Прически

Топ 9 индийски прически за мъже

Pin
Send
Share
Send


Има много прически, които са стилни и стилни сред младите. Преди да се опитате да опитате стила си, просто помислете дали е подходящ за вас или не. Някои прически са подходящи за всички. Също така други могат да бъдат подходящи с определена форма на лицето. Дебелината на дължината и качеството на косата зависи от избора на прическа. Така че преди да опитате друга прическа, просто помислете и изберете идеалния стил.

1. Шаги:

Независимо от факта, че тя може да изглежда до известна степен разхвърляна, рошавата коса е а ла режим. Сложна прохлада съпровожда косата, която е умишлено неподходяща. Подхвърляйки тревога - и традиция - на вятъра, рунтава реколта предизвиква принципите на сходство, мислейки извън кутията на придирчива коса. Той ви осигурява адаптивен стил, който може да бъде изпълнен незабавно; Освен това, тя дава гладък външен вид, който е проницателен, модерен и съвременен. Нуждаете се от случай? Kal Penn на Холивуд показва правилния подход за носене на този стил. Носейки рошавите си болтове, някак потъмнял, Кал изгражда експертна, модна картина, която не е много задушна, но не много подрастваща. Всеки човек, който трябва да се противопостави на традицията и да избута плика, трябва да се опита за рунтава реколта.

2. Combed Back:

Тази подобрена на гел и подобрена прическа коса е отличен непрекъснат стил. Подходящ е както за юноши, така и за възрастни мъже. Нанесете някакъв гел и почистете косата си, за да получите този рефлексивен и безупречен вид.

Виж повече: Как да изберем прическа за мъже

3. Среден погром:

За индийска прическа, която е едновременно атрактивна и гладка, се стремете към среден шейк. Чрез елегантната си дължина и външен вид, средният шал се движи приятно между прохладни екскурзии и излети до заседателната зала.

4. Право бръснене:

Тази прическа за мъже със средна дължина служи за успокояване на твърдите мъжествени трикове, добавяйки момчешки привкус към лицето. Това е една от най-плашещите прически за младежи.

Виж повече: Прически за мъже с голямо чело

5. Дълъг път:

Да не се разпространяват генерализации, колкото и дългите коси да са гангстери. Extreme е човекът, който може да носи този градски облик и да избяга с него. Тъй като предава неподходящо значение, дългата коса е смела и привлекателна. (Жените обикновено мислят, че са мощни.) Спортирането на косата ви в по-голяма дължина показва само сигурност. От другата страна, дългата коса не е само за скандалджии; има и гладка, напреднала вродена в тази работа. Въпреки факта, че позорът го прави неспокоен, дългата коса допълнително олицетворява по-нежната методология. Господа, които носят дълга коса, изглеждат едновременно бунтовнически и чувствителни в един замах. (Нещо повече, това е нещо, което жените наистина харесват) Това търсене живее до очаквания безупречно в днешните най-безстрашни, безстрашни скринове.

6. Странично късо късо:

Ето обикновената прическа за мъжете. Късата странична коса с подстригани страни изглежда перфектна и блестяща. Това реколта търсене е подходящо за мъже от всички възрасти, особено център зрял и по-опитни мъже наклон към този стил.

Виж повече: Средни прически за мъже

7. Изчистен вид:

Да не се разпространяват спекулации, но дългите коси са наистина гангстени. Изключителен е благородният човек, който може да носи този градски облик и да се измъкне с него.

8. Изрязване на екипажа:

В горещия и влажен индийски климат, групова тапицерия е страхотна прическа за индийските мъже. Той е перфектен и стилен и изключителен за младите хора.

9. Дълги слоеве:

Дългите слоеве са примерни, изтънчени и актуални. По принцип, господинът, който носи това, е на върха на стила. Въпреки факта, че това е популярно изрязване, по-дългите пластове са гладки и почистени; те са общи и прекрасни.

Източник на изображението: Shutterstock

Гледай видеото: Топ 9 съвета за стимулиране растежа на косата (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send