Красота и мода

Как да се разделим с приятеля си

Pin
Send
Share
Send


Идва момент, когато знаете кой наистина е за вас и кой не е, и същото ще бъде и за приятели. Една стара поговорка казва „С такива приятели, които имат нужда от врагове“. Така че, ако вие също се сблъсквате с нещо подобно, може би е време да се освободите от паразитното чудовище, така нареченият приятел, и да си дадете толкова необходимото пространство. Има така наречени приятели, които са приятели, само защото искат нещо от вас, някакъв скрит мотив или може би те искат като приятел на трофеи, заради славата и популярността ви. Такива приятели не са нищо друго освен трудно и невъзможно за справяне. Следователно, освобождаването на негативните хора в живота ви би ви помогнало в голям мащаб. Не забравяйте, че едно нещо, преди да решите да се откажете, знайте какво правите от реални факти, а не от предположения или слухове. Тук ще ви дадем няколко съвета как да се разделим с приятеля си.

Ето защо искате да прекъснете:

1. Може би вие двамата не сте свързани по начин, който изглеждаше перфектен в началото. Вашият приятел може да бъде някой, който само иска да доминира, да говори и да не се притеснява за това, което се случва в живота ви. Това е токсично, тъй като приятелството се случва в двете посоки и вие не трябва да бъдете задължени да бъдете нечия чанта за пробиване по всяко време, без да си спечелите момент да говорите.

2. Ако виждате, че вашият приятел играе с вас игра на тормоз, говори зад гърба ви и казва „само шега“, когато разберете, манипулирате другите или ви кара да се чувствате ужасно за начина, по който ходите, говорите, спите, дишате, ядете, облечете се или с когото излизате, нека звъни алармата. Приятелите не омаловажават, етикетират или маркират приятелите си.

Виж повече: Как да надминем най-добрия си приятел

3. Доверието е важно в приятелството и когато това се нарушава, най-добре е да продължим напред. Лошите навици умират трудно; разбойник, който веднъж ограбва, може да ограби отново. Може би има навици, с които не сте съгласни и знаете какво би им навредило и вие. Говори с тях веднъж или два пъти и ако не видиш промяна след това, пусни.

4. Може би се чувствате изоставени в дейности и разговори, защото вашият приятел иска светлината на прожекторите по всяко време. Такива хора никога няма да ви позволят да дишате лесно, бихте искали да управлявате над вас и бихте искали да приемете техния начин на живот и личност, без да оценявате това, което можете да предложите. Това е егоистично отношение и това, което ви прави изтривалка или жертва. Не ставайте жертва или изтривалка, излизайте с висока глава.

Виж повече: Как да поддържаме старите приятели

Дръжте се на хладно и излезте:

Спокойно нещата могат да се направят, но се уверете, че се прави спокойно. Когато изказвате въпроси на първо време, забележете за известно време дали така нареченият приятел наистина прави промени в поведението и маниерите си или не. Понякога природата срещу възпитанието, последната се нуждае от консултиране. Ако наистина вярвате, че консултирането може да помогне за спасяването на приятелството да върви напред? Въпреки това, дори и след това, ако не виждате никакви промени, е време да продължите напред.

1. Изпратете имейл или SMS или WhatsApp приятел и оферта adieu.
2.  Благославяйте онова, което сте имали и погледнете напред, не се хлъзгайте, не хленчи или говори за човека на никого, дори и на себе си
3. Потопете се в дейности, които ще ви накарат да работите
4. Взаимодействайте и общувайте с хора, има нови приятели, които трябва да се правят всеки ден
5. Обичай себе си и си прости за това, през което си преминал. Не забравяйте, че всичко, през което преминаваме, е урок за учене, а не наказание.

И накрая, когато наддавайте с уважение, благодаря на човека за добрите дела и прекрасните времена, прекарани заедно.

Виж повече: Уважавайте приятелите си

Източник на изображения: 1, 2.

Гледай видеото: Как да зарежеш гаджето!!! : (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send