Красота и мода

9 Най-новите клипове за дизайн на нос за жени

Pin
Send
Share
Send


Щипка на носа е щипка с форма на кръгла скоба. За това не е нужно да пронизвате носа си. Тя се фиксира от двете страни на носа. Той съдържа много разновидности в клипс за нос. Това изглежда толкова красиво на дамите. Клип на носа пин са много известни с племенни хора. Те ежедневно го носят. Виждайки ги, тя стана популярна сред хората от града. Носовите клипове също се използват по-често от колежанките. Това им придава секси вид. Плувците задължително използват клипс за нос. А тези, които имат навика да хъркат в сън, е много полезно за тях.

Стилни и атрактивни клипове върху пръстени за нос за момичета в тенденция:

Нека трябва да погледнем най-горния клипс на носа на пръстените.

1. Клипс за нос с Тюркоазен камък:

Това е просто изключителен клип на носа. В този кръгъл клип е направен много красив сребърен шаблон. Много кръгли форми са направени с един вид точки. Има един тюркоазен камък в кръгла форма между тях. Камъкът има сребърно покритие.

2. Племенни клипове върху носовия щифт:

Това е един вид клип с пръстени на носа със свещени изображения. Тези дизайни са носени от племенните дами. Там има три различни клипсове. Едната е форма на сърцето с „om“. Единият е кръгъл с няколко лъча и кръг между тях. На трето място, има образ на богинята.

3. Щипка за листа върху носовия щифт:

Тя ще изглежда пленителен клип на носа пръстен. Тя е с три листа модел в сребро. Този кръгъл клип ще бъде фиксиран вътре в носа. Той е с традиционен дизайн, идеален за вашата етническа рокля като choli. Тя е ясна и получава внимание със своята простота.

4. Сърдечна скоба върху носа:

Този клипс за пръстена на носа се състои от пластмаса, специално за деца. Това е форма на сърцето в червен цвят. Под формата на сърце, жицата се огъва и дава кръгла форма, която влиза вътре в носа. Червеният цвят на носовия клип моментално привлича вниманието. Това е сладък клип за нос.

Виж повече: Дизайнерски нос

5. Диамантен клипс за нос:

Това е клипс на пръстен обръч на носа в злато. Той е осеян с три искрящи диаманта. Две са на ред и един е под двете. Дамите харесват по-скоро този клип за нос в стил обръч и диаманти. Сместа от диамант и злато винаги се харесва на дамите.

6. Булчински клип на носа:

Този дизайн на клип върху носовия обръч се носи от булката на нейния специален ден. Това е голям обръч, релефен с един голям червен камък и номер на малък бял камък. Веригата е прикрепена с обръч, който трябва да фиксирате с косата си. Веригата съдържа линия от малки мъниста върху определена празнина.

Виж повече: Натискане на пръстена на носа

7. Флорален клип върху нос Pin:

Това е пръстен за носа на флорален дизайн. Той е в сребро и е създаден очарователен с форма на цвете. В средата има бял камък и венчелистният дизайн е обсипан със син камък. Това е античен дизайн, който никога няма да излезе от мода. Флоралният дизайн е вечнозелен и атрактивен.

8. Закрепете щифта за нос за плувците:

Този плувен нос клип е специално създание за плувци. Дамите, докато отиват за плуване, могат да носят този клипс за нос. Той предпазва водата от навлизане в носа и може да плува удобно. Тя се фиксира над носа и има три шипове от двете страни.

Виж повече: Магнитен нос

9. Клип за нос с мотив за паун:

Това е невероятен клип в носовия пръстен с мотив паун. Изглежда, че е окислен метал. На носовия клип се прави танцуващо и щастливо пауково създание. Дамите се чувстват щастливи да видят танцуващия паун. Този клипс за нос е с привлекателен дизайн.

Както видяхме, има толкова много дизайн в клип на носа пръстен и полезни също. Идеята за производство на клипс за плувци е получена от този традиционен пръстен за нос. Дамите могат да опитат това разнообразие на носовия клип и да получат съблазнително лице. Тя може да направи деня им.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Are GMOs Good or Bad? Genetic Engineering & Our Food (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send