Красота и мода

Най-15 най-новите риза-смокинг в различни дизайни

Pin
Send
Share
Send


Сукени от смокинг и смокинг костюми бяха по-рано и дори днес се считат за най-доброто облекло за събития и партита на черната вратовръзка. В крайна сметка по-рано се приемаше за даденост уникалният език за всички мъже да се обличат в богатството на костюми за смокинг за приличния и уникален стил. Разликата в костюмите е качеството на тъкани и стил. Традиционните най-бляскави и стилни костюми за смокинг бяха черните палта и вратовръзката за нощните партита с благоприличие. С модерната мода облекло смокингът се превръща малко с обрат с якета, които се различават по много начини. Традиционният стил на костюми от смокинг последва черната риза с яке и бялата вратовръзка. Обикновено се следва същата комбинация за събития и партита, които се променят с други цветове на костюми в наши дни.

Кралското синьо или тъмно синьо и графично сиво или богатата бордо и черна комбинация могат да бъдат най-добрите костюми за смокинг стил. Не само тъмните цветове, но и светлосиво или синьо на прах или белите смокинг якета изглеждат готино за събитията от червения килим. Хората дори избират същото за сватби и церемонии.

Дамски ризи за мъже и жени в тенденция:

Който и да е костюм от смокинг, който изберете, ризите-смокинг остават класически в много богатите бели ризи с смокинг. Някои дизайнерски ризи от смокинг в различни стилове могат да ви направят ясни с различни начини на обличане в ризи от смокинг. Тук нашите 15 най-добри риза с смокинг с различни стилове.

1. Плисена риза с шалтета:

Най-честата, но не и остаряла е предната плисирана риза в бяло. Дизайнерската бяла мъжка риза с смокинг има плисета, изработени по стените на бутоните и може да бъде прибрана под черните панталони. Човек може да носи вратовръзка в черно, сиво или дори бяло с такава риза.

2. Дамска риза със смокинг:

Дамските ризи в черно, особено за жените, изглеждат страхотно и секси за стилен офис. За динамичен и богат поглед жените могат да опитат черна риза с дълъг ръкав за официално облекло. Жените могат да изглеждат много професионално.

3. Облечи Tail Tuxedo за мъже:

Традиционната партия или събитието на червения килим се нуждае от перфектно сгънати класически смокинг стил, който изглежда невероятно с бялата риза с панталони, която има висока яка и бяла вратовръзка. Бяло палто и черно яке с дълги опашки са подходящи за партито.

4. Дамска риза в стил Halter:

Облегалка със стил без ръкави с тънък костюм за жени може да изглежда изключително подходящ за жени по време на семинари на работното място или в офиса. Черна папийонка сладка висяща на врата линия с високи яки изглежда невероятно. Плисета от двете страни на бутоните също привличат вниманието към тънката пришита риза.

5. Черно нарязан смокинг:

Черна смокинг риза изглежда толкова невероятна, колкото и бялата риза от стила на смокинга. Вълните на ризата придават традиционен вид. дълъг размер, даден на ризата, може да се носи над панталоните за индийски стил с смокинг.

Виж повече: Дизайн на печатни ризи

6. Риза с фин смокинг:

Черна риза-смокинг изглежда впечатляващо ексклузивна с долна закопчана яка и дълги нагънати ръкави. Коланът на кръста над панталоните изглежда стилен и богат. Мъжете в черния смокинг получават бляскав образ.

7. Украсена риза със смокинг:

Уникален стил за дамска риза за жени в бели и златни пайети изглежда впечатляващо на партита. Жените могат да носят такава риза само на джинси и дори дизайнерски крем панталони. Дългите ръкави и плетеният стил с пайети следват същия смокинг стил.

8. Стилна модерна мъжка риза-смокинг:

Бяла риза за смокинг за мъже с динамичен динамичен външен вид придава стилен имидж на партита с висок профил. Плитките, освен бутоните, са оформени с подобни черни копчета на плисетата. Дизайнерът изглежда страхотно на музикални вечери.

9. Дамска риза с женски стил:

Женски стил с риза с смокинг изглежда невероятно, когато се носи с панталон с широки крака. Изключително новата тенденция на панталоните с дължина на глезена и стил с риза с дълъг врат в смокинг изглеждат перфектно за един изцяло модерен и изявен поглед.

10. Дизайнерски печат смокинг в сиво:

Слим фитнес смокинг ризи за мъже с различен цвят е много необичаен и модерен. Такава риза може да се носи самостоятелно на подобни цветни панталони или дори на контраст на дънки. Облицованата сива риза с тънък костюм и висок стил с яки изглеждат зашеметяващи.

Виж повече: Фланелни ризи за мъже

11. Френски копчета за ръкавели и смокинг с яка:

Френски стил на копчета за ръкавели и риза със стил с яка, изглеждат невероятно и стилно. Специално изработена за парти облекло, бялата риза с отворени краища завързана вратовръзка изглежда модерно на мъжете. В комбинация с черни панталони и дизайнерски кожен колан изображението, което получавате, е богато и стандартно.

12. Екзотична черна дантела Tuxedo:

Екзотична черна дантела със стил риза за жени изглежда невероятно за парти с висок профил. Черната кадифена риза с обикновени бели яки и копчета за ръкавици изглеждат страхотно и дизайнерски. За една партия изглежда такава риза може да се носи на черен панталон.

13. Оранжева облечена рокля от смокинг:

Ризата-смокинг за жени с цветен тон изглежда също светла и стилна. Дамската риза с дълъг шев в оранжево може да се носи както сам, така и на чорапогащи. Поддържан с подобни пети, облеклото изглежда опушено. Дългите ръкави и яките и бутоните носят собствения си традиционен стил на смокинг.

14. Смокинг с мандаринова яка:

Дизайнерската риза-смокинг изглежда динамична за професионално или висококачествено облекло. Черната яка и средните яки и маншети в обикновена черна тъкан с чиста бяла риза са това, което изглежда стандартно и динамично за смокинг ризата да изглежда фантастично дори и без вратовръзка или палто.

Виж повече: Класически ризи за поло

15. Риза с новороден смокинг:

Тънката смокинг риза за жени може да бъде проектирана с украса в центъра и дългите ръкави изглеждат невероятно. Цветно розово с женско докосване в бодката на ризата изглежда перфектно за семинар или офис. Ризата тип смокинг изглежда невероятно с черни панталони и може да се носи, без да се навива под панталоните.

Модерните модни експерти също донесоха цветове в ризите с смокинг с прости, но елегантни обрати. Ризи с смокинг с дизайнерски вратовръзки или стъклени огледала или дизайнерска вратовръзка, която съответства на коланите, са променили традиционното облекло. Обикновено коланите не се носят в костюми за смокинг, вместо това обикновените ленти за кръста или жартиери със странични бутони са износени или дори дискретни странични регулатори. Докато модните модници носят риза с смокинг с класически колани с дизайнерски вид.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Паралельні світи (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send