Татуировки

9 Най-високи татуировки за мълния за 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Най-добрият и най-якият начин да изразите любовта си към природата е да се заразите с любимата си естествена дейност. Това включва светкавици и болтове. Много млади хора обичат светкавичната тема, когато става дума за „електрифициран“ вид.

Мълния татуировки могат да бъдат направени с различен стил и теми, в зависимост от мястото, където е подписано. Най-новите технологии включват светещи флуоресцентни бои. Светкавицата може да бъде гръм или електрическа искра.

Най-добри и стилни татуировки за осветление:

Нека да видим тук с споменатите дизайни на татуировки.

1. Реалистични дизайни на татуировки:

Реалистичните проекти за татуировка на Lightning са предимно татуировки от мълния, направени с многоцветни. Крайната цел на тези татуировки е да се създаде по-реалистичен поглед в сравнение с други татуировки. Най-вече зависи от това къде искате всъщност този татуировка дизайн, тя изглежда страхотно на ръката си.

2. Татуировки с истински мълнии:

Когато мълния удари някого, тя оставя белег, който изглежда като светкавица и някои хора правят тези белези в татуировки. Тези татуировки на мълния от оръжия образуват реални татуировки и те могат да бъдат оцветени или оставени като такива. Те придават вид, подобен на татуировките с белези. Ако сте добре с нормален, но класически стил, тогава можете да отидете с този тип дизайн за вашите колекции от татуировки.

3. Традиционни дизайни на татуировки за осветление:

Традиционният дизайн на татуировката Lightning е направен с портрета на бога мълния Зевс или сина му Тор. Тези мълнии татуировки са предназначени да предадат историята на мълния бог или сина му Тор. Такъв дизайн се нуждае от подходящо внимание, така че когато се опитате да разберете това, отидете с професионалния дизайнер на татуировки, за да проектирате този модел.

4. Дизайни на татуировки с UV осветление:

Дизайнът на татуировката с ултравиолетови лъчи е проста татуировка за светкавици, направена със специално мастило, което свети под ултравиолетова светлина. Това са предимно прости удари на светкавицата и не са от много сложен дизайн. Тя изглежда като мощен и блясък, да получите някакъв естествен начин UV стил дизайн по ваш избор.

5. Уникални татуирани дизайни на гръмоотводи:

Уникалните дизайнерски татуировки за осветление са татуировка с гръмотевици, проектирана по-уникално и също смесена с други стилове. Понякога те са смесени с техник стил, за да го направят по-модерен и модерен. Такъв дизайн описва модела на отношението.

6. Разкажете историята си с временни татуирани дизайни:

Това са временни татуировки от мълния, направени с многоцветни и наподобяващи картина. Те са направени с тема или за предаване на историята на конкретен човек. Ако не искате да отидете с постоянна татуировка, тогава кажете на дизайнера си за татуировка за такъв вид временна татуировка.

7. Дизайн на тъмни мълнии:

Това са предимно проекти за татуировка с гръмотевична буря, направени с черен цвят и те предават тъмната страна на ситуацията или на човек. Те включват предимно митични същества и пустеещи места или бури.

8. Електрифициране на татуировките на мълния:

Тези наелектризиращи проекти за татуировка на гръмотевици на ръка са реалистични проекти за татуировка на мълния и са предимно мълнии, които не са гръмотевици и са причинени от електричество. Те са направени с електрически крушки, дим и светкавица.

9. Татуировка с дъжд и гръм:

Тези мълнии татуировки са най-вече с дъжд, гръм, облаци и мълния удари. Те също се правят с многоцветни понякога, или само ударът на мълнията се прави с различен цвят, за да стане по-специален.

Светкавичните татуировки винаги се наелектризират и могат да бъдат направени по-реални и искрящи с различни цветове и флуоресцентни цветове. Те зависят и от мястото, където са подписани. Някои хора мастират татуировките на цялата гърба или на гърдите и това я прави по-реалистична и изразителна.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Calling All Cars: I Asked For It The Unbroken Spirit The 13th Grave (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send