Красота и мода

9 Удивителни сиви пуловери за жени и мъже с изображения

Pin
Send
Share
Send


Пуловерите ви правят удобни и уютни през зимните месеци. Те са идеални за домашно износване, както и за външно облекло. Различните модели на пуловерите са добър избор. Можете да имате пуловери в различни цветове и нюанси. Вие също така ще намерите пъстра прежда, за да получите пуловери, които са многоцветни. Сивите пуловери са универсална дреха, която може да се носи за официално и ежедневно облекло. Цветът в сиво е готин за мъже и жени. Сивите тонове могат да бъдат светли или тъмни.

Най-добрите сиви пуловери със снимки:

Можете да изберете от този списък най-добрия сив пуловер, който искате,

1. Пуловер с качулка:

Костенурките са прекрасно зимно облекло, което ви държи много топло и уютно. Този сив пуловер в шията на костенурката е подходящ за мъже или жени. Страничните процепи на този пуловер също са стил. Можете да изберете крехката вълна за тази поло или тънката вълна.

2. Пуловер за култури:

Жените ще открият, че този изрязан пуловер е прекрасно допълнение към гардероба им. Облеклото на сивия пуловер е изрязан пуловер с оребрен бод. V шията на пуловерът също е страхотна идея. Ръкавите са изключително дълги в този пуловер и също могат да бъдат навити.

3. Кабелен пуловер:

Изберете този дълъг сив пуловер в кабелни плета, който изглежда тромав и стилен. Можете да вземете този дълъг сив пуловер и в кръглия шия. Кабел плета бод е класически плетене бод и тук е направено навсякъде пуловер. Той добавя дължина на пуловер.

4. Огромни пуловери:

Опитайте този огромен пуловер с V-образна врата, който има оребрен шаблон. В свободните ръкави на този огромен сив пуловер са готини, тъй като те дават достатъчно място, за да се движите. Пуловерът е ежедневно облекло, което е чудесно за всякакъв вид долно износване. Можете да носите тесни дънки или панталони заедно с това или дори да се спускате в широки поли, които са дълги.

5. Пуловер с жилетка:

Изберете този ултра елегантен сив плетен пуловер в отворен дизайн. Пуловерът може да се носи и за официално облекло. Това е интелигентен дизайн, който работи чудесно за всички възрасти. Предният отворен сив пуловер с жилетка има предни джобове. Дългата яка също е стилна.

6. Рокля на пуловер:

Тук е светло сиво рокля на пуловер, което е изтънчено и очарователно. Можете да носите тази рокля, каквато е и не е необходимо да имате никакви аксесоари. Портата на тази рокля е превъзходна и голяма. Ръкавите на роклята са плътно прилепнали.

7. Вест пуловер:

Тъмно сив пуловер за мъже е добър избор, тъй като може лесно да се носи с всякакъв вид облекло. Тъмно сивият цвят е подходящ за всички мъже и също е много формален цвят. Можете да ги сдвоите с леки нюанси на ризи и да изглеждате стилно в тях.

8. Котешки пуловер Rey:

Крехката вълна е чудесен начин да се постигне дебел плетен пуловер. Този бучен сив пуловер е идеален за вас като ежедневно облекло. Пуловерът може да бъде направен и в извънгабаритен дизайн. Набитата вълна е хубав начин да получите уютен и топъл пуловер.

9. Пуловер за плета:

Винаги можете да получите секси изглеждащи пуловер с перли върху него за фантазия вид. Този прекрасен сив пуловер е зашит с перлени мъниста. Мънистата правят този пуловер страхотно за износване на партита. Перлите допринасят много за този пуловер и го превръщат от обикновен в елегантен.

Сивите пуловери се предлагат в различни стилове, като поло, V-образен врат или дори около врата. Те могат да бъдат дълги или къси или да бъдат превърнати в рокля. Изберете цветовете от светло до тъмно и носете контрастни дъна с него.

Гледай видеото: The illusion of consciousness. Dan Dennett (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send