Прически

Топ 9 коса за коса

Pin
Send
Share
Send


Тези ден знаменитости и много хора обичат да спортуват умерена дължина на косата си. Провеждат се различни шоута, които вдъхновяват хората да ги носят. Много от тях също често се спортуват, което виждаме в функциите на наградата и други предавания.

Има и различни видове оцветяване, които могат да бъдат изпробвани. Това често е по-лесно за спорт, тъй като лесното поставяне и използването на продукти често е по-малко. Това е причината, поради която хората не обичат да продължават по-дълго и затова те или спортуват, или я държат на ръба или нарязани.

Стилни и най-нови стилни коси за коса със средна дължина:

По-долу са най-добрите 9 косъма за средно дълги коси, които човек определено трябва да опита.

1. Гледайте обратно на смяна на партията:

Това е много лесно да се погледне. Валяк или топлина с по-голям валяк могат да се използват за получаване на меките ролки. Те могат да бъдат оборудвани с някои перлени зъбни колела и могат да бъдат спортни с някои костюми. Човек може да направи грима според цвета на роклята.

2. Лесен до вързан вид:

Някои участъци от косми могат да се навиват и да се губят от всяка страна, че човек е удобен спорт. Останалите участъци трябва да бъдат вързани на гърба с някакъв клипс и за тях могат да се използват кремове.

Виж повече: Сладък косъм за къса коса

3. Поглед от цялото ръководство:

Това е пълен поглед към главата, който е доста лесен за изпълнение, ако има достатъчно дебел обем отгоре. Секциите могат да бъдат почистени с четка и след това навити. Човек може да направи това професионално преди парти от салон. Ако човек иска да направи това у дома, това трябва да се направи с малко кремове и спрейове.

4. Замърсените брави:

За тази стилна рампа стил до преместени tresses, човек трябва да използва някои спрей от бутилка и има различни видове аксесоари, които също могат да бъдат изпробвани лесно. Един добър салон може да даде стилен разрез и това трябва да се направи професионално, за да направи този вид по-модерен.

5. Гледаница с дебело мляко:

Те са популярни за партита и балове. Това може да се използва със задвижвания за глава. Човек също може да носи официално облекло с това. Фалшиви разширения могат да се използват за увеличаване на обема, ако секциите отгоре са тънки.

Виж повече: Бън прически за бал

6. Омбре Диско вид:

Ombre е нова мода. Дължината също може да бъде увеличена с цветни фалшиви удължения, които могат да бъдат подстригани с естествените участъци.

7. Виж модела на рампата:

Това е модерен и професионално завършен вид. Това може да бъде направено, ако човек има страна да отиде от салон. Това може да изглежда още по-модерно, ако това се поддържа с аксесоари. Трябва да се използват щифтове, за да се задържат секциите.

8. Реброто до:

Това е разрез, който има няколко части, които висят на една страна, която е изместена назад. Това може да се направи, ако дължината е дълга. Салонът трябва да се вземе за упътване за адекватната дължина, а също и за отрязаната. Това може да се направи с някои подложки на гърба на върха на главата.

Виж повече: Лесно пром прически за дълга коса

9. Дразнещи коси:

Това е много модерен за спорта. Фронталните секции са използвани с някои кремове и лосиони. Човек може да получи това от добре познати салони. Това може да бъде спорт за партита, както и за други рокли. Това трябва да се напръска с някакъв разпръскващ спрей, който да продължи до следващото измиване.

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Топ 9 съвета за стимулиране растежа на косата (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send