Красота и мода

7 най-добрите сутиен и носещи съвети

Pin
Send
Share
Send


Дори и с различните нови стилове и дизайни, жените по света все още са доста наивни в избора си на интимни облекла, най-вече защото знанието никога не напуска затворените групи от няколко. Сутиените са неразделна част от живота на жената, но често това е пречка за дрехите, които избираме да носим. Често блуза с нисък разрез, разкриваща горната блуза, излага малко повече от предвиденото, а пуловерът с кашмир с висока врата никога не получава такава нужда. Ето защо в тази статия днес ще говорим за един такъв сутиен, наречен сутиен за балконет.

Как да носят бюстие Balconette?

Преди да преминем към това как носим сутиен с балконеца, нека да извадим представянето на това, което е бюстие за балконеца. Обикновено сутиенът от балконче е нисък шиен сутиен с деколте, който излага голяма част от горната част на кривата ви, докато вдигате тежестта от под лентите, така че да можете да спортувате превъзходно. Обикновено, ремъците са широко раздалечени, изпъкнали към раменете, за да осигурят по-отворено пространство в средата.

Носенето им е толкова лесно, колкото всеки сутиен. Можете или да поставите куката, след като сложите сутиен, или просто да го закачите отпред и след това да го завъртите чак до гърба. Въпреки това, преди да закупите един, уверете се, че сте добре познаване на вашия сутиен и размер на чашата.

Най-добри бюфетчета за балкончета:

Ето и нашите 7 най-добри бюфетчета с изображения, които ни показват.

1. Класически бюстие Balconette:

Това е класически сутиен с балкон с горната половина на сутиен, наподобяващ тип сутиен. Разширен встрани от ремъците, разположени точно над вашите ями, този сутиен има подвижна лента, която осигурява оптимална подкрепа от тежестта, като същевременно придава на вашата извивка великолепна структура. Средната част на този сутиен е оформена съответно, за да подчертае структурата.

2. Пълно покритие Balconette Bra:

Това е пълно покритие всеки ден носене сутиен за балконеца, което ви позволява да се откажете за дълбока блуза врата, без да пропускате ежедневния комфорт или оптималната подкрепа. Още веднъж оформен в широк ъгъл, сутиенът прилича на възглавница, а страничните ленти осигуряват оптимално покритие на мазнини и мазнини.

3. Сутиен Balcon Wear:

Това е булчинското издание на сутиен на балконеца, което би било идеалното решение за бялата сатенена рокля с дълбоко възвишение. Булчинският сутиен обикновено идва в бяло, интегриран с много цветни и женствени дантели, които повишават грациозността и чувствения фактор на сутиена.

4. Сутиен сутиен с панорама:

Това е вид сутиен, който търсите, докато се опитвате на мека бяла блуза, която върви толкова добре с черните панталони от изкуствена кожа. Чашките са с голи палети, а обширните черни флорални шнурове от двете страни го правят още по-сладка сделка.

5. Сутиен тип Balconette в горната част на шнура:

Макар че следва всички контролни точки на сутиен за балконеца, сутиенът от горния пласт всъщност покрива свободното пространство с обширна чиста връзка, която позволява на кожата да се покаже, но по доста чувствен начин. Горната шнур може да бъде продължена през чашата или да спре, преди чашата да завърши.

Виж повече: Износване на сутиен

6. Изработен от Balconette Bra:

Този тип сутиен има мека чашка, която позволява на сутиена да се оформя според вашето тяло, подходящо за перфектно, така че да имате красива структура към новата си блуза без излишно надничане.

Виж повече: Най-добрите сутини за кърмене

7. Рязането го наближете Виж Balconette Bra:

Размерите на чашата са сведени до минимум, тъй като повечето от гърдите ви се разкриват в този сутиен, който ви позволява лесно да носите дълбоко деколте. Чашата завършва с голяма структура, която поддържа и придава форма на кривите ви, докато широките ъгли от страната осигуряват необходимата опора.

Виж повече: Прозрачни бюстие

Надявам се, че горната красива статия на балканчето е полезна за вас и тези, които се носят лесно.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,

Гледай видеото: Истината за мобилните телефони и безжичните мрежи - Професор Девра Дейвис (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send