Красота и мода

Топ 10 на най-новите Tailor Made ризи в Trend 2018

Pin
Send
Share
Send


Когато нямате избор, който да отговаря на вашата индивидуалност в шоурумите и имате точната представа за идеалната риза, която искате, това е най-добрият вариант да го направите. Изборът при изработката му от шивач получава широка гама от разнообразие не само в цветове и тъкани, но и в екзотични и стилни дизайни. Ако имате конкретен поглед в очите си, можете да го проектирате сами или да позволите на вашия експерт шивач да знае за него и да вземете риза по ваш избор. Изработените по поръчка ризи имат предимството на уникалността и специалния дизайн, които се правят само веднъж.

Последни Tailor Made Ризи за мъже и жени:

Тук погледнете 10-те най-добри Tailor Made ризи в Trend с нови стилове. Изберете вашия любим човек и след това можете да го проектирате сами по ваше желание от шивач.

1. Тънки мъжки ризи:

Ръчно изработените ризи, като стила на тялото, правят изгледа ви по-висок стандарт. Особено белият смокинг стил с дълъг ръкав изглежда просто невероятно. А папийонка с такива ризи изглежда класически стилен.

2. Дамска тениска за работа по поръчка:

Жените специално се нуждаят от перфектни шевове за стила на тялото. Перфектната риза с фина форма с перфектни размери и стил могат да бъдат направени само от професионални шивачи. За необходимостта от приспособена риза при работа е необходим голям бод.

3. Мъжка риза за шиене на шивашки бут:

Понякога намирането на закопчана яка риза е трудно да се открие в магазините на модата и купчините готови облекла. В такива моменти идеалната комбинация от плат, цвят и бод може да се донесе само с обичайните шивашки ризи.

4. Ръкавица за жени:

Специално пригодените ризи за жени костюм неизбежно перфектно на тялото. Не са прекалено хлабави и не прекалено стегнати, тениските стоят идеално удобно върху тялото. Жените могат да направят ризата си по начин, който биха предпочели да изглеждат.

5. Мъжка риза с кръгло деколте с дълъг ръкав:

Мъжки скроени ризи с докосване на традиции в целия бод изглежда страхотно, когато са направени перфектно така, както искате. Бутон с висока яка и обърнати два цветни маншета на ръкавите изглеждат невероятно направени за вас.

Виж повече: Бродирани ризи

6. Дамска риза за коктейл:

Всеки, който търси, изработва индивидуални ризи с костюм с пълно съответствие с вашето отношение и перфектно изработени за удобно окачване на тялото ви. Идеална комбинация от тъкани и бод, които изглеждат превъзходно на вашия стил изглеждат.

7. Модерен джоб Стилен мъжки риза

Рисунките с шарки с дизайнерски джобове и маншети се очакват от маркови ризи. Същите персонализирани ризи могат да бъдат изработени по ваш избор.

Виж повече: Ризи за мъже

8. Дамска рокля за къси ризи:

Жените могат дори да изберат най-добрите дълги стилове на ризи с перфектен шев от шивач. А по поръчка може да бъде изработена сватбена риза с дизайнерски джобове и копчета.

9. Контрастни маншети и маншети с мъниста

Изработени точно според мярката и формата на тялото, изработените по поръчка ризи изглеждат невероятно и стилно. Човек може да избере своя избор на тъкани и цветни маншети и яки, за да може да се зашие в какъвто и да е стил, който той / тя иска.

Виж повече: Дамски копринени ризи

10. Риза за мъже за мъже:

Индивидуално оформени с дори специалности на ръчно изработване или специалитети като дизайнерски джобове или избор на бутони или повече от един цвят може да бъде само, когато е съобразено с индивидуалните ризи.

Хората търсят дизайнерски ризи по свой избор в шоурумите и големите модни къщи и се връщат с огромна сума и след някои жертви и компромиси със стила. Роумингът за най-добрия избор и даването на висока цена за същото може да ви направи уморителен процес. Вместо да си вземете тъканта, който искате, и опишете шивач за точния дизайн, който искате за вашите облечени ризи и перфектния бод и перфектната риза за измерване ще бъдат готови за вас. За една и съща цена или дори по-малко понякога от готовите ризи можете да си изберете ризата, направена от шивач.

Гледай видеото: DIY Clothes Life Hacks - 10 DIY Ideas (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send