Красота и мода

30 прости и лесни занаяти за деца през 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Всички сме запознати с това, което е занаята и това е най-добрият начин да убиеш времето. Но някога сте се чудили, че може да бъде наистина добро умение, което можете да научите на децата си, още от самото детство. Мисълта, че децата получават много занаятчийски дейности в своето училище, но всъщност не обръщат внимание на това. Все още помня дните на детството, когато ми дадоха толкова много занаяти, които се занимаваха, шиене, работа с хартия, окачване на стени и много други.

Прости и лесни занаяти за деца:

Така че нека да видим какви занаяти може да направи детето най-добре, някои от 30-те занаята за деца са,

1. Стенни висящи плавателни съдове:

Окачването на стени е вид плавателни съдове, при които човек трябва да направи нещо, което може да виси на стената, това са добри идеи за децата, можете да направите стена, висяща от обикновени цветни листове и някои декоративни материали, които можете да залепвате като цветя или малки творчески топки, тогава просто трябва да направите контур, така че да виси на стената.

2. Зашиване:

Когато детето ви расте, той трябва да бъде научен да бъде независим и малките неща трябва да му бъдат известни, затова един от най-добрите занаятчийски дейности за децата е шиене, а не просто шевове, които да накарат детето ви да научи различни шевове, като контур, кръст и много други. , ако на детето Ви е дадена някаква училищна дейност, обърнете внимание и направете плавателен съд.

3. Занаят:

Всяко дете като ефирна бисквитка и това, което можете да направите, е, след като децата завършат спрейчето да държи пръчката с тях, и един лесен начин да накарате децата да научат за животинския цвят е да накарат децата да рисуват пръчките, след което да направят лицето на животните като слон, тигър и други и прилепват тези животни на пръчката този лесен занаят за децата ще ги накарат да научат за животните и това може да бъде съхранено в стаята им.

4. Платформа за хартиени плочи:

Стъпката на камъка, за да накара детето ви да научи за плавателните съдове, са тези лесни занаяти за децата, на обикновена хартиена чиния, която хлапето може да направи зайче като хартиена плоча, като лицето му и да направи ушите от цветна хартия и очите и носа. Това е лесен занаят и не изисква много енергия, така че децата да могат да се учат лесно.

5. Плавателни съдове за животни:

Само в детски дни децата искат да знаят всичко за животни и неща и всяко дете има любимо животно, ето един кораб за деца, всичко, което трябва да направите, е да поставите сладоледа и да направите фигурата и цвета на животните или боя. Една лесно изработена е додо, която ги оцветява в жълто и прави очите и носа и детето ви може да я държи на масата.

6. Памучно платно:

Памучни занаяти са прости занаяти за деца от памук, които можете да направите овце всичко, което трябва да направите, е да накарате детето си да събере сладолед стик или клонки от околностите и след това някои парчета памук топчета, пръчка парчета памук на пръчката в някаква кръгла форма върху боядисаните стъбла или пръчката след това правят очите и малкия нос, след което получавате овца.

7. Пясъчни плавателни съдове:

Ами това е навик всяко дете да събира пясъка от плажа или навсякъде, където те играят, едно добро нещо, което детето може да направи с пясъка е да направи нещо пясъчно изкуство, като на лист хартия пясък може да се залепи с някои на него е изработено цвете, покрито с шам-фъстък. Това е наистина добър занаят за дете, което също може да бъде поставено и запазено.

8. Плат за кърпа:

Децата обичат да играят с малки играчки, които имат, така че защо да не им дадете шанс да направят своя собствена, от кърпа, най-доброто нещо, което едно дете може да направи, е хеликоптер за играчки, просто трябва да нарисува кърпа и да прибави някои пръчки за да му дам малко крила, тогава се прави перфектен хеликоптер. Това са хладните занаяти за деца и нови занаяти.

9. Изработка на кукли:

Всяко момиче обича да си играе с кукли, така че защо да не ги накараш да се научат как да правят куклени плавателни съдове, тази хладна занаятчийска работа за децата е забавна концепция да ги научи. Тези кукли могат да бъдат направени от различни неща или от хартиени кукли, или от тези, които можете да правите неща кукли от кърпа и неща някои гъба или памук в него. Изработване на кукла от картон тогава просто рисува и болка на куклата и го отрежете.

