Красота и мода

Как да направим Threading за вежди?

Pin
Send
Share
Send


Thrading на веждите е голяма техника, която се отървава от нежеланите косми по лицето. Тя изисква конци, които са изработени от чист памук и се изважда безопасно чрез завързване на възел и завъртане над челото. Той е изключително ефективен и причинява по-малко болка, ако го правите по правилния начин. Тя лещи лицето ви и създава много привлекателен външен вид. Ако се надявате да научите повече за тази брилянтна техника, тази статия ще бъде полезна.

Вземете всички материали:

За да привържете вежди на очите си, ще ви трябват няколко неща. Това включва нишка, молив, ножица и лед или студена вода. Ще ви е необходим моливът, за да начертаете формата на челото, която желаете, и лед, така че да можете да охладите кожата си, след като процесът на резби е приключил.

Направете възел:

Вържете края на конеца заедно, така че те да образуват кръг. Отрежете, ако има някаква допълнителна нишка. Сега задръжте възела в едната ръка и противоположната част в другата ръка. Сега завъртете възела около 5 до 6 пъти, докато държите другата част на нишката много леко. Сега тренирайте отварянето на едната ръка и затваряйте другата по едно и също време.

Виж повече: Удължаване на миглите

Позиционирайте ръцете си:

Поставете конеца над веждите на окото и дръжте пръстите си далеч от лицето. Уверете се, че ръцете ви са твърди. Сега поставете триъгълника на конец върху косата, която сте готови да откъснете. Протегнете срещу посоката, в която косата расте и преместете точката на триъгълника към обратната посока.

Издърпайте Хай:

Затворете ръката си, контролирайки триъгълника, който е около косата, докато отваряте другата ръка. Нишката трябва да се допира до кожата и след това бързо да направи обратното движение. Косата вече трябва да се извади.

Виж повече: Съвети за красота за вежди

Използвайте ножиците:

В края на цялата процедура вече можете да подстригвате горната част на веждите на очите с помощта на ножиците. Уверете се, че те са бебешки ножици и не са много големи. Бъдете внимателни, докато правите това и не режете твърде много. Просто го отрежете.

Не прилагайте крем:

След като веждите ви са завързани, въздържайте се да не прилагате нищо върху веждите си. Изчакайте около два часа, преди да приложите каквото и да е почистващо средство или овлажнител. Ако кожата ви гори прекалено много, просто изтъркайте леко леко над областта.

Не забравяйте да комуникирате:

Важно е да общувате с човека, който прави очите ви. Кажете им за формата, която искате да имате. Можете също така да донесете картина, която илюстрира вида на челото, което търсите. Опитайте се да бъдете конкретни за това, което ви трябва.

Получете докосване:

Пробиването на вежди само веднъж не е достатъчно. Трябва да го направите поне два пъти месечно. В момента, в който отново виждате косата да расте над кожата, е време да си уредите среща и да си свършите работата. Това винаги ще поддържа очите ви във форма.

Не използвайте бръсначи:

Когато посещавате козметичния салон два пъти месечно, за да получите вежди с резба, опитайте се да не използвате всякакви бръсначи. Това ще съсипе качеството на вашите очи. Косата, която расте, също ще бъде доста дебела и груба. Ще бъде доста подобно на бръсненето.

Източник на изображения: запас на затвора, 2, 3, 4, 5.

Гледай видеото: КАК ДА ОФОРМИМ САМИ СТРАХОТНИ #ВЕЖДИ - в 3 СТЪПКИ? (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send