Красота и мода

Freida Pinto Съвети за красота и фитнес тайни

Pin
Send
Share
Send


Фрайда Пинто се издигна от неизвестност, за да стане една от най-известните холивудски актриси. Въпреки че притежава значителен талант като актриса, тя е впечатлила света с вроденото си чувство за стил, което е наистина експериментално и уникално. В допълнение, тъмната красота гарантира, че тя поддържа тялото и външния си вид, за да се чувства добре отвътре и отвън.

Тя твърди, че за да се държи добре, тя следва строг режим, който не е трудно да се следва. Тя следва много от домашните лекарства, които майка й би подготвила за нея в Индия. Ето защо, независимо къде може да бъде в света, тя винаги зависи от познатите лекарства, които са се оказали най-ефективни. По-долу са изброени някои от нейните тайни за красота, които се отнасят до определени ключови области на тялото и лицето й, които тя поддържа:

Съвети за красота и фитнес със снимки:

Очите:

Фрида вярва в това, че е просто и не прекалява. Затова тя избира или да я играе нагоре или надолу с грима си в зависимост от вида на събитието, което посещава. За очите си, Фрида предпочита да ги подчертае с кол, който помага да се подчертаят очите. Кол също помага за успокояване на окото, за да предотврати всякакъв вид дразнене.

За перфектна кожа:

За да запази безупречната си кожа, Фрида избира принципите, които включват "почистване" и "овлажняване". Въпреки това, нейната нужда от овлажняване варира в зависимост от количеството влажност във въздуха. Тя не споменава нищо за тонизиране.

Тя също така прави идеята да измие лицето си най-малко 3-4 пъти на ден, тъй като помага да се елиминират всички излишъци от мръсотия и масло и от своя страна да се предотврати запушването на порите, както и нежеланите пъпки и черни точки. Тя гарантира, че тя следва домашния режим на майка си, за да масажира лицето си с натурално кисело мляко. Той помага за поддържане на лицето меко и еластично, като по този начин се борят с лошите ефекти на сухата кожа.

Виж повече: Тайните на красотата на Видя Балан

Грижа за косата:

За да поддържа косата си, Фрида следва една стара тайна за грижа за косата, която щеше да последва от баба си. Това включва масажиране на скалпа на косата с топло кокосово масло. Тя намира тази малка тайна за красота много ефективна, тъй като помага за успокояване на скалпа. Старлетът също го прави да измие косата си поне 3-4 пъти седмично и избягва прекомерно изсушаване на косата, тъй като може да увреди корените на скалпа.

Всеки път, когато има лош ден на косата, тя не стресира за това и всъщност просто връзва косата си на опашка и работи с магията си.

Поддържане:

Фрайда вярва, че е наложително да останете годни, за да осигурите дълготрайна красота. Тя следва много строг режим на упражняване, който включва поне 90-минутна йога сесия, кардио тренировка, пилатес и най-важното - стречинг. Тя вярва, че добрата работа помага за облекчаването на стреса и успокоява нервите. Ето защо, когато се подчертава, тя избира нейната йога рутина, която обикновено продължава около 30 минути.

Планът за хранене:

Актрисата следва добре планирана и здравословна диета, която й позволява да яде на малки интервали. Тя също така гарантира, че диетата й включва нуждите от протеини, витамини, въглехидрати, минерали, както и диетични фибри. Тя също има много пресни плодове и зеленчуци, тъй като помага за детоксикацията на нейната система, като й придава бляскава кожа.

Нейната закуска включва варено яйце, овесена каша и няколко плода. Обядът включва задушени зеленчуци, салата и малко картофено пюре. Вечерта тя обикновено има малък сандвич. За вечеря тя обикновено има купа зеленчукова супа и риба на скара. Друг личен фаворит включва консумирането на зеленчукови сокове, тъй като помага за детоксикацията на нейната система.

Какво е късно да бъдеш красота, след като знаеш всички съвети и тайни на Фрида Пинто. Нека започнем сега със съветите си за постигане на гладка кожа и здравословна фитнес за изненади на приятелите ви.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Head of the Board Faculty Cheer Leader Taking the Rap for Mr. Boynton (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send