Красота и мода

9 Най-добри пътувания с индийски железници

Pin
Send
Share
Send


Железопътните пътувания в Индия са сред най-популярните видове транспорт. От времето на британското управление в Индия железопътните пътувания са предпочитаният начин за пътуване на повечето индийски хора. Железопътните пътувания ви дават възможност да се насладите и оцените забележителностите и звуците на провинцията на Индия и нейните селски джобове. Някои от тези железопътни пътувания осигуряват на неговите пътници всички важни удобства и услуги от световна класа. Всъщност някои пътувания с влак ще ви отведат и през исторически градове и земеделски земи. Затова той ви дава възможност да откриете девствени култури и красиви пейзажи.

Изброените по-долу са едни от най-добрите индийски железопътни пътувания:

1. Гоа Експрес (Васко да Гама до Лонда):

Гоа винаги е смятан за магическа земя. Въпреки това, ако наистина искате да се насладите на най-доброто, което Гоа може да предложи, тогава трябва да се возите с влак в Гоа Експрес. Ще бъдете изпълнени с радост, докато свидетелствувате, че семействата и децата се пръскат във водата, приятели се скупчват по влаковите маршрути за чат сесия. Също така ще почувствате живота на село Гоан, което е доста нещо. Трябва да дойде един или два естествени водопади в допълнение към планините.

Виж повече: Информация за скачане с парашут

2. Nizamuddin Duronto Express (Пуне до Делхи):

Това пътуване с влак има една от малкото спирки на други гари. Затова ще се насладите на непрекъснато пътуване с някои от най-фантастичните гледки. Също така, на борда на услугата също е изтъквани като един от най-добрите. По време на пътуването си ще преминете реки, планини, села и дори пустиня. Другата полза е, че тези влакове обикновено са защитени от дерайлиране.

3. Индийски махараджа Деккан Одисей (Мумбай до Делхи):

Считан за един от най-престижните луксозни влакове в Индия, индийският Махараджа Експрес предлага някои от най-забележителните гледки, дори когато минава през Раджастан преди да пристигне в Делхи. Имате възможност да правите някакви тигърни петна в допълнение към дори да погледнете пещерите Ajanta и Ellora. Можете също така да сте сигурни във всички възможни удобства и луксозни услуги с услуги на иконом и 5-звездно хранене.

Виж повече: Ползи от упражненията за колоездене

4. Island Express (Канякумари до Тривандрум):

Приключението започва в сливането, където се срещат три океански тела в най-южния край на Индия. През пътуването човек е изложен на гъста зеленина, палми и най-доброто, което природата може да предложи. Всъщност повечето пътници обичат да пътуват в общото отделение, за да получат по-добра представа за външната флора и фауна.

5. Хималайска кралица (Калка до Шимла):

Тази железопътна услуга датира от ерата на британския рай в Индия. Дори когато влакът меандрира през различни тунели и мостове, човек бавно се излага на цялата естествена красота, която е на пълен дисплей. Влакът се използва не само от пътници, но и от ежедневни пътници. Всъщност, влакът прави доста спирания, за да позволи на пътниците да вземат хапка и чай.

Виж повече: Приключенски отдих приключения

6. Mail Jammu (Джаму до Udhampur):

Това пътуване с влак ще ви помогне да пътувате до подножието на Хималаите. Пътуването ще се преплита през планински терен, а пътниците ще бъдат изложени на реки и долини. Дори когато си проправите път през безброй тунели, ще ви напомнят английските ливади.

7. Златната колесница (Бангалор - Гоа):

Този луксозен влак е идеалният начин за пътуване надолу на юг. Пътниците ще могат да опитат стари храм-руини, пещерни пещери и дворци. Можете също така да седнете и да се насладите на красивата гледка, дори когато бавно се придвижвате в Гоа. Услугата във влака е първокласна.

8. Влакче за играчки Darjeeling (Нови джалпаигури до Дарджилинг):

Играчката обучава меандри през горите, чаените градини и насажденията, дори когато се приближаваш до личните си отношения с чайниците. След това влакът стига до главната градска част.

9. Mandovi Express (Гоа до Мумбай):

Зашеметяващият пейзаж, тунелите и мостовете превръщат този индийски влак в пътуване от Гоа до Мумбай един от най-добрите. Също така ще бъдете изложени на оризища и манго и кокосови дървета.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Вокзал для двоих (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send