10. Плаващо колело на Pin:

Пин колелото са малките фенове, които се търкалят, когато вятърът духа, дете с тичащо колело в ръката си, което го кара да се движи с вятъра, това може да е занаят за децата, тъй като просто трябва да направите кръгъл фен от хартиена ролка. и го залепете на стъблото или някоя клонка, а след това просто я декорирайте. Това е лесен занаят за малки деца, тъй като вентилаторът трябва да е с кръгла форма, така че да се движи лесно.

Виж повече: Прости занаяти за възрастни

11. Dragon Fly Craft:

Тази хладна занаятчийска работа за деца е удивително нещо, децата могат да направят дракон летящ от ръката си печат всичко, което трябва да направите, е ръчно отпечатване на лист хартия и след това го изрежете и го поставете на сладолед стик или клонка след това му дайте очи и уши и вие сте с хладен кораб.

12. Платно за платно:

Една нова идея е платно занаят децата ви могат да направят лесно платно плавателни съдове вашето дете просто трябва да вземе платно и нарязани азбуката, че той или тя иска може да бъде първата буква от името си след това го покрие с вълнена нишка от различни цветове и Тук можете да отидете с прости плавателни съдове за деца, които могат да бъдат държани на страничната им маса.

13. Sea Shell плавателни съдове:

Морските черупки са сувенир, който всяко дете събира, когато посещава плаж или място с пясък, като една лесна занаятчийска идея за децата е, че можете да направите изкуство от морската черупка, което вашето дете трябва да направи, е да рисува тази черупка и правят малки очи и уши, така че да изглежда привлекателно, а също и малко животно ще бъде направено от него.

14. Изработка на хартия за вентилатори:

Най-добрите занаятчийски идеи за децата е хартиеният вентилатор, който е направен от обикновена хартия, като го сгънете във форма на вентилатор и след това просто чрез поставяне на някои декоративни елементи върху него или на малка животинска картина върху нея. Преди да направите този обикновен фен за хартия, можете да използвате цветни листове или дори да го боядисате, така че да изглежда готино. Сгънете хартията на нечетна основа, за да направите от нея хартиения вентилатор.

15. Занаятчийски кораб:

Ето един интересен занаят за децата, това е въртящият се механизъм, за да направите ротатор, който ще се нуждаете от картон, тогава просто трябва да изрежете картона в кръгла форма и да направите малка дупка в центъра му и след това просто да добавите марка. да държи въртящата машина и да я завърти. В Spinner е забавен начин да се играе с.

16. Изработка на листа:

Децата обичат да играят с листа, когато посещават парка, така че защо да не вземат лист хартия и лепило, за да направят нещо продуктивно от тези листа, една добра занаятчийска дейност за децата е, че могат да поставят листата в различни форми, за да направят някои животни от така, те също ще се научат.

17. Стенни плавателни съдове:

Ами тук е лесен занаят за децата, тъй като те обичат да украсяват стаята си и вратата на стаята, това, което децата могат да направят, е да вземат лист картон и да направят дръжка на вратата, където децата ръчно отпечатват на този лист и някой хубав цитат за да изглежда по-привлекателно, например цитат като 'scan to enter'. Той няма да сканира наистина, но в крайна сметка ще го направи привлекателен и поради картона ще изглежда 3D.

18. Съвпадение на кутията за мача:

Хората обикновено хвърлят полето за мача, останало в къщата си, една идея за децата е от кутията с различни животни може да бъде направена като жирафа, където трябва да поставите кутията за мача заедно и да направите дълъг врат от стеблото или някой твърд картон. И вие получавате красив жираф.

19. Хартия за хартиени фенери:

Обикновено момичетата обичат да правят нещо креативно и защо да не дадете на малкия си шанс да подобрят уменията си за хартиени занаяти, хартиените фенери са чудесен начин за повишаване на уменията, това е много хитра идея за децата, тъй като тези фенери са трудна работа, това е, първо, те са прерязани чрез техника, след което са високи.

20. Ръчно изработени свещи:

Въпреки че това може да звучи трудно да се правят ръчно изработени свещи, но всичко, което трябва да направите, е да съберете някакъв восък и да оформите свещта във всякаква форма, която искате, можете да дадете на децата формата и да запълнят восъка и да поставят свещника те могат да го украсят, както желаят, с хартия или цветни листове, това е много добра идея за децата.

