Красота и мода

Как да направя грим за зомби око?

Pin
Send
Share
Send


Капеща спирала, черни очи и клепачи и черно червило звучи като хубав грим за Хелоуин парти? Да, това е добра идея да се спортува нещо като зомби грим за вашата парти костюм или Хелоуин парти. А грим зомби момиче си струва да опитате. Може да изглеждате напълно различни с няколко четки на черен, кафяв и червен цвят на очите и някои фалшиви мигли и докосване на черно червило

Виж повече: Как да правим арабски грим за очите

Нека видим как можете да направите грим за око, подобен на този по-горе.

1. Започнете с очистено лице. Уверете се, че на лицето ви няма мръсотия или масло. Това няма да позволи на грима да седне по-дълго. Използвайте добро количество грунд за лице, след като сте изгладили лицето си сухо. Оставете това да седи на лицето поне 10 минути, преди да пристъпи към нанасяне на основата. След изтичане на необходимото време върху кожата се поставя добра основа. Най-добре е да поставите основата, която не е точно цвета на кожата ви. По-скоро изберете основата, която е много по-лека за вашия цвят на кожата или нещо близо до бяло. Това не е редовен грим, а зомби грим. Така че не можете да следвате нормалните техники на грим заявление за това.

Виж повече: Как да направим грим за очите на вампирите

2. След това нанесете компакта си върху цялото си лице. Инвестирайте в един много лек нюанс на компактния, точно като основата за този зомби грим. Можете също да използвате цветове за боядисване на лица. Ако използвате цветове за боядисване на лице, използвайте бяла боя, за да рисувате лицето си нагоре.

3. Сега ще пристъпим към грим за очите. Вземете четка за апликатори и нанесете черни сенки за очи по цялото око и до гънката. Не излизайте много навън. За долния капак използвайте черната сянка, която тече точно под водолинията. Зацапнете сянката на горния и долния капак на окото.

4. Сега вземете Кол и съставете долната водна линия по смел начин. Също така изгответе котешко око или просто широка линия за горния капак на окото с помощта на подложката за очите на гела / водата за очите и под ъглова четка или нормална четка.

5. Вземете черен молив за очи и извадете веждите на очите, за да изглеждат по-черни и изпъкнали. Дайте на очите си извита форма, подобна на тази на порцеланова кукла.

6. Сега вземете кафявите сенки за очи и ги използвайте зацапано около очите. Сега вземете под ъгъл четка, намокрете я малко и изчертайте някои линии, сякаш спиралата ви капе по бузите ви. Трябва да сте малко творчески за това. Можете да използвате кафяви бои за боядисване на лицето, за да нарисувате въртящата се спирала, но можете да ги нарисувате с гладка четка и кафяви сенки за очи.

Виж повече: Красив грим за очи за черни очи

7. Сега вземете червени сенки за очи и четка за апликатори. Използвайте това навсякъде около кафявите сенки за очи и по цялата челюст. Вижте снимката по-горе. Областта около цялото око, а също и цялото око на веждите трябва да изглежда покрита с окото на червено.

8. Можете също така да носите лъжливи мигли и бели лещи за по-призрачен външен вид.

9. Завършете грима с черно червило, което можете да си купите от аптека. Те са доста популярни след създаването на емо грим. С този грим също ще бъде подходящо тъмнокафяво червило.

10. Излагайте се на зомби грим с някои старинни аксесоари за коса или бяла перука за коса.

Източник на изображението: 1.

Гледай видеото: Грим с блестяща очна линия. Eat Love Makeup (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send