги.

13. Очила за изпичане:

Това са секси очила за препичане, които можете да подарите за годишнината. На тези очила са отпечатани номера 25. Те са чудесни за партита и за изпичане на партито. Направете този подарък зашеметяващ, като ги поставите в красива кутия.

14. Метален звън на вятъра:

Ето един прекрасен метален камбанен вятър, който можете да дадете като 25-годишен подарък за годишнина от сватбата. Песента на вятъра има името на двойката, отпечатано върху него. Можете да добавите и датата на юбилея. Тези вятърни камбанки, изработени в метал, са идеални за традиционния сребърен метален юбилей.

15. Сребърна гривна:

Изберете тази прекрасна сребърна гривна за жена си по повод 25-та годишнина от сватбата. Гривната, изработена в сребро, има сладки мъниста на краищата. Среброто може да бъде от голямо качество и това го прави премия подарък, за да даде на жена си. Юбилейният подарък е прекрасен и може да бъде даден в декорирана кутия. Можете да добавите и малко бележка за любов в кутията.

16. Сребърна роза:

Тази вечна роза е направена от сребърен метал. Сребърната роза във филцова кутия е красива и страхотна като спомен. Това показва вашата любов към жена си и вечната роза е идеалният символ за това. Сребърната роза е сложна и кутията е луксозна.

17. Бира чаши:

Това са персонални чаши за бира, които можете да подарите на приятелите си за идеята за 25-та годишнина от брака. Бирените чаши са големи размери чаши с дръжки. Те могат да бъдат персонализирани чрез гравирането им с името на двойката и годината на годишнината. А красива цветна граница на чаши е също нещо, което можете да изберете.

18. Закачена верига за ключове:

Тази готина ключова верига с прикрепените към нея куки е идеална идея за подарък за 25-годишнината. Куките показват вашата любов и че сте привързани към вашата жена за вечността. Гравирайте ключодържателя с любовна бележка или годината на брака ви. Тази привързана ключодържател може да бъде прекрасен жест на вашата любов и обожание за вашия съпруг.

19. Персонализирана карикатура на двойки:

Вземете експерт, който да направи карикатура на двойката. Рамкирайте тази карикатура и след това можете да я подарите на двойката. Карикатурата може да има и юбилейни желания. Можете да включите картината на децата на двойката или нещата, които обичат да правят. Тези рамки са уникални и така правят много сантиментален подарък.

20. Сребърен чай:

Тук е хладен сребърен чай, който е велик и кралски. Чайният комплект включва чаена чаша заедно с пота за мляко и захар. Комплектът се поставя върху сребърна тава, украсена с богато украшение. Самият чайник също е богато украсен. Това е много голям подарък, който можете да дадете на специални двойки, които биха оценили продукта.

21. Рамка за изрязване на хартия:

Това е страхотна рамка, която се прави чрез рязане на хартия по такъв начин, че да си направите силует. Изрезът може да включва любовни бележки, юбилейни пожелания, име на двойката и т.н. Рамката също е пълна с декорации и закръгления заедно със сърцата.

22. Гравирана плоча за снимка:

Ето още един страхотен подарък, който можете да дадете на родителите си. Това е гравирана фотоплака, която се прави на дърво. Гравираната картина на двойката изглежда наистина зашеметяваща. На дъното на табелката може да се отпечатат и желанията на годишнината от сватбата. Гравирането, направено върху кафявото дърво, изглежда много привлекателно и привлича погледа.

23. Стъклена ваза:

Тук е полезна и спомен. Тази стъклена ваза за цветя е гравирана с пожелания за 25-та годишнина от сватбата. Можете да поставите стъклената ваза в различни форми и размери. Високите вази са идеални за високи цветя, а късите вази могат да се използват за малки букети цветя. Гравирането на стъкло е класическо и идеално за подаръци.

24. Персонализирани възглавници:

Направете незабравим подарък за двойка като подарък за 25-та годишнина. Тази персонализирана възглавница е отпечатана с получер шрифт с името на двойката. На възглавницата се отпечатва и желанието за 25-годишен юбилей. Възглавницата е изпълнена с мека плънка, която я прави приятна и луксозна.

25. Свещник:

Този богато украсен свещник е най-доброто нещо, което можете да дадете на няколко. Зашеметяващите мъниста и декорацията около свещта правят сребърната годишнина много специална. Свещта всъщност е комплект от 6 свещи, свързани заедно със сребърен метал.

26. Фигурка на 25-та годишнина:

Тези страхотни скъпоценни фигурки за честването на 25-та годишнина от сватбата са идеалните подаръци, за да дадете на двойката. Фигурите са направени от керамика и изглеждат много романтично. Фигурите на мъжа и жената са боядисани в пастелни нюанси, за да придадат чист вид.

