Красота и мода

9 Ефективно измиване на млякото с лице за изсушаване до нормална кожа

Pin
Send
Share
Send


Млечното измиване на лицето е формула за хората, които имат малко суха кожа, за да овлажняват кожата, тъй като тя прави кожата гладка и предотвратява пролуките, тя също съдържа малко масло. Всички тези кремове или гелове за измиване на лицето правят кожата ви гладка, тъй като те имат съдържание на мляко в тях, което също образува пяна за почистване и отпушва порите и почиства кожата.

Домашна рецепта за измиване на мляко за лице:

Измийте лицето с мляко е чудесна формула за почистване на лицето ви и го направи гладка, има много рецепти, чрез които може да се направи измиване на лицето с мляко, ще се нуждаете от мляко, мед и лимон, ако искате да добавите по ваш избор. Млякото съдържа млечна киселина, която изяжда мъртвите клетки, като прави кожата гладка и здрава. Можете да смесвате мляко с мед и сулфат добавя още някои съставки, така че да не се влошава.

Как да кандидатствам:

Можете да приложите това измиване на лице веднъж на ден, за да направите кожата си гладка, това може да се приложи за намаляване на слънчевите изгаряния, защото хидратира кожата и млякото няма никакъв страничен ефект и помага за намаляване на пигментацията. За да се нанесете само намокри кожата с вода, след това нанесете тялото за измиване на лицето за 2 мин. След това внимателно я измийте с вода. След това потупайте лицето си със суха кърпа.

Ползи:

Тъй като самото мляко е източник на млечна киселина, тя изяжда сухата кожа, контролира пигментацията на лицето ви. Когато някой мед се добави към измиването на лицето, той помага да се почисти мръсотията, а тя е антибактериална. Това измиване на лицето е наистина полезно за суха кожа, но не и за мазна кожа.

Най-добри продукти за измиване на мляко в Индия:

Ето някои от най-добрите 9 продукти за измиване на лицето с мляко,

1. Мляко за орифлейм и измиване на лицето с мед

Млякото и медното лице за измиване е натурална формула на компанията Орифлейм, която в нея има малко мед, което е антибактериално и отмива сухата кожа и я прави гладка и светеща.

Употреба: Можете да използвате това измиване за лице веднъж на ден, за да направите кожата си гладка. Просто трябва да измиете лицето си с това лице за измиване обикновено веднъж на ден и можете да видите резултатите.

Цена: 300 INR за 100gm

2. Измиване на мляко и бадемово лице за тялото:

Бадемово мляко за лице измиване е голяма формула от компанията тялото магазин те имат тези сапун в лицето на лицето измиване, това измиване на бадемово лице има двойна полза като бадеми прави кожата мека, когато се смесва с това мляко също прави кожата е ярка и тен.

Употреба: можете да го използвате веднъж или два пъти на ден, няма да направи кожата ви мазна, защото в нея има бадеми, така че да балансира съдържанието.

Цена: 1000 INR за бар 100g

3. Мляко на прах Nestle:

Млякото на прах Nestle е формула за измиване на лицето с мляко на прах, тъй като съдържа малко магнезиев и калциев цинк и калий. Това е нещо различно от измиването на лицето, тъй като е във формата на прах и в него има малко пяна, за да направи кожата ви сияеща заради праха.

Употреба: можете да го използвате веднъж на ден, защото е прах, така че ще остави дълготраен ефект. Всичко, което трябва да направите, е да намокрите лицето си с малко прах в ръката си и да го изтриете за 2 минути и да го измиете.

Цена: 500 INR за 100gm

4. Измиване на лице с билково мляко

Това млечно медно измиване на лицето е формула, чрез която кожата става доста суха, тъй като има мед в нея, което прави кожата мека, но е антибактериална, която отмива мъртвата кожа, правейки я малко суха. Това може да се използва от мазна кожа, тъй като има добър ефект, който прави и блясъка на кожата.

Употреба: може да се използва веднъж на два дни за нормална кожа, но хората с мазна кожа могат да го използват веднъж на ден.

Цена: 200 INR за 100gm

5. Избелване на измиващо мляко за лице:

Самото мляко има ефект върху кожата ви, което я кара да сияе това мляко за измиване на лицето, има екстракт от мляко в него, което го прави още по-интензивно, това измиване на лице с млечен екстракт има някои добри ефекти, които имат ph баланс, който прави кожата хидратирана повече.

Употреба: може да го използва нормално веднъж на ден. Просто намокри лицето си и го нанесете и измийте.

Цена: 75 INR за 100ml

6. Измийте лицето с кокосово мляко:

Кокосът е наистина добър за кожата и това кокосово мляко за измиване на лицето помага да направите кожата си бляскава и я поддържат хидратирана, поради това акнето също намалява, много хора измиват лицето с мляко за акне, така че това кокосово измиване на лицето има двойна полза, тъй като има смесица от кокос и мляко, което намалява акне и червени петна по лицето.

Употреба: можете да го използвате веднъж на ден като нормално измиване на лицето, за да направите кожата си хидратирана.

Цена200 INR за 100 ml

Виж повече: Измиване на лице на основата на мед

7. Измиващо лице за Sephora Cleansing Milk:

Sephora измива лицето за почистване на мляко е висококачествен продукт на Sephora, който помага при почистването на лицето ви и помага да се отстрани мръсотията от лицето ви, което я прави гладка и блестяща. Съдържа масло от макадамия, което спомага за подхранването на кожата, което я прави здрава.

Употреба: може да се използва веднъж на два или три дни, защото в него има малко масло, така че влагата да остане за дълъг период от време.

Цена: 1000 INR за 100 ml

8. Измийте лицето на Clariss:

Млякото за лице Clariss има много предимства, тъй като осигурява 10 пъти по-здрава и светеща кожа. Има много ползи от измиване на лицето с мляко и това измиване на лицето, което има още по-голямо количество млечен екстракт, помага на кожата да свети и още повече овлажнява.

Употреба: Може да се използва веднъж на два дни, защото в него има повече мляко, така че тя ще направи кожата ви по-смачкана, ако се използва повече.

Цена: 500 INR за 100 ml

Виж повече: Екстракт от зелен чай

9. Измиване на мляко Garnier:

Млякото измиване Garnier е формула, в която има розова вода, така че тя прави кожата ви здрава и светеща и измива мръсотията. Rosewater прави блясъка на кожата и я запазва свежа.

Употреба: Може да се използва веднъж на ден, за да направи кожата ви здрава и светеща.

Цена: 500 INR за 100 ml

Всички тези млечни измивания за лице са наистина добри за кожата, тъй като я правят здрава и здрава. Те могат да се използват от хора със суха кожа, особено от измиване на лицето с мляко на прах, помага за измиване на сухата кожа, а мъртвите клетки отпадат. Те са нормални за всички типове кожа. Но мазната кожа не е за предпочитане да се използва за измиване на лицето с мляко, тъй като осигурява влага и допълнителна влага, което прави кожата по-смазана.

Виж повече: Най-добър измиващ крем за лице с въглен

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: УАУ - НСС: СУПЕР ЕФЕКТИВНО ЖЕЛЕ ПРОТИВ ПЕТНА (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send