Красота и мода

Топ 9 шампоани Tresemme

Pin
Send
Share
Send


Въпреки че Tresemme е сравнително нова марка продукти за грижа за косата и козметични продукти, всички ние сме имали дните, когато Tresemme е дошъл да ни спаси със своите модифицирани и напреднали технологии за грижа за косата. В действителност, Tresemme е първият избор за много професионални стилисти, включително и седмицата на модата на Mercedes Benz за работници, а Tresemme процъфтява да донесе тези професионални продукти за грижа за косата в рамките на обсега за обикновен мъж и жена, които процъфтяват да получат този професионален вид.

Ето някои от най-добрите шампоани за грижа за косата от Tresemme, от които можете да се възползвате. От ремонт на увреждания на косата до падане на косата и счупване, има решение за всичко в Tresemme.

1. Шампоан за влага, богат на влага:

Първият шампоан на Tresemme, който започва от списъка, е богатият на влага шампоан, който идва в красива черна и златна външност, но просто не е видът на продукта, който ни привлича, но и дълбоката работа, която изпълнява. Шампоанът Tresemme, богат на влага, е формулиран специално за суха и груба коса, която започва да се къса и става неуправляема. Tresemme богати на влага блокира влагата, за да ни осигури меки и еластични ключалки.

2. Tresemme дълбоко почистващ шампоан:

Дълбоко почистващият шампоан от Tresemme се занимава с чистота и подхранване, където шампоанът осигурява доза витамин C на косата, така че ежедневната коса, която преминава през замърсяване и увреждане, може да поправи вида си. Дълбокото почистване наистина почиства дълбоко, като ви дава по-лек скалп без предишни продуктови натрупвания и пърхот.

3. Tresemme Flawless Curls шампоан:

Шампоанът Flawless curls е още едно класическо производство от къщата на Tresemme, където този път къдриците са целта, а почистването и поддържането им е целта. Шампоанът работи за постигане на перфектен мек и еластичен вид за къдрава коса, където всяка нишка ще се подхранва, така че лесно да се избегне заплитането на косата и бъркотията. Този шампоан е формулиран специално за справяне с груби къдрици.

4. Tresemme Naturals лъчист обем шампоан:

Шампоанът за топлоизлъчващ обем е пълен с най-важните екстракти от лимонена трева и портокал, които са едни от най-добрите осветителни елементи. Шампоанът за обемно излъчване на обем се смесва с косата, за да ви даде салон като професионален вид, като добавите скача и тялото към косата. Косата ви от първото измиване ще изглежда по-подредена, здрава и лъскава.

5. Tresemme 24 часова шампоан за тяло:

Продуктови натрупвания не само могат да претеглят косата, но и да придадат на вашите перфектно прилепнали косата тежък и сплъстен вид. Ето защо 24-часовият шампоан за тяло на Tresemme, приготвен със специални копринени протеини, гарантира, че гривата ви затваря обема и тялото, така че да можете да блестите цял ден всеки ден, без да се налага да се притеснявате за продуктите, които тежат, като крадат обема ви.

Виж повече: Продукти за шампоан Himalaya

6. Шампоан против тлъстини:

Самото име е достатъчно, за да знаете, че този шампоан означава бизнес, сериозен вид. В нормален ден косата преминава през много стайлинг, отопление и дори замърсяване, ако не и нещо друго. Косата с времето намалява и отслабва и това е, когато шампоанът против счупване с витамин В12 и желатиновите свойства дълбоко подхранва и подхранва косата, която я укрепва по време на процеса.

7. Сух шампоан за подновяване Tresemme Fresh Start:

За заетите ни, шампоан за косата ни по обичайния начин може да не е възможно всеки ден и затова този сух шампоан всеки ден не само ще ви спести време, но и ще придадете съвършен блясък на косата ви. Този спрей в шампоана е правилен, което една заета жена се нуждае рано сутрин.

Виж повече: Шампоан за растеж на косата Baba Ramdev

8. Tresemme климатичен контрол:

Ето един шампоан, който ще отговаря на ежедневния Ви климат и ще контролира косата ви според външния климат. Летните къдрици сега могат най-накрая да си починат. Не само, че ви помага да контролирате вашите къдрици, но и придавате чист и подхранващ допир на косата си.

Виж повече: Нов шампоан за пантене

9. Шампоан за възстановяване на цветовете Tresemme:

Изпълнен с цялата естествена грижа от розмарина, зеления чай и слънчогледовите растения, оцветяващият шампоан е енергиен продукт, който блокира жизнеността на цвета и отказва да избледнее до осем седмици.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Топ 9 съвета за стимулиране растежа на косата (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send