Красота и мода

15 красиви дизайна на медальони за мъже

Pin
Send
Share
Send


Докато повечето от момчетата предпочитат минималистични видове медальони, младите пушки предпочитат хладните видове аксесоари. Преди са били наблюдавани само момичета или жени, носещи бижута, но сега се вижда, че момчетата дори са започнали да носят обици, гривни и дори стилни медальони.

Мъжете са като и искат да имат медальони, които са стилни, да ги направят да изглеждат хладно и дори да съответстват на тяхната личност. Има много стил на медальони са на разположение и можете да ги притежавате по ваш избор и мода.

Мъжки дизайнерски модели в злато и сребро:

Медальоните са перфектните аксесоари, които могат да доведат до промяна във вашата индивидуалност, външен вид и докосване на доверието към цялото ви облекло. Сега дайте актуален външен вид на модата и да изглеждате модерно.

1. Златен джоб за мъже с 9-каратна правоъгълна форма:

Тъй като златото винаги е в мода и никога не остарява, този златен медальон с правоъгълна форма с 9 карата е чудесен пример. Жълтият медальон е изработен в 9-каратово злато, е оформен в правоъгълник и е разделен по равно на две части, където в първата половина е просто проектиран, а другата половина е запазена обикновена. ,

2. Диамантена дръжка за мъже:

Диаманти, кой може да каже "не" на него? Медальонът е проектиран в хладна форма и диамантите са осеяни върху медальона в мрежа. Диамантите дават класен и кралски готин и могат да бъдат шедьовър в мъжките гащеризони. Те са доста скъпи, но блясъкът и блясъкът не могат да бъдат съчетани с никакво друго бижу.

3. Стари мебели за мъже:

Старините медальони са много различни по вид. Те имат стар дизайн и износен лак, но изглеждат страхотно, когато се носят. Тези видове медальони се предават на едно поколение на друго и са почти много стари, но дори и сега изглеждат много модерни и стилни. Дизайнът на медальона е красив и артистично изработен, като от своя страна подобрява вида в много гънки.

4. Lion Locket дизайни за мъже:

Кралят на джунглата е „лъв“. Те са символи на гордост, сила, както и жестокост, сходна характеристика на човек, тъй като те искат да бъдат силни и силни индивиди. Силното и мощно лице на лъва, изобразено върху медальона, дава силно значение на личността на мъжете с голяма дълбочина в него. Така че тези медальони са много популярни при мъжете.

5. Сребърни медальони за мъже:

Мъжете не предпочитат много джазови и тежки медальони. Този прост и уникален азбучен медальон е подходящ за мъжката кутия за бижу, тъй като има само една азбука. Можете да проектирате азбуката, която желаете, или първата буква на вашето име и между тях можете да релефнете скъпоценни диаманти, за да придадете елегантен и готин вид.

6. Медальони с черепни форми за мъже:

Този череп висулка е много впечатляващ и между цветни камъни осеяни го правят изглежда страхотно и прави рязко допълнение към всеки поглед. Този тип медальони със сигурност ще бъде разпознат от всеки човек, тъй като е страшен, но приятелски настроен и приканващ и има доходоносен вид.

7. Кръстосани медальони за момчета:

В кръст форма медальони са много популярни сред младите момчета, тъй като изглежда много проста, но много привлекателна. Можеш да ги носиш тази проста верига или дори в черна нишка, тъй като те кара да изглеждаш готин и фънки. Тези видове медальони се предлагат в различни метали и дори изобразяват вашето предано отношение.

8. Медальони с форма на дракон за мъже:

Тъй като е известно, че драконът е символ на император и е бил господар на всички елементи на природата. Драконът може да бъде победител при всякакви обстоятелства, доказващи подобни черти на мъжете. Дори мъжете искат да управляват и да спечелят всяка ситуация, каквото и да се случи. Така драконът е медальон за мъже.

9. Стилен ключодържател за мъже:

Този медальон е изработен в сребърно сребро във формата на ключ и може да бъде окачен с черна нишка, което го прави уникален и хладен, фънки, визия. Както се казва, ключът може да отключи всички брави в света, мъжете желаят същото желание, че могат да получат такъв. Този тип медальон може да гелира с дънки и фънки тениски, което ви кара да изглеждате стилно.

10. Медальони за племенни вълци за мъже:

От древността вълкът се смята за смел, лоялен и силен във всяка ситуация. Той изобразява характеристиките на мъжете и иска да покаже на света, като носи плетачни вълчи медальони. Те са стилни и модерни и подобряват вашето облекло и персона.

11. Ом Ганеша Златни Медальони за мъже:

Думата Ом произлиза от санскритска дума, която символизира разширяването, когато се произнася. Както лорд Ганеша е известен с това, че дава слава и сила. Този медальон има силата и на двете магически думи, които привличат мъже и млади момчета да носят този медальон и да получат правомощия.

12. Златни зърна на брадва за мъже:

Този медальон е изработен в злато във формата на брадва. Формата на медальона е проектирана много артистично и може да бъде закачена на всякакъв вид верига, която желаете. Изработката на веригата е много готина и е идеална за момчета. Това може да бъде добро ежедневно износване и може да се носи на партита, както и златото, което никога не излиза от модата.

13. Сребърна медальон за мъже:

Лопатата представлява живот и е лист от космическо дърво. Това е силата на тъмнината. Този тип медальон е много модерен и думата “А” е гравирана като император в игра на карти. Така че всички мъже искат да прекарат един живот на император и искат да спечелят всички предизвикателства на живота. Така този медальон е перфектно съвпадение на желанието на мъжете.

14. Мъжки конци с форма на кон:

Конят е митично създание заради рога на челото. Той символизира чистотата и добротата. Медальонът с формата на кон е изработен в златен метал и заради добрите си качества мъжките предпочитат тази форма на медальон. Този вид медальон може да се носи от всякакъв вид облекло и ви кара да изглеждате стилно и красиво.

15. Медальони за мъже и жени:

Тези видове медальон са много уникални и крилата са проектирани с добра изработка. Медальонът е изработен от сребърен метал и има небесен облик. Медальонът осигурява комфорт на ползвателя и ви кара да изглеждате различно в тълпата.

Въпреки, че мъжете носят много ограничени аксесоари, но те са много съзнание за модата и поддържат гардероба си актуален с най-новите аксесоари. Медальоните се намират в различни дизайни, шарки и форма и дават нова дефиниция и нов облик. Предлага се в различен ценови диапазон и може да имате един според джоба си. Така че е време да вземете медальон и да изглеждате готино!

Гледай видеото: 2013-07-23 P1of2 If We Are Virtuous, We Attract Blessings. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send