Красота и мода

Невероятните ползи от използването на нощен крем

Pin
Send
Share
Send


Кожен режим се състои от два вида кремове - Дневен крем и Нощен крем. Тези кремове са различни по своята текстура, функция и цел. Докато дневният крем предлага защита от слънце, замърсяване, нощните кремове помагат за възстановяване на клетъчните увреждания на кожата и обратните признаци на стареене. Нощните кремове са най-добрите продукти за пълно овлажняване на кожата и възстановяване на изгубените клетки. Те съдържат вещества против стареене, които могат да се борят с признаци на стареене като пигментация, тъмни петна, бръчки и фини линии. Тази статия разкрива невероятните ползи от използването на нощен крем за кожата ви, както и съвети как да използвате нощен крем.

Защо Нощен крем?

Откривате кожата си, вдъхновяваща, както и тена, както и розова. Това е така, тъй като елементите, използвани в нощните кремове, премахват цялата тъпа и мъртва кожа, докато спите. Нощните кремове са по-дебели, отколкото при обикновените овлажнители. Ето защо, те влизат дълбоко в кожата и го овлажняват. Нощните кремове също са обогатени със съставки като ретинол, които могат да предпазят кожата от увисване и намаляване на бръчките. Те се препоръчват за хора на възраст над 30 години, които изпитват естествения процес на стареене на кожата.

Предимства за нощен крем:

Нощният крем е силно препоръчителен за възстановяване и подмладяване на кожата. Тя работи през нощта върху кожата ви и я прави млада и безупречна. Най-добрите ползи от използването на нощен крем са:

 • Повишена еластичност поради увеличаване на колагена
 • По-добро кръвообращение
 • Намаляване на бръчките, увисването и фините линии
 • Избледнели тъмни петна и пигментация
 • Дава дори тен
 • Подновени клетки на кожата
 • По-добро овлажняване
 • Излъчващ естествен блясък на кожата

Как да изберем нощен крем?

Докато нощният крем обикновено се препоръчва за по-добре изглеждаща кожа, изборът на подходящия нощен крем зависи предимно от загрижеността и възрастта на кожата. Независимо дали търсите анти-стареене, сухота или дори тонус на кожата, нощните кремове са категоризирани в различни. Тези фактори трябва да се вземат предвид преди да се инвестира в нощен крем:

възраст: Нощните кремове обикновено са категоризирани като 40+, 50+. Изберете крем, който подхожда на вашата възраст.

Загриженост за кожатаТова ли ви безпокои стареенето или пигментацията? Вземете крем на базата на вашата грижа.

Тип на кожата: Нощните кремове обикновено са тежки при овлажняване. Затова прочетете внимателно етикета, за да разберете дали кремът е подходящ за вашия тип кожа, особено за мазна, склонна към акне и чувствителна кожа.

ОтзивиВинаги преглеждайте прегледите, за да разберете най-добрия нощен крем за вашите цели, преди да направите това скъпо.

Съставки на нощния крем:

Нощните кремове включват ретиноиди, в противен случай ретинолът, гликоловата киселина или иначе салициловата киселина може да включва анти-стареещи свойства. Докато увеличават доходите на клетките, тези кремове могат да търсят фини линии плюс бръчки, увреждания от слънцето, плюс някакво ниво на порите. Също така, антиоксидантите като витамин Е, витамин С, зеленият чай, кафетата и ниацинамид задължително намаляват свободните радикали като цяло за здравето на кожата. Нощните кремове от етерични масла като арганово масло могат да хидратират кожата, с повишаване на сухота и лющене.

Виж повече: Най-добър нощен крем против стареене

Как да прилагаме нощен крем:

Лекият масаж преди лягане е идеален начин за прилагане на нощен крем:

 • Първоначално отстранете всички следи от грима в противен случай.
 • Розова вода или иначе всяко чисто почистващо средство трябва да е наред.
 • Измийте лицето си внимателно от нежно почистващо средство, подходящо за вашия тип кожа. Докоснете лицето си сухо.
 • Намажете нощния крем в спокойни движения нагоре и кръгови движения, като използвате пръстите си. Избягвайте зоната около очите си.

Виж повече: Изберете Нощен крем за кожа

 • Изобщо не забравяйте да използвате крем в шията си.
 • Ако се чудите колко нощен крем да приложите, знайте, че нощните кремове са по-дебели, отколкото сравнявате с нормалните овлажнители, затова се нуждаете от малки количества.
 • Вземете още крем и още веднъж размажете всичко. Малката зад тила също няма да навреди.
 • За предпочитане е да нанесете нощен крем 30 минути по-рано от лятото.
 • Лекият масаж на лицето преди лягане е идеален начин да завършите дневния си режим на красота плюс да се събудите за по-млада и ярка кожа.
 • И накрая, трябва да бъдете духовни в използването на нощния крем често.
 • Освен това, след като спите, дълбокото дишане помага на кожата да създава нови клетки, които също помагат да изглеждат по-млади.
 • Но помнете; Не поставяйте нощния крем върху по-горните си капаци на очите си по-рано от съня, в противен случай ще се събудите с подпухнали капаци. Следователно използвайте нощните кремове плюс събуждане, за да откриете мека и еластична кожа плюс усещане за освежаване. Това е най-добрият процес и решение за ефективното използване на нощен крем.

Виж повече: Нощни кремове за мъже

Нощните кремове работят точно като тялото ви. Вашето тяло използва почивката през нощта, за да се възстанови и излекува. По същия начин нощният крем действа върху кожата ти през нощта, за да възстанови загубения си блясък. Тя може не само да ви помогне да изглеждате по-млади от няколко години, но и да ви помогне да постигнете безупречна кожа. Нощните кремове, съчетани с добър режим на кожата преди приложението, могат да създадат чудеса върху кожата ви. Няма нужда да инвестирате в скъпи козметични процедури, ако изберете правилния крем.

Гледай видеото: Тайни за озаряване на кожата (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send