Красота и мода

15 красиви индийски бранди

Pin
Send
Share
Send


Браслети като украшение са много популярни сред жените от древни дни. Те се използват за разкрасяване на ръцете с различните модели, дизайни, форми и размери. Човек може да смесва, съчетава и експериментира с гривни, без страх да се обърка. Браслети наскоро се превърнаха в модна декларация и е изключително популярна. Хората бързо наваксват с най-новите тенденции и проекти в брандове. Те могат да бъдат от метали, злато, сребро, диаманти, сплави, мед, месинг, стъкло, пластмаси и др. Браслети също се използват като комплекти при сватби; специални поводи и т.н. Ще разгледаме 15-те най-добри дизайна на комплекта.

Дизайни с красиви индийски браслети:

Тук са нашите топ 15 най-красивите индийски гривни сет дизайн, както следва.

1. Индийски комплект с браслети:

Една индийска булка изглежда блестяща в деня на сватбата си с традиционните дрехи и бижута. Нека булката е от която и да е част на страната, гримът играе важна роля в сватбите. Злато, бяло и червено / кафяво се използват изключително за комплект с булчински гривни. Червени и златни са много благоприятни цветове за традиционната сватба и булките обикновено носят червени / кафяви и бели метални / пластмасови гривни със златни гривни. Целият комплект изпълва ръцете на булката и с къна, която обожава ръцете, външният вид на гримовете се повишава. Това е един от най-добрите дизайни на индийски гривни.

2. Комплект Kundan Bangles:

Кундан е много популярна и предпочитана бижутерия за сватби и други традиционни поводи. Скъпите камъни в зелено, кафяво и бяло със златни украшения допълват външния вид на комплекта Kundan. Те дават богат и кралски вид и са по-скъпи оттук. Kundan гривни завършват булчински поглед с ръчни вериги, халки, огърлици, пръстени на пръстите на краката и др.

3. Комплект Златни Браслети:

Златото е благоприятен метал за функции и сватби. Най-безопасният залог и никога да не излизаме от модния цвят е златен и златен. Винаги можете да сте сигурни с каквато и да е златна бижутерия за цвета, блясъка и стойността. Комплект назъбени злато за жени изглежда невероятно с традиционните дрехи или иначе. Златните гривни могат да бъдат обединени с всякакви дрехи. Никога не може никога да се обърка със златото със сигурност. Това е един от най-добрите дизайни със златни гривни.

4. Комплект перли:

Най-елегантните гривни за жените могат да бъдат с перли, корали или други цветни мъниста. Те изглеждат красиви в ръце за благодатта в тях. Перлите могат да бъдат нанизани в сребро или злато според предпочитанията. В мънистата мъниста има много опции за експериментиране, така че нека въображението тича и създаде магия.

5. Комплект сребърни браслети:

Следващата по ред, за да бъде популярна след златните гривни са сребърните гривни. Сребърният елемент също е много благоприятен и може да бъде и опция за подарък. Сребърните гривни могат да бъдат окислени, стерлинги или черни. Човек може да експериментира със сребърни гривни за западни дрехи или за индо западни дрехи. Среброто е изключително популярно сред тийнейджъри и младежи.

Прочетете още> Твърди сребърни браслети

6. Комплект ръчни ръкохватки:

Направи си сам или ръчно изработени проекти са много в тези дни. Човек може да персонализирате и да направите bangles за тези, които използват. Ръчно изработените гривни са за хора, които обичат да експериментират с външния вид и модата.

7. Комплект диамантени пръчици:

Диамантите, най-добрият приятел на жените и момичето. Наистина най-доброто в бижутерията. Диамантите, известни с блясък, яснота, блясък и разфасовки, блестят през бижутата. Те са идеални за всякакви поводи и вечерни партита. Нямате нужда от конкретна екипировка, за да обедините диамантения комплект. Отидете на този ефирен поглед!

8. Комплект от две гривни:

Популярно известен като "Kangan", те обикновено се носят в комплект от по две, по една във всяка ръка. Те обикновено не са много тънки, те са дебели гривни, изработени от злато с камъни, диаманти и др.

9. Комплект кристални кристали:

Кристалните гривни изглеждат красиво, тъй като идват в няколко цвята. Те са ярки и лъскави и вървят добре с всички тонове на кожата. Кристалите могат да бъдат красиво украсени, вградени или преплетени, за да получат желания модел за гримовете. Те са най-подходящи за вечери, защото те дават блясък и блясък. Това е най-популярният комплект кристални сватбени гривни.

10. Комплект стъклени браслети:

Стъклените гривни са елегантни и цветни, когато се носят и не са скъпи едновременно. Стъклените гривни са много благоприятни и задължителни за специални случаи като бебешки душ, сватби и т.н. в Индия. Те могат да се използват с всякакви индийски тоалети.

Прочетете още> Индийски стъкло Bangles дизайни

11. Комплект дизайнерски браслети:

Те са красив набор от гривни за ежедневно носене, както и за други функции. Те са набор от дебели и тънки гривни с елемента на дизайнерския елемент. Човек може да го използва по желание на човек да създаде определен вид.

12. Задаване на фънки:

Най-добрият аксесоар за млади жени, колежки и тийнейджъри; да създавате този уникален вид всеки ден. Многоцветни, фантастични дизайни, форми, модели, дизайни, най-новите модни тенденции, го наричат ​​и можете да го получите в тези набори от фънки. Почти сте ги получили за много по-ниска цена, но магията, която тя създава след носенето, е превъзходна. Ръцете изглеждат наистина прекрасни и комплиментите, които идват по пътя ви, са безбройни.

13. Комплект цветни метални гривни:

Цветните гривни в металите също могат да бъдат незабавен чейнджър за всяка рокля на жените. Те са лесни за използване и поддържане, а не скъпи и се движат с почти всичко. Те могат да се използват като бижута като голяма браслет в ръка или комплекти от 6, 8, 12 браслета.

14. Комплект Vintage Bangles:

Vintage, както подсказва името, са елегантни и елегантно изглеждащи гривни за този фин вид. Те имат черен цвят, направени от метал и обикновено са от 8 до 10 браслета.

15. Комплект за антични гривни:

Предадени от много поколения, античните гривни са гордост и наследство. Те имат ценност, прикрепена към тях както парично, така и емоционално. Те имат красив дизайн, издълбани върху тях, храмови дизайни, богини, скъпоценни камъни, благородни метали и др. Човек наистина е благословен да има антични гривни в бижута. Това е популярният комплект антични златни гривни.

Виж повече: Браслети за дизайн на храма

Браслети като аксесоар могат да бъдат с многобройни опции, дизайни и модели. Те са модна къща, която се занимава с жени от векове. Възрастта не е забрана за използване на гривни. От малки деца ние ги използваме за всички случаи. Лекотата на използване и поддръжка, елегантността и очарованието, които ви дават, не позволяват на жените да ги искат повече.

Източник на изображения: m1, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Lion Official Trailer 1 2016 - Dev Patel Movie (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send