27. Подаръчна поема:

Напишете романтична поема или отпечатайте една от книга. Това стихотворение може да бъде отпечатано на ръчно изработена хартия, която да бъде поставена в рамка. Украсете хартията със сърца и романтични тематични изображения. Стихотворението може да бъде подарено на съпругата или съпруга по повод 25-годишния юбилей.

28. Сребърен медальон:

Това е великолепна висулка с форма на сърце, изработена в сребро със сребърни мъниста по средата на сърцето. Това прави зашеметяващата висулка, която може да бъде подарена със сребърна верига на жена ви. Направете я щастлива с този сребърен тематичен подарък.

29. Отпечатана риза:

Тази печатна риза е друга страхотна възможност, за която можете да се сетите. Ризата е отпечатана с името на двойката. Можете да добавите и анимационна карикатура на двойката. Можете да получите чифт тези ризи, направени за двойката да се носят заедно. Тениските са много модерни и стилни.

30. Сребърен пръстен:

Сребърният пръстен е напомняне за любовта, която имате към жена си. Този диамантен пръстен е перфектен, тъй като е изработен красиво. Сребърен пръстен е страхотен, тъй като тя може да го носи с нейния сватбен пръстен. Тя добавя към пръстените на пръста си и е идеален подарък за нея.

31. Сребърна рамка на картина:

Това е най-популярният, традиционен и най-добър подарък за вашите родители, тъй като 25 години колективно са абсолютно причина за празника. Насладете се на двойката на своята годишнина от забележителността от тази великолепна сребърна рамка, която се отличава с „25“ чрез прозрачни кристали плюс избираем дизайн. Това може да бъде фиксирано с техните имена плюс дата с правоъгълна форма и прости конструкции.

32. Таблетка:

Както знаете, че това е период на технология и даването на табулатор е наистина едно от най-добрите и значими подаръци за вашите родители. Леката таблетка, подходяща специално за възрастните хора, може да се върне към ентусиазма, от който се нуждаят.

33. Книга в стил дневник:

Един друг подарък за годишнина, много книги в стил дневник със сребърни декорации. Това би било огромен подарък, предназначен за 25-годишнина, особено ако техните страници не са напълно празни. Можете да го персонализирате, като добавите снимки, както и малки истории, които се провеждат над хода на сватбената им церемония.

34. Уикенд:

Тези, които могат да го дадат, може да искат да мислят да дадат на родителите си няколко дни почивка като подарък. Има изобилие от оферти за градски почивки до различни туристически обекти. Няколко родители могат да бъдат благодарни за този вид подаръци, освен като нещо, тъй като само няколко дни почивка може да бъде блаженство в края на краищата, които биха говорили не на малък брой дни на пълно спокойствие плюс забавление.

35. Фотоалбум:

Това е от жизненоважно значение, за да изберете подарък за родителите си, за да ценят, а фотоалбумът е един от най-честите, но популярни. За да се създаде по-добро усещане, тя трябва да е пълна със снимки, които са предварително подредени хронологично. Вашите родители ще бъдат посветени да видят как са се променили преди 25-те години, които са прекарали заедно.

Виж повече: Подарък за годишнина от сватбата

36. Подредете страна:

Ако искате да отпразнувате годишнината си, организирайте среща. Това е приятна изненада плюс страхотен подарък в допълнение към това ще бъде изненада награда. В състояние, те обичат събиранията и просто да изразходват време сред приятели, както и семейството си, получавайки ги заедно за този случай е най-добрият възможен подарък.

37. Сребърни бижута:

Орнаментите са вид подарък, който работи с почти всеки повод. От името на този случай, среброто би характеризирало 25-тата им годишнина. Не забравяйте, че подаръкът трябва да съдържа две части. Можете да представите сребърен часовник на баща си заедно с огърлица за майка си.

Виж повече: Поздравителни картички за сватбена годишнина

38. Очила Шампейн:

Годишнината от сватбата, лишена от Шампейн, не е правилно честване. При условие, че ще има събиране плюс причина да вдигнете чаша във въздуха, получаването на набор от висококачествени чаши шампанско ще се окаже не само полезен подарък, но и шик плюс удобен знак за празничност. С очакване те ще използват подобни очила за своята 50-та годишнина от сватбата.

39. Модифицирани компактдискове:

Разбира се, знаете любимите им песни. Те все още могат да се насладят на песните, на които танцуват на техния брак преди 25 години. Можете да направите персонализиран CD с техните съществуващи, както и стари любими песни са по-добри. Самата кутия, в противен случай покритието трябва да обгражда сребърните съставки, за да я създаде по-подходяща за 25-годишнината.

25-та годишнина от сватбата е ключово събитие в живота на двойката. Можете да ги подарък продукти, които са полезни или просто спомени. Тези елементи, които са изброени по-горе са най-добрите елементи, които можете да подарък двойката на годишнината. Те могат да бъдат персонализирани и персонализирани.

Виж повече: Юбилейни изображения на торта

Източник на изображения: 1 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30. 1.

Гледай видеото: 20 години - Порцеланова сватба (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send