Красота и мода

15 Най-новите дизайнери Механди с изображения

Pin
Send
Share
Send


Оцветяване на ръцете и краката с паста от къна или прилагане на механди е популярна практика в Индия, Пакистан и много арабски и азиатски страни. Тя е част от нашата култура и традиция. Дамите се украсяват с художествени дизайни за събития като брак, парти или дори да ги носят в офиса. Различни видове механди се предлагат днес като червена къна, черна къна, механди с камъни, украшения и др.

Разнообразие от цветови нюанси се използват и за украса на дизайните на механди или може да се запази традиционно. Ръцете изглеждат невероятно с механди дизайни и това е бърз улов тенденция в чужди страни също популяризирани като временни татуировка дизайни.

Красива и традиционен Дизайнерски дизайн на Mehandi в Trend:

Ще погледнем в топ 15 дизайнерските дизайни на мехнди за ръце със снимки.

1. Булчински дизайнер Механди:

За индийска сватба, трябва да проектирате пълни ръце и крака със зашеметяващ дизайнерски дизайн и модели. Има отделна церемония по механди като част от сватбената традиция. Този булчински механди има дизайн на булката и младоженеца на дланите и сложен дизайн по ръцете. Това е чисто традиционен дизайн за индийска булка в Северна Индия. С прекрасните червени или кестеняви гривни, които отговарят на тъмния цвят на къната, булката е просто перфектна във всички аспекти.

2. Mehndi на геометричния дизайнер:

Геометричните дизайни имат специфична симетрия и имат ясни модели, които наистина са привлекателни и красиви. Този геометричен дизайнер mehandi има триъгълни и диамантени модели на дланите, които го пълнят напълно. Дизайнът има триъгълници, както и обърнати триъгълници с линейни рисунки, завършващи геометричния дизайн. Те са така красиво оформени, че тези геометрични дизайнерски механди са много в модата, както и с западното облекло.

3. Традиционни циркулярни дизайни: t

Най-впечатляващият дизайн е традиционният кръгъл дизайн. Начинът, който подчертава дизайна, е разстоянието в този дизайн. Кръговият модел е в дланта, който има сложен дизайн. Точната красота в този дизайн се крие в основния кръгов мотив в дланта. Китката има баюбанд модел като бръснач. Освен това пръстите са напълно проектирани, което подчертава кръговия дизайн в центъра.

4. Сложен дизайнер Механди:

Много високо в дизайнерски елементи са тези пълни ръце сложни подробни дизайнер mehendi. Дизайнът е изработен при запазване на най-малките детайли и дизайна, а работата говори сама за себе си. Дизайнът може да има мотиви от паун, флорални мотиви, мотиви от манго листа, мотиви на слонове и др. С красиви удължения, завършващи дизайна на механди. Това е идеално за всяка булка, защото на сложните обширни проекти в mehandi.

5. Дизайн на арабски дизайнер Mehendi:

Зашеметяващ е думата за тези красиви дизайни арабски дизайнери mehandi. Човек може просто да се удари в красивата форма на изкуството, която има. Арабски мехенди дизайни са станали толкова популярни, че са предпочитани за разнообразните дизайни и различни мотиви, които тези дизайни имат. Различните флорални, паунови и лозови мотиви с обширна работа на точки, линии и модели допълват този страхотен дизайн на мехнди.

6. Огледални дизайни:

Както подсказва заглавието, дизайнът на мехнди е огледален образ във всяка ръка. Използваният дизайн, модел и техника са такива, че механди е огледален образ на всеки друг. Сложните детайли се измерват и правят за еднакво равномерно покритие и симетрия. Симетрията и последващите елементи правят тези огледални дизайнерски дизайни изключително красиви и прекрасни. Това е толкова красиво и търпеливо произведение на изкуството.

7. Раджастански дизайнер Механди:

Този дизайн е изключително популярен сред булките. Тя е много сложна и отнема много време. Но крайният резултат си струва цялото време и усилия, тъй като механди е хипнотизиращо красива. Има мотиви от царя и кралица, флорални мотиви, лози, пайсли, пауни, мангови мотиви, маргаритки и др., Покриващи пълни ръце, задни ръце до лакти. Този дизайнерски механди дизайн може да бъде това, което булката просто иска да изглежда като перфектна девица на нейния специален ден.

8. Мотиви от пауни:

Peacock е най-красивата и грациозна птица и вдъхновява механдисти от цял ​​свят. Peacock е най-обичаният мотив, тъй като дизайнът се подчертава красиво на дланта. Peacock вдъхновява механди и татуировки от цял ​​свят. Дизайнът е завършен със сложни дизайни за завършване на централния мотив. Това е един зашеметяващ изискан дизайн.

