Татуировки

9 Обикновени и традиционни дизайни на татуировка със змията

Pin
Send
Share
Send


Животните винаги са били неразделна част от татуировките. Няколко животни са включени в различни дизайни по целия свят. Змии като другите животни изглеждат чудесно и предчувствие, когато се намазват върху тялото ви. Реалистично изглеждащи змии са най-страшните. Те изискват определена смелост, за да се направи и по този начин да направи невъзможно хората да се забъркват с теб, след като го получиш. Отново можете да запазите змията реалистична или да я направите артистична или абстрактна.

Змии са важни в много култури и са част от важни древни символи. В много култури змиите представляват предателство и предателство. Така хората често получават татуировки от змия, за да им напомнят за някой, който веднъж е нарушил доверието им.

Различни стилове и типове татуировки за змии за мъже и жени:

Тук са най-добрите дизайн татуировка змия, за да ви помогне да избирате.

1. Татуировка със стрелка със змия на ръка:

Много хора получават татуировки със змии, защото са любители на влечугите, а не само защото змията изглежда добре. Тези любители на влечугите могат да бъдат и фенове на стрелба с лък. За тези хора този дизайн е съвършен. Змия, навита около стрела, не само изглежда обезсърчително, но и за тях включва двете неща, които те обичат най-много в света. Така изглежда страхотно татуирана върху ръцете им.

2. Дизайн на татуировка с черепни змии върху ракла:

Вълшебно изглеждащи змии, навита около напукан череп, който също има убийствен израз, е друг голям татуиран дизайн. Този дизайн има по-непокорен поглед и не е много приятен за гледане. И все пак, ако целта ви е да помолите хората, втренчени в тялото ви, да си представят собствения си бизнес, тогава тази татуировка ще направи чудеса в това.

Виж повече: Значение на татуировката на пеперудата

3. Художествена пълна татуировка със змия на ръка:

Този дизайн е реалистичен и със сигурност страшен. Той показва змия, която изчезва в гънките на кожата. Тя е умело изработена и всъщност придава вид, че една мазна змия се плъзга по ръката ви и по някакъв начин успява да пробие и да влезе в кожата ви!

4. Безкрайно татуировка на зъбеца на бедрата:

Змия, навита в типичния знак за осем форма за безкрайност, изглежда страхотно. Той представлява безкраен и как е примамващ капан, който винаги ще ви изкушава да го разберете и след това да ви изнасили до края. Обикновено това показва, че змията яде собствената си опашка накрая.

5. Татуировка със змия, навита на глезена за момичета:

Змия, навита около глезена ви, изглежда най-добре, когато е боядисана и по-истинска, отколкото артистична. Той придава на външния вид, че е готов да нанесе удар и успява да направи точно това, като порази страх в сърцата на онези, които го гледат!

Виж повече: Кои рибни татуировки

6. Една проста татуировка за черни змии за момичета:

Прост силует на черна змия изглежда артистичен и хладен. Змията може да бъде във всяка поза. Обикновено тя е показана като спирала с разклонен език в края. Въпреки че този дизайн изглежда най-елегантно в черно, той може да изглежда добре и във всеки друг цвят!

7. Татуировка със змии:

Две преплетени серпентина изглеждат свирепо романтично. Те могат да бъдат навити, за да направят други форми или просто да се показват един срещу друг. Общият вид е на две прегръдки на змии.

8. Реалистична татуировка на Python Head на ракла:

Този дизайн изглежда вдъхновяващ. Тя ви дава този дръзък край, който казва на другите да се отдръпнат и да не смеят да се забъркват с вас. Дали ще покажете зъбите и раздвоения език или изберете да задържите устата на змията, е вашият избор.

Виж повече: Коронни татуировки

9. Циркулярна татуировка за змии за мъже:

Змия, която яде собствената си опашка, е древният китайски символ за власт и магия. Представлява безкрайност и змията обикновено е древна китайска змия. Цялостният дизайн изглежда архаичен и има смисъл освен да изглежда добре.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: ВЛОГМАС ДЕН 19:Камерата хваща спор между мен и Красимир (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send