Прически

Топ 15 вълнисти Боб прически

Pin
Send
Share
Send


Това лято една от най-гласуваните модни прически е вълнообразният боб. Тази прическа не е нито твърде кратка, нито дълга и е придобила огромно признание, след като е била спортирана от известни личности. Вълнообразната бобска прическа ще бъде идеална за жени, живеещи във влажни райони, които искат да се придържат към модния свят. Може да се поддържа много лесно и може да се носи с рокли или небрежно. Неговата естествена текстура го прави по-привлекателен, в сравнение с другите прически на Боб. Ето някои вълнообразни боб прически, които можете да опитате.

1. Вълнообразен Боб с назъбени:

Пръстите са любими на момичетата. Докато бретонът може да е естествено направо да падне върху лицето ви, краищата на косата се навиват, за да придадат стилен вид. Дръжте го малко разхвърлян и изсушете косата си за някакъв допълнителен вид. Разходка в стил на рампата!

2. Вълнообразна коса Боб Черна:

Боб на черна коса или тъмна коса трябва да опитате прическа. Опитайте изправен поглед за перфектен копринен вид. Черно-черната коса ще изглежда невероятно като къса прическа за вълнообразна коса. Оставете малко нагънати ресни по краищата и ги оформете. Съвпадение с всякакви дрехи и изглеждат класни, както винаги.

3. Дълги вълнообразни Боб:

Дългата бобска прическа за вълнообразната коса е модерен поглед, който ще върви с който и да е костюм. Косата попада красиво на раменете ви, всички са навити. Опитайте със среден разрез, за ​​да му придадете допълнителен ефект. А разхвърлян ефект ще добави по-нататъшен поглед към прическата и повишаване на външния вид. Ето нещо, което да опитате това лято.

4. Прекрасен Боб:

Първият в нашия списък, прическата на Lovely Bob е достойна за името, дадено му. Той има редица вълнообразни текстури и може да се поддържа без много проблеми. Най-хубавото при тази прическа е, че тя ще бъде подходяща за жени с всички форми на лицето. Този неутрален вид може да се постигне чрез раздуване на косата и вдигането му от корените (с помощта на пръстите). След това го поставете чрез прилагане на умерена топлина към всички части на косата. Най-накрая го довършете с лак за коса.

5. Игриво Боб:

Този най-добър вълнообразен боб е идеален за някой, който е готов да направи женска марка. Игривият Боб се смята за един от най-добрите романтични прически. Как можете да получите тази прическа? Първо създайте дълбока част в косата и я оформете. След това издухайте косата с помощта на подходяща четка и отделете къдриците.

6. Усукани тендири:

В този вид косата има меки къдрици около страните и се простира до дължината на брадичката. Ако отиваш на среща, тогава тази прическа ще бъде идеална за теб. Жените с овални лица могат да оформят косата си по този начин. Това ще изглежда най-добре на вашето западно износване и с минимални аксесоари. Това е идеална къса боб прическа за вълнообразна коса. Нека някой падне върху косата ти и ходи в стил!

7. Къс вълнообразен Боб:

В сравнение с предишните, това е шикозна прическа, която е най-добра за подстригана коса. Този кратък и изискан вид се изпълнява от много известни личности. В тази прическа косата пада под ушите ви. Може да се използва лента за глава, за да се извлече най-доброто от тази прическа.

8. Половината и половина:

Тази вълнообразна прическа е гладка на върха в сравнение с предишните. Той има текстури към дъното, което го прави уникален. Тази модерна прическа е подходяща за хора с овални лица, което се счита за най-доброто лице, което да носи този вид. Оцветете косата си по ръбовете, ако ви харесва, и ги оставете леко нагъната или я поддържайте права. Опитайте тази следваща най-добра прическа за къси боб за вълнообразна коса.

Виж повече: Прически на Шаги Боб

9. Къдрава Боб:

Тази прическа е боб дължина на брадичката. The Curly Bob осигурява брадичката с уникален и модерен вид. В сравнение с други прически това е рядкост, тъй като не е подходящо за всички. Много зависи от качеството на косата и текстурата на лицето. В къдрава Боб прическа е най-избрани къси Боб прически за вълнообразна коса. Тя ще запази косата ви на място и не е объркана. Съчетайте го с някои меки аксесоари.

10. Вълни:

Тази прическа е предназначена главно за намаляване на ефекта от вълните в косата. Притежава уникална текстура към нея. Дължината на косата е до брадичката. Жените с овално или крушообразно лице ще се възползват най-много от тази прическа. За да придадете на косата си такава визия, можете да използвате стилизиращ восък, след като я поставите правилно.

Виж повече: Боб прически за фина коса

11. Гладки вълни:

Той изобразява елегантен образ, тъй като косата не пада върху лицето ви. Косата изглежда добре оформена и подстригана и остава далеч от лицето и позволява на хората да видят вашата великолепна красота. Хората с леко удължени лица могат да оформят косата си по този изискан начин. Това е друг най-добър вълнообразен боб.

12. Вълна на парче-Y:

Случайната прическа има рязко завършване и изглежда перфектно на кръгло лице. Много знаменитости са оформяли косата си по този начин и все още е на практика. Вълната изглежда невероятна в тази прическа. За тези от вас, които имат малко по-дълга коса, това може да върви добре с лицето и облеклото ви. Това е средно дълъг вълнообразен боб.

13. Блондинка вълниста Боб:

Тук е къса вълнообразна гъза. Косата добавя допълнителен обем и изглежда елегантно и просто. Опитайте няколко ресни отпред, за да постигнете крайния къс вълнообразен вид. Издухайте и използвайте лек лак за коса, за да получите най-добри резултати. Използвайте лък, за да предотвратите падането на косата върху лицето ви. Съчетайте го с малък шип, който е лъскав, за да изглежда елегантно.

14. Вълнообразен Боб:

Ето още една къса прическа за вълнообразна коса. Това е малко разхвърлян и е добре свита в предната част. Опашката пада точно над очите. Той е стилен и ще изглежда добре на тъмно оцветена коса. Опитайте някакъв моден цвят на ресните, за да изглежда привлекателно. Ще направи малко раздяла отпред.

15. Естествен вълнообразен Боб:

Някои от най-добрите начини да се представите е да бъдете вашето естествено аз. Вашата естествена вълнообразна коса може да бъде умерено оформена с леко разресване и с минимална или никаква спрей за коса, за да постигнете този превъзходен вид. Тъмната вълнообразна боб ще подхожда на дълга бобска прическа за вълнообразна коса или дори като къса бобска прическа за вълнообразна коса. Какво ще кажете за този естествен вид?

Виж повече: Блондинка подстригване Боб

Боб прическите са удобство за всеки сезон, особено интензивното лято. Дали кратки или дълги, вълнообразни прически са класика за всички времена. Така че, следващия път, когато се отегчите от тази дълга коса, просто я отрежете и експериментирайте с хубава прическа на Боб. Няма значение дали имате вълнообразна коса или не, просто отидете за нея и вижте как стигате този елегантен поглед дори в нормален ден.

Гледай видеото: Week 2 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send