Красота и мода

9 Най-добри танцови упражнения за отслабване

Pin
Send
Share
Send


Танцът вече не е просто изкуство; Той е един от най-търсените след забавен фитнес режим. Тъй като много от танцовите упражнения изискват изключително високи енергийни нива, всеки, който е наистина запален и има око за приключения и вълнение, може да влезе в класа по танци. Попълнена с удоволствие, интензивно висока форма на кардио тренировка, споменатите по-долу танцови упражнения могат да ви помогнат да получите по-здравословен и здравословен начин, като ви тонизира правилния път. Прочетете още ...

Топ 9 танцови форми, които трябва да опитате

1. Коремът на танците:

Една от най-еротичните танцови форми, жените могат да прегърнат това за тонизирана фигура, която излъчва чувственост. Известна също като магически шейк корем, тази танцова форма включва доста разнообразни гърди и интензивни движения на бедрата. Тъй като фокусът е повече върху долната част на корема, това спомага за укрепването и тонизирането на таза, корема и сърцевината. Уверете се, че се тренирате с професионална танцьорка на корема за най-добри резултати.

Виж повече: Етажни упражнения за жени

2. Zumba:

Това е тренировка с висока интензивност, която също е вълнуваща форма. Този танц помага за тонизиране на цялото тяло и включва красива смесица от бавни и бързи стъпки, в приказно хореографиран ритъм. Тъй като темпото бавно се вдига, всъщност можете да почувствате топлината на пръстите на краката и тялото ви да се приспособява към ритъма. Всъщност, невероятно преживяване за любителите на танците!

3. Фламенко:

Фокусът на тези танцови упражнения е върху силата, гъвкавостта и координацията на изпълнителя. Приветстващи от Испания, типичните марки, в хармонично грациозен ритъм, правят това вълнуващо и енергично упражнение опция. Чудесен избор за тези, които обичат аеробни упражнения, той ви връчва със завидни бедра, корем, крака и седалища.

4. Салса:

Лека танцова форма, предназначена е за тези, които искат да се отдадат на мека, но енергична форма на упражнение. Чувствате се така, сякаш плъзгате се по пода, докато движите краката си до ритъма на музиката. Като се има предвид нуждата от танци на високи токчета, тя е изключително препоръчителна за жените само ако притежават изключително високи балансиращи умения с еднаква издръжливост. Голяма опция за упражняване на кръста, препоръчително е за тези, които желаят да притежават форма на пясъчен часовник. Въпреки това жените, които имат болки в гърба, трябва да се въздържат от тази танцова форма.

Виж повече: Упражнение за намаляване на теглото

5. Хип-хоп:

Радваща се от улиците на Америка, това е повече като кардио тренировка. Сърцето се бие по-бързо и ви дава ползите, които ще извлечете от аеробна тренировка. В същото време тази танцова форма може да се практикува, за да притежавате силни, тонизирани бедра, ядки, телета и ръце. За да извлечете максимална полза от тази танцова форма, опитайте да практикувате хип хоп танци два или три пъти всяка седмица, съчетани с правилна диета и почивка.

6. Бурлеска:

Това упражнение може да бъде добро начало за начинаещите. Силно чувствена форма на танца, тя има за цел да направи изключително високо ниво на доверие на изпълнителя, особено след като дресингът е понякога минимален. Физическите ползи - ще имате рока, дъното, ръцете, гърба и да не забравяте краката.

7. Балет:

Включвайки множество елегантни, дълги движения, тази форма на танца е идеална за тези, които искат да се насладят на по-добра издръжливост и да укрепят мускулите си. Фокусът е върху прецизността. И тъй като има висока степен на прецизност в тази танцова форма, тя прави изпълнителя с по-добри нива на изравняване, баланс и гъвкавост.

8. Swing Dancing:

Искате да работите заедно с партньора си? След това, свинг танците е правилният избор. Интензивно богата на енергия форма на танц е страхотна аеробна тренировка. Заедно с даването на по-добро дишане, това прави идеалния избор за тренировка за цялото тяло. Това е, безспорно, най-добрият избор за скулптура на тялото ви по правилния начин с вашия партньор.

Виж повече: Упражнение за Зумба

9. Натиснете Танци:

Тази форма на упражнение е полезна за подобряване на цялостната ви издръжливост и сила. Плюс това, можете да направите един от най-добрите изгаряне на мазнини тренировки за интелигентен, тонизирана тялото. Всеки може да го научи; това е толкова просто и забавно. Тъй като танцът включва много време и ритъм, той също помага за подобряване на вашите познавателни способности. Докоснете си път веднага за по-добро коляно, бедрата и глезените.

И така, кой от посочените по-горе танцови упражнения е вашият избор? Започнете да танцувате пътя си за по-добро здраве.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Фитнес упражнения за жени за отслабване и стягане видео (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send