9. Дизайнер на ръкохватки Mehandi Designs:

Централният кръгов дизайн със сложни дизайни на китката в стил на гривна е връхната точка на този дизайн. Това е един дизайнерски механди, който може да се изрисува независимо от случая. Стилът на bangle е уникален и много изискан. Допълнителният дизайн на китките и пръстите прави външния вид на модела още по-елегантен. Този стил придоби много популярност в последно време.

10. Богатият цветен дизайнер Механди:

Това е един красив богат дизайн на мехнди и чисто дизайнерски вид. Зашеметяващи, богати и тежки работи сложни флорални и листови мотиви по ръцете, направени по такъв начин, че да не изглеждат объркани, но изглеждат невероятно красиви. Моделите се правят по такъв начин, че да има комбинация от тънки и дебели линии и шарки. Това също е идеален за булка, както и за други празнични поводи. Никога не може да се сбърка с флорални мотиви, направени с толкова много търпение и сложност.

11. Дизайнер на Ганеша Механди Дизайн:

Това е един красив механди дизайн, изобразяващ много обичания бог Ганеша. Зашеметяващият дизайн на Ганеша не е просто мотив, а е изцяло по ръцете и дланите. Това не е обичайна тема за mehandi, но много уникална сама по себе си. Ганеша мотиви, заедно с други мотиви и модели завършват външния вид. Прекрасно изглеждащите Бог и Богинята са част от традиционните дизайни на mehandi и затова тази тема за mehandi е наистина специална и различна.

12. Дизайнер Механди с форма на сърце:

Кой не обича сърцето като механди дизайн? Механди дизайните с форма на сърце изглеждат прекрасно на ръцете, като двете половини на сърцата са съставени от всяка ръка, завършвайки сърцето в перфектна симетрия. Това не изглежда пълнено и всъщност изглежда много спретнато. Този дизайн има множество сърца, сърце по сърце дизайн, но има перфектна симетрия в ръката, което прави този дизайн супер хит сред жените.

13. Различно красив дизайнер Механди:

Огледални отражения mehandi дизайни са много популярни, но mehandi дизайни, които са напълно различни от двете ръце изглежда красива. Това е единственият дизайнер mehandi за жени, които искат да експериментират с дизайни и които обичат механди. В този конкретен дизайн, едната ръка има дизайн до средата на ръката, докато другата ръка има дизайн само до китката. Красиво проектирани в двете ръце с великолепни дизайнерски ефекти, те изглеждат страхотно. Това изглежда прекрасно и има свой собствен чар.

14. Оплетен дизайнер Механди:

Прекрасни модели, преплетени в един път, отпечатан върху предната или задната част на ръцете с прекрасни сложни дизайни на пръстите, изглеждат красиви. Тези дизайнерски механди с една пътека изглеждат атрактивно и са подходящи за всеки повод. Това може да бъде чисто абстрактно оформление или може да бъде арабски тематичен дизайнерски дизайн. Това може да бъде направено за ръцете, както и за краката или ръцете или краката, за да го използвате и за западните дрехи.

15. Небесният дизайнер Механди Дизайн:

Това е съвсем различна версия на слънцето и луната. Това може да стане на ръцете и краката. Това е красив кръгов модел, изобразяващ слънцето и полумесеца. Детайлите на слънцето и луната са красиви, като дизайнът има живот с очи за слънце и луна. Това не е толкова мейнстрийм, но има различен дизайнерски изглед към модерните механди дизайни.

Механди е вид временна татуирана форма на изкуство, популярна сред жените. Различните стилови елементи и модели са това, което прави тези дизайни много уникални и прекрасни. Вдъхновени от дизайни от арабски, персийски, марокански, индийски, пакистански и др. Вариациите в линиите, дължината, детайлите и т.н. са това, което прави всеки дизайн на mehandi различен, което му придава усещане за дизайнерски елемент. Дизайните на механди са специфични дотолкова, доколкото съществуват различни черти за тях - булчински, празнични, религиозни, традиционни, модерни, елегантни, съвременни и др. дължината на дизайна в ръцете и краката. Поддържането му на традиционен, но модерен е това, което прави тези дизайнерски дизайни отличителни черти.

Гледай видеото: Sharpie Nails, Nail Art Life Hacks. 5 Easy Nail Art Designs for Back to School! (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send