Красота и мода

15 модерни кухненски дизайни за индийски домове

Pin
Send
Share
Send


Всеки собственик на къщата иска да изглежда страхотно и да бъде просторен. Понякога кухнята се прави малка или се свива, за да пасне на мястото. За такова малко място за свиване се предпочита кухнята на кухнята или кухнята с форма L. Кухнята е оборудвана с място за хранене вътре. Печката, шкафовете, складовите помещения са подредени според разположението на ъгъла и е поставена маса за хранене или бар маса, за да запълни мястото и е съобразена със стила и пространството. Както казва името, L-образната кухня е разположена в единия ъгъл и е разположена в ъгъла.

Най-новите и най-добрите идеи за кухненски дизайни с L:

Нека трябва да погледнем в топ 15-образните кухненски дизайни.

1. Традиционни кухненски дизайни:

Традиционните L-образни кухненски оформления са базирани на традиционния стил. Печката, масата, шкафът и всички останали мебели са подредени и обзаведени в традиционен стил. Те са нови за индийски стил кухня, тъй като те са предимно с дървени мебели.

2. Съвременни кухненски дизайни:

Това са малките кухненски конструкции с форма L. Темата е избрана в зависимост от собственика и вкуса на дизайнера. Кухнята е обзаведена с тема и изкуство. Мисълта, че кухнята има малко място, кухнята и осветлението придават луксозен вид.

3. Отворени концепции за кухня:

Кухненските дизайни с отворена концепция са с L-образен дизайн на кухнята, като едната страна е отворена. Масата, столовете се поставят успоредно на печката, а кухненските шкафове с форма L се поставят върху пресичащия се ъгъл. Те са предимно предпочитани от по-големи семейства.

4. Кухненски стил на кухненски таван:

Дизайнът на кухненските тавани на катедралата е нормален дизайн с кухненски дизайн с тавански стил в катедралата. Таванът е оформен като катедрална църква с висящи светлини и това дава елегантен и красив вид за масата по време на обяд и вечеря.

5. Стил на централния остров:

Стилът на централния остров е подобен на концепцията за кухненския дизайн L. Масата е поставена в средата на кухненските мебели. Таблицата се избира според стила и пространството. Предпочитана предимно маса с кръгла форма. Това дава добро място за голямо семейно събиране.

6. Кухненски дизайни в ъглите:

Ъгловите кухненски дизайни са най-често използваните L-образни кухненски дизайни за индийски домове. Шкафът се поставя от същата страна, където се поставя печката, за да се съхраняват резервоарите и съдовете. Масата за хранене е прикрепена към печката и е лесна за съхранение и ядене на варени храни.

7. Дизайн на кухнята във фермерската къща:

Кухнята в стил L във формата на ферма е за по-малко пространство. Интериорът е оформен като плевня и се превръща в кухня от фермерска къща. Прозорецът е снабден със стъкло, който дава изглед към градината. Стилът на кухнята във фермата придава стил зелена природа.

8. Дизайни за кухня в стил Ranch:

Дизайнът на кухнята в ранчото е най-добрият за по-големите домове и изобразява стила, следван в САЩ. Стилът на ранчото се състои от просторно подреждане на мебелите и е създадено със светлини, които придават вид на стари ранчо. Стената и плочките са избрани според стила.

9. Модулна кухня:

Предстоящите и модерни кухненски дизайни са модулните кухненски дизайни L. Модулната кухня се концентрира изключително върху консервационните и конвертируеми мебели. Съхранението и използването на съдовете и шкафа се улесняват с това оформление. Модулните кухненски каталози с L-образна форма са първото нещо, което в къщата се проектира в индийската архитектура.

10. Отворен кухненски дизайн с разбита L:

За да се даде по-различен вид с правилните L-образни структури, дизайнерите измислиха идеята за изграждане на стена между двете тангенциални линии. Стената може да бъде боядисана в ярък цвят, което прави дизайна по-привлекателен и приятен.

11. L Оформена с полуостров проектирана кухня:

Полуостровът е чудесна идея за жени, които правят мултифункционалност, като готвят и работят едновременно. L-образната кухня е придружена от странична маса, която има същия финиш като L-образно работно място, където могат да бъдат поставени лаптопи или iPad.

12. Отворен кухненски дизайн с двойна L-форма:

Този блестящ дизайн на поставянето на два L-образни работни паралела в дизайна на отворена кухня се счита за най-добрата в обзавеждането на интериора на кухнята. L-образната конструкция е разположена в противоположна посока, така че при гледане се получава обърната L-образна форма.

13. Малък затворен L-образен дизайн на кухнята:

Малка затворена кухня може да бъде направена в огромна просторна стая само чрез проектиране на помещението по изчистен начин, което се постига чрез поставяне на L-образен работен плот с вградена кухня на малката страна и мивка прикрепена по дългия вал на кадър.

14. Висококачествени кухненски шкафове:

Традиционният начин на проектиране е много в номер 1, като този дизайн е L-образен дизайн с висок корпус. Високите шкафове помагат за запазването на пространството и позволяват съхраняването на неща, които не се използват редовно. До високите шкафове може да се стигне с помощта на сгъваема стълба.

15. Плаващ кухненски дизайн с форма на L:

Това наистина е най-модернизираната идея за дизайна на кухнята, където кухненският работен плот, а също и плота на върха, плава във въздуха, което се постига чрез завиване на L-образната работна повърхност към стената отстрани. Отсъствието на крака помага за лесно почистване, а също така поддържа и блясъка и качеството на пода. Този чисто бял рисуван кухненски дизайн добавя кралски поглед към модерно обзаведената къща.

L-образната кухня е най-добрата идея за малките и компактни домове. В L-образна кухня дизайн оформления са направени с тема и правилния стил, за да изберете дома и пространството. Можете да изберете този дизайн за вашия кухненски дизайн. Няма значение, ако имате малко място в кухнята, тогава можете да опитате уникален дизайн с този тип L-стилова структура.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Купи, хвърли, купи: Скритата история на планираното остаряване 2010 Пълната версия със субтитри. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send