Красота и мода

9 Атрактивни сърдечни клинове с нови стилове в Trend

Pin
Send
Share
Send


Индийски жени от различни възрасти се украсяваха със зашеметяващи бижута. Сред тях е перфектната и прекрасна глезена. Лобката се носи около крака. Най-новата модна тенденция е да носим глезена само на един крак. Независимо дали сте избрали да ги носите около краката си или само на крак, този красив и деликатен предмет със сигурност ще впечатли всички. Изберете стил, който е великолепен и направете глави завой. Най-новият стил на бос е перфектно допълнен с тези сърдечни гривни.

Красиви сърцеви клинове:

Ето списък на 9 вида сърдечни глезени. Изберете глезена според случая, в който трябва да присъствате и след това вижте колко комплименти получавате.

1. Мускулна сърцевина:

Влезте в мускулестия щит, за да украсите краката си красиво. Златните сърца са малки, но зашеметяващи. Веригата е заобиколена от най-малко шест форми на сърцето и тя дава пълнота и тяло на глезена. Избери мулти сърцеви анкети за пълна модна декларация.

2. Двойна верижка сърцевият анклет:

Тази изтънчена двойна верига сърцевидна гривна е нещо, което ще бъде обичано от жените, които са модни напред. Простата, но елегантна форма на сърцето в златото е доста опростена. Но двойната верига прави всичко различно.

3. Сърцевината на сърцевината:

Изберете тази абсолютно сладка сърцевина, за да покажете женствената си страна. Изисканата форма на сърцето е блестяща и това дава хубав бляскав ефект. Обикновената единична верига в тази глезена ви кара да изглеждате наистина зашеметяващи.

4. Ретро сърцевият анклет:

Искате ли нещо напълно уникално? Ето перфектното сърце за теб. Това ретро тибетско сърце е зашеметяващо. Тя е украсена с малки сливи цветя в сребро. Самата централна форма на сърцето се прави в филигранна работа, за да придаде на този глезена наистина ослепителен поглед.

Виж повече: Мъжки кожени сакота

5. Безкрайно сърцевият анклет:

Да избереш нещо за булката? Вземи този шедьовър в злато. Формата на сърцето на безкрайността е синоним на брак и любов. Тук формата се създава с две сърдечни форми, свързани заедно. Булката ще обича тази сърдечна глезена и ще я пази най-много.

6. Изрязана сърцевина на анклета:

Нарежете работата, извършена във всякаква форма, дава много приятен външен вид. Тази златна сърдечна глезена е едно такова парче. Изрязаната форма на сърцето е деликатна и е идеална за жени, които биха искали да представят по-прост и приглушен вид. Деликатната верига за тази глезена също е прекрасна.

Виж повече: Гривна за пеперуда

7. Гъста верига сърцевият анклет:

Даймънд е най-добрият приятел на момичето. Тази дебела верижка от сърцевина в сребро е украсена с прекрасна висулка с форма на сърце, украсена с диаманти. Сърце висулка е идеална за прекрасна булка или някой в ​​любов.

8. Очарователна сърцевина

Изберете сърдечен глезен, който има сърце очарова по него за един наистина сладък поглед. Тази модерна бижутерия със сигурност ще разтопи сърцата. Шестте малки сърдечни амулета, свързани с куките на веригата на сърцето, изглеждат очарователни около крак. Перфектен за малки момичета и по-млади жени, този глезен е прекрасен.

Виж повече: Сребърна безкрайност

9. Крилото на сърцето

Блестете като пясъците на плажа на чист кристален ден с тази кристална сърцевина. Анклето е украсено със зашеметяващи и поразителни кристали, които дават светлинен ефект. Кристалното сърце е пълно и не е кухо. Лъчът блести на слънчева светлина и изглежда абсолютно зашеметяващ.

Както виждате, прекрасните сърдечни глезени са нещо като красота. Сърцевите нокти, направени от злато, сребро или дори диаманти, го правят доста поразителен. Изберете глезена според случая, в който трябва да присъствате и след това вижте колко комплименти получавате. Дали това е форма на сърце, която е куха, пълна или пълна, деликатната глезена със сигурност ще изпълни сърцето ти с любов. Сърцеви гривни са красиви и деликатни бижута за краката ви. Те правят стъпалото ви зашеметяващо.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send