Красота и мода

9 Модни дизайни с ръчно изработени каишки с изображения

Pin
Send
Share
Send


Anklets са тези, които добавят повече погледи към човек и ако това е ръчно изработена глезена, тогава можете да създадете или приспособите собствения си глезена, за да зададете нова ера в света на модата. Ръчно изработените маншети могат да бъдат конструирани с материали като нишки, монети, перли и всякакви материали, които могат да бъдат изработени или превърнати в красива глезена. Можете да проектирате всякакви anklets като модни, традиционни или фънки един по повод.

Най-новите дизайни на ръчно изработени анклета:

Ръчно изработени anklets са тези, които можете да проектирате според вашето желание и да използвате цветовете, които някога желаете. Нека да разгледаме някои красиви дизайн на ръчно изработени anklets.

1. Ръчно изработени златни анкери за мъже:

Този тип уникални изглеждащи anklets изглежда много умен и можете да проектирате свои собствени anklets по ваш избор, придаване на лично докосване до него. Анклето е създадено от вълнени назъбени мотиви, а по краищата на златната котва е направено от небето и се отличава от останалите.

2. Опаковайте овални ръчно изработени каишки:

Този тип специални ръчно изработени кожени анкети изглеждат прекрасни, когато се носят от мъже по всякакъв повод. В anklets са два слоя замесени заедно и между блестящи бели овални скъпоценни камъни придават стилен външен вид на тези струнни глезени.

3. Ръчно изработени розови камъни и сандали:

Мъжете обичат нещо различно изглеждащи аксесоари като тези наслояване anklets. Анклето има три слоя и говори смело за ползвателя и страхотното сребро, цветно розово и синьо камъче, украсено с черни слоеве, накрая го прави забележителен. Сребърният сандален чар, закачен на последния слой, го прави по-горещ и хладен от всякога.

4. Прости ръчно изработени нокти в мъже:

Мъжки аксесоари от естествена кожа, тук идва зашеметяващата и невероятно изглеждаща ръчно изработена кожена маншет за мъже от всички възрастови групи. Анекдотът е с уникална работа с детайли от мъниста и изглежда много привлекателен за очите, когато се носи на всякакви разходки по живота.

Виж повече: Закопчалки за един крак

5. Сладки ръчно изработени нокти за момичета:

Тук идва сладък търси ръчно изработени глезена за сладки и красиви момичета. На глезена се окачват интелигентни и стилни чар, като звезди, монети, камбани и малки сини перли, като по този начин се добавят още чар и красота на тези малки и красиви глезени.

6. Уникални нишки от копринени струни от мед:

Ако искате нещо традиционно и етническо погледи да се носят с вашите легенга, тогава този прост, но уникален ръчно изработен глезен може да бъде идеален избор. Страхотният червен и зелен шнур и заплетени на слоеве и нарязани сладки звучни камбани придават чудотворен вид и ви карат да се чувствате по-специални.

Виж повече: Облицовки за крака Бижута

7. Ръчно изработени червени бохо лостове за момичета:

Тези красиви ръчно изработени червени черупки с бохо изглеждат в него. Анекдотът е проектиран с червени черупки и между белите придава хипнотизиращ поглед към него, а малката сладка пеперуда придава поглед към всяка крачка на всяко момиче.

8. Невероятни ръчно изработени пръчки от камъни:

Тук идва красива широка еко-приятелска конопена глезена за млади момичета. За да добавите още цвърчи и блясък на този глезена страхотно появява лъскав зелен скъпоценен камък е обесен, което го прави подходящ за плаж за фънки страни.

Виж повече: Дизайни с браслети

9. Ръчно изработен кристал Swarovski Crystal Beaded:

Този вид прохладни Swarovski и кристални накрайници с пръстени изглеждат много стилни и подобряват външния вид на ползвателя с мили. При тези видове ръчно изработени маншети можете да използвате всякакъв цвят на топки от кристали според вашето облекло за деня и да вземете онези горещи шикчета

Ръчно изработени anklets дизайни са тези, които можете да проектирате според вашето желание и да използвате цветовете, които някога желаете. Затова проектирайте чудесно глезена и се погрижете сами, създайте изявление за вашия стил и оставете искрящо впечатление на другите. По този начин създайте anklets извън всеки въображение и изглеждат стилно, динамично и зашеметяващо в тълпата.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DIY Водно Желе. Розово Блестящо Желе с вода Направи си сам. DIY Експеримент. Мега желета (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send