Красота и мода

Как да говорим с момичета?

Pin
Send
Share
Send


Затваряте ли или забравяте името си, когато разговаряте с момиче? Ако е така, тогава е време да усъвършенствате уменията си и да хванете вниманието на момичетата за нула време. Значителна част от хората се страхуват да разберат как да говорят с момиче, най-вече защото са колебливи или плахи. Все още разговорът с млади дами е социална практика, която всеки човек трябва да научи. Да разбера как да говориш с момиче е нещо, което значителна част от стреса на хората. Като се има предвид всичко, всеки човек трябва рано или късно да спечели своята фантастична млада дама. Основният проблем с това желание е, че това не е съвсем просто да се направи, по-голямата част от всичко това е случайно, че нямаш представа как да говориш с момичетата и да продължиш интригуващи дискусии във всеки случай.

Има много начини да се демонстрира как да се говори с момичетата и какво да се говори с момичетата. В тази статия представихме някои от най-полезните съвети, които ще ви помогнат в разговора с момичето. Сега съм сигурен, че си мислите, че е по-трудно, отколкото звучи, но не се притеснявайте, че е толкова лесно, колкото 1,2,3,4.

Как да говорим с момичета?

1. Хванете вниманието й:

Не е нужно да правите нищо сложно или екстравагантно, за да направите това всъщност вероятно не би трябвало.
Просто й се усмихнете от другата страна на стаята или я избършете и я заключете с очите си само за да покажете любопитството си. Не играйте прекалено трудно, за да стигнете и просто отидете и кажете "здрасти" и не изяждайте присъдите си.

Представете си себе си, като кажеш „Здравей моето име е“ и когато тя отговори, като даде името си, протегна ръка и леко разтърси ръцете си. Сега, когато се запознаете с нейното име, повторете няколко пъти, за да покажете, че ви интересува.

Виж повече: Как да действате хладно около момичетата

2. Бъдете себе си:

Това е най-важната стъпка от всички, а именно да бъдете себе си, когато разговаряте с нея. Момичетата обичат, честност и следователно са фалшиви просто ще я откажат. Не се опитвайте да се покажете, че не сте човек. Разхлабете се глупаво, забавно и най-важното е да бъдете себе си.

3. Направете й смях:

Всички момичета обичат хумористични мъже, така че изпукайте няколко шеги и я накарайте да се смее. Това би я накарало да се чувства по-удобно с теб. Това е друга страхотна техника за това как да говорите с момиче и да я впечатлите.

4. Пазете си вниманието:

Не се опитвайте прекалено усилено и бъдете естествени, запазете доверието си и я комплиментирайте, например, кажете й колко красиви са очите й или косата й изглежда. Останете спокойни, попитайте я за мислите й, за нейните мнения, за живота си. Не правете разговора за себе си и я карайте да чувствате, че ви е грижа.

Виж повече: Как да се обличаш с момиче

5. Направете обща основа:

Това е една от най-важните стъпки, намиране на обща тема, която харесвате и продължавате по този въпрос. Изразявайте мнението си и приемайте нейното. Това ще грабне интереса й, тъй като тя ще може свободно да разговаря с вас, ако открие, че вие ​​имате някои общи неща.

6. Вземете нейните данни за контакт:

Това е едно от най-важните неща, не забравяйте да вземете нейните данни за контакт, за да се свържете с нея. Ако се чувствате срамежливи, можете да я помолите за имейл или да я добавите като приятел във Facebook. Попитайте я за нейните данни за контакт, точно на мястото, където разговорът между вас и двамата става страхотен. Това няма да й даде много време да мисли за това и тя ще бъде в чудесно настроение да ви даде своята информация.

7. Подгответе се за отхвърляне:

Подходете към младата дама, оборудвана без страх от уволнение. В случай, че сте отхвърлени, в зависимост от вашия вкус, има и други потенциални дати. Уволнението не означава края на вашия живот на запознанства, а по-скоро да се концентрираме върху трепета от уволнението, което може да ограничи вашата сигурност.

8. Бъдете уверени:

Научете се да увеличавате доверието си. Доверието е основна мантра, ако все още се чудите как да говорите с едно момиче, което ви харесва. Подхождайте да говорите с момиче с пълно доверие. Не позволявайте на момичето да знае колко сте нервен, като избягвате случаи на мърморене пред нея. приближава.