Виж повече: Лесни занаятчийски идеи за момичета

21. Хранителни плавателни съдове:

Добре! Така че всяко дете обича храната, което те просто искат да изпробват всичко в този свят, така че занаятчийската храна е лесно да се направи, за да може вашето момче да оформя тестото с бисквитка във формата, която те искат по този начин, че ще станат професионалисти в храната те продължават да практикуват изкуството на храната, което ще ги накара да научат как точно се прави това. Това е най-добрата занаятчийска идея за децата да увеличат своите способности.

22. Занаятчийска лента:

Една добра занаятчийска идея за децата е лентата на китката, която децата могат да направят е да направят лента за китка от различен материал, който е малка мъниста и дебела вълнена нишка, или от сгъваем пластмасов материал. Те могат лесно да бъдат направени в рамките на няколко минути, те също могат да бъдат изработени от гумено уплътнение в кръгова форма, след което да се залепят.

23. Клей за глина:

На всяко дете се дава глина, за да си играе от самото детство, така че глинените плавателни съдове са готина занаятчийска идея за децата, те могат да оформят глината, както им се научава да правят различни неща, било то животни или човешко лице, или плодове, или цветя. Има много различни неща, които можете да направите от глина, която може да се научи на децата.

24. Моделни плавателни съдове:

Често на децата се дават модели в училищата, тогава тук са добрите занаяти за деца за деца, когато на вашето дете се дава модел в училище без объркване да вземат някои парчета картон и да помогне на детето да направи някакъв модел от него. най-добре е аквариумът за риба, поставете картон на 3 страници и го боядисайте синьо и придържайте ръчно изработени риби.

25. Плавателни съдове за тръби:

Ами тази задача изисква някаква упорита работа, но определено ще се окаже най-добрата, понякога оставаш с тръбни парчета и тръби, така че можеш да ги спасиш, това, което детето ти може да направи, е да го покрие с лист хартия, след което да направиш триъгълник кръгъл един и се придържаме към него, след това можете да поставите малки свещи в тях и свещ занаят е направено, това е най-готино занаят за деца.

26. Часовници:

Всяко дете трябва да има малък часовник освен неговата маса, а след това да гледате плавателния съд е едно нещо, което вашето дете може да направи лесно. Една лесна занаятчийска идея за децата е, че часовникът може да бъде направен от CD, който не се използва. На компактдиска просто поставете номерата и на гърба на него се придържайте към батерията, която лесно можете да получите в отдел магазин.

27. Изработка на бутони:

Знаете, че децата могат да правят много неща от копчета като костенурка, така че лесният занаят за децата е, че те просто трябва да нарисуват животно на лист хартия и след това да поставят бутоните на тази форма с подобен цвят на животното. И може да се съхранява в детската стая.

28. Star Craft:

Звездите са страхотни неща и всяко дете иска всяка звезда всяка вечер, така че защо да не направите звезден занаят, този страхотен занаят за детето е, че трябва да изрежете звезда от картон, след това поръсете с блясък и да направите дупка на върха от него, за да може детето да сложи нишка през нея и да окачи звездата.

29. Мъниста занаят:

Един лесен занаят за децата е плавателния съд, всичко, което едно дете трябва да направи, е да събира мъниста и да ги залепва в дълги тръбички или има гума, в която можете да поставите мъниста лесно и да направите сладки малки неща, най-доброто е направено през Коледа можете да направите коледна елха, близалка и много други неща.

30. Плавателен съд за вятърна звънец:

Въпреки, че това звучи малко трудно за децата, но ако помогнете, това ще бъде възможно, всичко, което трябва да направите, е да донесете малко кутия с кръгла кутия и тя може да бъде боядисана и може да се направи дупка така, че да виси и в жицата да добавите малко мъниста, които правят малко шум, когато духат с вятъра. Това е една голяма занаятчийска работа за деца, която може да развие добро умение в тях.

Там има много занаяти за деца, които детето може да научи още от детството си, като научава и прави това занаят, детето не само ще убие времето си, но и ще повиши способностите и уменията си в областта на занаятчийската работа. ,

Виж повече: Готини занаяти за Коледа

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Гледай видеото: DIY Morning Routine - 25 Life HACKS to Get Ready Fast for BACK TO SCHOOL! (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send