Красота и мода

Как да се получи къдрава коса естествено

Pin
Send
Share
Send


Повечето от нас жените имат права коса тези дни, като покерът е прав, за да бъдем точни. Къде е индивидуалността, ако всички ние, момичетата, трябва да изглеждаме еднакво, така че защо да не се сгъваме, за да обърнем топлината тази година? Честно казано, ние не сме почитатели на химикали и услуги или продукти от утробата му, а не когато майката природа има изобилие от естествени начини да навие косата ви. Затова нека погледнем заедно няколко стъпки, за да имаме тези дръзки къдрици (прочетете: не къдрава коса).

Бъди търпелив:

Запазете спокойствие и оставете косата да говори скъпите. Това е една рутинна процедура, която се прави веднъж седмично за пухкави резултати, и ако ви харесва голяма, ето ви. Има много TLC известна като нежна любов и кола, която отива да направите косата си къдрава, за което се нуждаете от цял ​​товар от търпение. Не прескачайте и прескачайте стъпките, за които говорим, просто отидете с потока. Не забравяйте, че естествената коса, с която сме благословени, има свой собствен ум. Има много други фактори, които биха повлияли на резултата, като например;

  • Времето
  • Продуктът, който използвате
  • Тренировки и др

Стъпки за това как да получите къдрава коса:

1. Маслете косата си добре тази вечер, направете гореща терапия с тюрбан за половин час. Използвайте етерични масла, като маслини, кокос, ойон и т.н., или смес от тях за по-добри резултати. Ако косата ви е естествено суха, направете това, или пък не.

Виж повече: Съвети за грижа за косата за къдрава коса

2. Вземете лек кондиционер, за да премахнете пръчките от сухата коса. Раздел мъдър, с помощта на пръстите си се размършат дон. Може да изберете да изберете евтин развалящ лосион за същото, просто се уверете, че използвате билкови.

3. Проверете дали текстурата на косата ви е гладка и извратена, важно е да разберете естеството на косата си, така че да изберете съответно продукти, които да работят за последователни и най-добри резултати.

4. Разплитането е важно, така че да не крещиш и да крещиш, когато разресваш косата. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да използвате пръстите си, тъй като един гребен може да извади няколко нишки, повече от нормалното

5. Сега използвайте лосион за размазване и изплакване с помощта на шампоан, богат на сулфат. Нанесете дълбокия кондиционер върху косата си и седнете на открито слънце за естествено сушене, носейки топлинна капачка за половин час. Можете да изберете да използвате сушилня за по-бързи резултати, но сешоарите могат да убиват корените на косата и да развалят същото. Ако мразиш слънцето, ще направиш пара.

6. Сега се върнете в душ за студено изплакване, за да направите последното изплакване без използване на кърпа. Да не се използва кърпа все още, просто оставете косата да бъде всички мокри и накисване

7. След изплакване на балсамиращия препарат, бъдете щедри с количеството на извивката. Не забравяйте, че трябва да бъде продукт, който е au naturale, така че проверете съставките

8. Разделете косата на различни части, а големите - само за да нанесете стайлера на мократа си коса. Продължете да пръскате косата с вода, така че тя да остане мокра, докато използвате стилера. Използвайте пръстите си, за да се уверите, че продуктът се прилага от корените до края на косата; използвайте повече зад главата и по-малко отпред за елегантен ефект.

Виж повече: Как да се грижим за къдравата си коса

9. Сега, когато за кратко време и при много ниска температура, трябва да използвате сешоар, ако бързате. Или пък бихте могли да използвате кърпа, за да го увиете като тюрбан и да изчакате тридесет минути, за да може влагата да се накисне в фоликулите, космите на косата и скалпа.

10. След половин час махнете кърпата и обърнете косата си, за да избегнете плосък връх.

11. Оставете косата да бъде и не я докосвайте изобщо. Ако докоснеш, ще донесеш къдриците

12. Сух въздух !!

Заключителни думи:Готови ли сте за топлина с горещите къдрици !!

Гледай видеото: ИЗСВЕТЛЯВАНЕ НА КОСА! (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send