Красота и мода

9 Последни и стилни тениски за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Дизайните на T риза винаги се променят, но някои от тях са останали класически, както винаги. Един от тях е ивичен поглед. Тези прекрасни ивици от различни цветове се съчетават, за да образуват стилна риза, която изглежда страхотно на всеки един. Stripes са класически елемент от дизайна, който се използва за всички видове облекла. Те правят дрехата стилна и изискана. Едно или няколко ивици се използват за облекла като тениски. Опитайте тези прекрасни стилни тениски, които са изброени тук и изберете най-добрия, който ви харесва.

Изтънчена и чудесна шарена тениска за мъже и дами в тенденция:

Нека трябва да погледнем в топ 9 на най-добрите тениски с ивици.

1. Памучни шарени ризи:

Памучната ивица е класическата комбинация, която се предпочита от мнозина. Можете да получите тези ризи в различни цветови комбинации. Раираният вид може да бъде тънък или дебел. Ще получите и добър комфорт през летния сезон.

2. Мъжка тениска:

Това е чудесен поглед за шарени мъжки ризи, тъй като това има многоцветна шарка. Цветовете могат да бъдат комбинация от три. Някои от тези цветове ще бъдат широки и някои тънки. Така че изберете най-добрите, които бихте искали. Материалът е добър и подходящ за вашата редовна употреба.

3. Риза с удебелена ивица:

Ето една страхотна мъжка тениска с шарени ивици, които са широки. Можете да получите класическата комбинация от черно и бяло или червено и бяло. Това е особено голямо за мъжете. Вие ще използвате за случайни дни колеж, опитайте това на сините си дънки.

4. Тениска с райе за врата с екипаж:

Вземете хладния поглед с тези райета за жени. Външният вид е с врата на екипажа с бял цвят. Останалата част от ризата е черно-бяла. Дългите ръкави придават характер на тениската. Момичетата, които са надигнати, тогава този, който е подходящ за тях със сигурност, те също ще получат добър поглед. Опитайте този на вашите гамаши.

5. Тениска с многоцветни райета:

Тук е окото улов T риза, която е много по-различен от нормалния черно-бял райе тениска поглед. Това е смело и светло с цветен оттенък. Всяка ивица е широка и с еднаква ширина. Свържете го с бели джинси за максимален стил.

6. Тениска с раирана яка:

За този перфектен официален изглед изберете перфектна синьо-бяла райета, която има яка. Яката може да бъде в синьо или в бяло като отместване. Бутоните обикновено са бели на цвят за добавяне на контраст.

7. Риза с колан с лакът:

Изберете тази елегантна черно-бяла риза за жени. Тази риза тип "моряк" има лакът в лакът в черно, което му придава допълнителна тълпа. Стилът е модерен и може да бъде съчетан за случаен вид.

8. Риза с къс ръкав:

Вижте тази елегантна червена и бяла риза с къс ръкав за следващото си парти. Тази риза с къси ръкави има червена лента за врата, както и края на ръкава. Контрастът допълва очарованието на тениската.

9. Риза с нарязана лента:

Изберете тази прекрасна изрязана червена райе, за да отидете с любимите си дънки. Тези изрязани ризи са къси и обикновено над пъпа. Опитайте здраво прилепналите или дори разхлабените, за да видите кой ви подхожда най-добре.

Раирани панталони ви дават перфектния и официален вид. Те се предлагат в цветове като черно, червено, зелено, синьо и т.н. и могат да бъдат сдвоени с панталони или дънки. Ризите могат да имат врата на екипажа, врата на лодка или дори яка.

Pin
Send
Share
Send