Красота и мода

Топ 9 дизайни на бижута

Pin
Send
Share
Send


Скъпоценните камъни са минерални кристали, които могат да се режат и оформят, за да направят бижута и други накити. Скъпоценните камъни обикновено са твърди, но меките минерали се използват и в бижутерията поради тяхната естетическа стойност. Много камъни са редки, което прави скъпоценните камъни. Докато повечето камъни се намират в природата, някои могат да бъдат създадени и изкуствено. В днешно време някои от скъпоценните камъни са диамант, рубин, сапфир, смарагд, кварц, аметист и тюркоаз.

Красив дизайн на бижута от камък:

Ето и първите девет каменни бижута, както следва.

1. Американски комплект камъни за камъни Diamond:

Диамантите са най-скъпоценните камъни. Те са най-редките и най-красивите. Те с право се наричат ​​„най-добър приятел на жената“. Този комплект е на базата на диамант с полускъпоценни камъни. Тя може да се носи от булката в деня на сватбата. Сложният дизайн му придава величествен вид и със сигурност ще открадне вниманието на всички. Той е един от най-добрите дизайни на бижута.

2. Гривна за камъни:

Тази елегантна гривна е направена от кръгли камъни. Той придава коралов вид и цветът на бижутерните камъни успокоява очите. Гладката текстура го прави удобен за носене и големият камък в средата има груба, но хубава текстура. Тази гривна може да се носи на всичко. Той дава прост летен поглед на ръцете. Това е добра цветна бижутерия.

3. Каменни бижута поп огърлица:

Тази елегантна част от врата е изработена от гладки пурпурни ахати, прикрепени към златна верига. Големите камъни имат силен поглед и по този начин ще изглеждат добре на прости рокли. Този дизайн се среща с повечето бижутери камъни в наши дни. Това е прекрасен пример за цветни каменни бижута.

4. Обици от камъни за аметист камък:

Аметистът е един от най-ценните камъни, принадлежащи на кварцовото семейство. Той е ценен заради лилавия си оттенък, който има различни тонове. Тази уникална двойка обеци е с аметист камъни с форма на круша, висящи от квадратни камъни. Тя е красива и може да се носи на партита.

Виж повече: Обеци от камък

5. Емералд камък бижута Колие:

Емералд е един от най-ценните скъпоценни камъни. Известен е със своя фин зелен цвят. Тази красива огърлица има линия от изумрудени камъни, окачени със златна верига. Камъните имат атрактивен цвят и изглеждат просто. Това може да бъде носено от млади жени и ще изглежда добре в традиционен и западен облекло.

6. Обеци от камъни за цитрин:

Цитринът е жълто, прозрачно разнообразие от кварц. Тези цитринови обеци с перли са единствени по рода си. Те са красиви и елегантни. Те могат да се носят над традиционните и западните дрехи. Те не са твърде тежки, нито прекалено прости, така че имат перфектен външен вид.

Виж повече: Мънички от естествен камък

7. Бижута от тюркоазени камъни:

Дръжките са отново в модата. Тази златна верига глезена с тюркоазено камък в средата ще ви накара да отидете уау. Той е прост и елегантен и изглежда добре с лятна рокля.

8. Пръстен с каменни бижута Ruby Diamond:

Този пръстен има силен и страхотен вид. Големият рубин в центъра има два диаманта от двете страни. Той има тежък вид и може да се свърже с еднакви обеци. Това е един от най-добрите камъни за бижута.

Виж повече: Колие с лунен камък

9. Обици от камък за камъни от кварцов камък:

Тези обеци са прости и сладки. Белите кварцови шипове изглеждат елегантно. Те могат да се носят с всичко и могат да бъдат намерени с повечето камъни бижутери. Простотата им прави да изглежда добре на всеки, който ги носи. Те могат да се носят редовно.

Има много каменни бижута, които са придобили популярност в близкото минало. Цветните камъни бижута могат да бъдат намерени с повечето камъни бижутери тези дни.

Гледай видеото: 10 Things ALL Best Friends Do!! (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send