Красота и мода

9 Популярна и най-добра хип-хоп тениска за мъже и дами

Pin
Send
Share
Send


Това е нещо горещо, което трябва да се удари. Знаете, че много хора наистина не носят хип-хоп мода или носят хип-хоп тениски, но основно само тези, които могат да покажат изрод или пънк стил. Модата на хип-хопа представя изразяването и нагласите на хип-хопа, който е напълно различен от други култури. Ум, добре хип-хоп облекло обикновено ярки цветни дрехи като бомбери якета, анцузи и почивка в обувки маратонки ", ked.

Последни и стилни тениски за мъже и жени в хип-хоп тенденции:

Погледнете някои от 9-те хип-хоп тениски,

1. Раирана хип-хоп тениска:

Раирана или тениска с ленти е един вид хип-хоп тениски "в Индия, които се носят от много хора. Те имат ивица, която е една черна бяла. Много е в тенденция, когато някой с право каза всеки път, когато купуваш райе, те обещаваш, че ще бъде последната, но все пак завършва.

2. Стара - училищна тениска за хип-хоп:

Ами можем по-добре да кажем, че това е реколтата от хип-хоп, или дрехите от епохата от 1980-те. Тези тениски имат графичен печат на лицевата страна, което ги отличава от останалите.

3. Мъжка тениска с кръгла врата:

Хип-хоп тениска с кръгла врата е основната тениска с кръгъл врат може да бъде дълъг ръкав или къс ръкав с хип-хоп отпечатък върху него. Тениските на хип-хопа обикновено се носят от рап звезди.

4. Тениска с хип-хоп с дълъг ръкав:

Този вид тениска е с пълни ръкави хип-хоп тениски са до китката. Те имат печат в класическа форма и могат да бъдат по-добре наричани класическа хип-хоп тениска, те са ефектни и ярко оцветени.

5. Тениска с хип-хоп V-образно деколте:

Тези тениски с хип-хмел са модна риза с микс, която има графичен дизайн с висока и ниска графика. Тази хип-хоп графична тениска е купена от младежи, които имат пънк мода.

6. Разнообразие в тениска с хип-хоп:

Има различни хип хмел тениска дизайни на разположение по целия свят. Те включват торбести тениски с микс от всички градски и стари стилове. Този стил идва под колекцията от модели на поло.

7. Шапка с хип-хоп тениска:

Тениската стил хип-хоп с шапка в тях са тези, които обикновено се купуват от мъже, тъй като те са предназначени за тях, тъй като хип-хоп светът е видял възраждане на стари мъдреци, както и появата на нови.

8. Случайна тениска за хип-хоп:

Небрежната мъжка тениска за хмел, която идва с малко по-различен дизайн с малко графика върху нея и може да се носи небрежно. Този е най-подходящ за вашата редовна употреба за събития или шоута.

9. Модна тениска за хип-хоп:

Всички нови тениски с хип-хоп, които сега са в модата, са дългата хип-хоп тениска. Той отива под нивото на талията и има малко по-голяма дължина от нормалната тениска. Ако имате добра височина, опитайте тази тениска за предстоящите събития.

Тези хип-хоп тениски обикновено се носят от хора, които имат малко по-различен вкус от обичайния. Хората, които харесват хип-хоп и пънк или рок, тогава със сигурност могат да опитат този модел за редовната си колекция. Тези, които могат да имат вкус на рап? Но тези тениски сега са доста в тенденция и се предлагат навсякъде по пазара, затова излезте и изберете какво искате.

Гледай видеото: JJ - За теб BG MUSIC FESTIVAL 2017 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send