9. Покажете чувството си за хумор:

Това е една от най-важните стъпки за това как да говорите с момиче, което ви харесва, и да я накара да говори с вас за дълги часове, без да се отегчава. Опитайте се да накарате момичето да се смее, благодарение на вашите комични времена и чувство за хумор. в случай, че не правите така, можете да я вдъхновите да разговаряте с всички вас. Много дами уважават човек, който може да я накара да се засмя. Осъществяването на подмамване на млада дама е по-скоро свързано с обсъждането с остроумни възприятия, отколкото с шеги. Трябва да разберете как да координирате вашата невероятност в потока на дискусията, като правите умно коментари за това, което казва и забавни забележки по отношение на вашата среда.

10. Теми на разговорите:

Опитайте се да се въздържите от коментар за климата. Това е вероятно най-използваната пикап линия, чута от всеки. По-скоро опитайте да създадете своя собствена линия за подпис. Пикап линии веднъж от време на време работа, обаче се внимава за тези, които използвате. Грешната линия може да ви обърне гръб и да отблъсне младата дама. Също така, теми, които трябва да кажете на момиче, разчитат на това къде се намирате (на брега, в танцов клуб, в центъра за упражнения и т.н.). Бъдете истински с вашата начална линия.

11. Дръжте се естествено:

Не мислете за обстоятелствата. Не е нужно да подреждате всяка дума, преди да го кажете. Просто се установете на отваряща линия и оставете дискусията да се движи всъщност от тази точка. Знаете ли, че начинът ви на говорене може да пресече вътрешното ви опасение? Опитайте се да знаете как говорите с момиче по най-естествения начин. Когато се доближите до красива млада дама, просто си представете, че разговаряте с най-близкия си спътник. Това ще запази вашия начин на говорене непоколебим и безпристрастен.

12. Поискайте нейното становище:

Всеки има различна гледна точка по отношение на различни въпроси от ежедневието. Това е нещо, което прави оценки на такива невероятни приятелски обмени във всеки случай. В случай, че нямате представа какво да питате, организирайте запитването си с това къде се намирате. В случай, че сте в магазин за хранителни стоки, например, да получите информация за нейните размишления върху някои от хранителните стоки. Не само това ще запълни като невероятен ледоразбивач, но в случай, че тя е здравословна, тя ще остави добро впечатление и върху нея.

13. Извършване на изследвания върху физиологията на момичетата преди ръка:

Не забравяйте, че нямате значителни възможности за благоговение на младите дами, така че трябва да се възползвате максимално от всяка секунда. Това означава да се направи достатъчно количество изследвания за това как да разговаряме с момичетата и какви млади дами харесват за промените в настроението си и т.н. Значителна част от хората имат склонност да задават незначителни, официални или изтощителни запитвания, но младите дами не са заети с това. В случай, че трябва да привлечете млада дама, трябва да откриете какво наистина са заинтригувани и да е най-интересният човек в очите на момичето

14. Изразявайте мненията си за връзки:

Заявете съвети за връзка също е една от модните теми, с които момичетата могат да разговарят в наши дни. намушквам, като я приближаваме към увещанието за взаимоотношения. Всъщност не трябва да звучи така, сякаш сте човек, който има неудобство в отношенията. Посъветвайте я с молба за придружител. След като я мотивирате да разговаряте с вас, можете да откриете повече за нейните емоции по връзките, без да сте изтощителни или прекалено индивидуални. Още веднъж всеки има някаква оценка за всичко в живота. Както и да е, когато се обърнете към млада дама за напътствие за нещо, тя също така ще се чувства важна и приспособима междувременно.

15. Бъди креативен:

Дайте уникален комплимент за започване на интерес. Бъдете иновативни. Приближавайки се, след като сте чули нейния кикот ви дава идеалния шанс да я посъветвате какво страхотно кикот има, но се уверете, че имате нещо умно, за да го овладеете, за да я мотивирате отново да се засмя. Контрастирането на млада дама с необикновено чудо може да бъде несигурно, така че бихте предпочели да не казвате на една млада дама, че прилича на конкретна суперзвезда, в случай че тя чувства, че ВИП не е сред добрите й книги.

До края на деня е важно да имаме разумни цели. Може да сте неуверено да започнете с това, макар и да го разбирате. Младите дами също са плахи. Уволнението ще се случи, не се надявам да се сдобиеш с основната, втората или дори с третата млада дама. Продължавайте да се опитвате и с горните съвети как да говорите с момичета и със сигурност ще получите телефонен номер, дата или дори сладко предложение.

Виж повече: Как да импресираме момичетата

Източник на изображението: Shutterstock

Гледай видеото: 3+1 съвета как винаги да имаш тема за разговор с жени! (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send