Красота и мода

Топ 9 на Honeymoon места в Индия през септември

Pin
Send
Share
Send


Богата на култура, наследство и традиции - Индия е свързана с много цветове, миризми и вкусове. В тази уникална страна ще намерите не едно, а няколко идеални места за меден месец. Тук са 9-те най-добри и прекрасни дестинации в Индия, идеални за меден месец през септември.

Cool Меден месец места в Индия през септември със снимки: t

1. Ranthambore:

Ranthambore, в Раджастан се намира между Aravallis и Vindhya гама. Докато времето тук е приятно през цялата година, то най-добре през септември. Това е една от най-добрите дестинации за меден месец в Индия през септември. Живописни гледки с планини и долини в своя фон, хладен бриз, допринасят за много романтична обстановка. Освен това националният му парк е рай за любителите на дивата природа.

2. Kodaikanal:

Заедно с панорамните гледки и перфектното хладно време и общото спокойствие на планините Кодаиканал има и най-забележителните пътеки за туристи, които се намират в хълмовете Палани. В Subramanya или Karthikeya храм, Silent долина оглед, Стълб скали, Kodai езеро, Green Valley View, Брайънт парк и Bear Shola попада са няколко други туристически атракции, представени тук. Той също така има разнообразна дива природа, видима в Bison Wells, което го прави примамлив за любителите на дивата природа.

3. Дарджилинг:

Голям за чаените си градини и влак за играчки Данджилинг е едно от най-добрите места за меден месец в Индия през септември. Освен че посещават известната чайна градина като имението Tukvar Valley, туристите в Дарджилинг могат да посетят Природонаучния музей, който има няколко интересни и образователни експонати. Неговата зоологическа градина се помещава в Хималайската червена панда и неуловим снежен леопард, които са две от най-редките животни. Храмът на Шива със своите прекрасни водопади и славеещия парк също трябва да посетите.

Виж повече: Меден месец места в Индия през август

4. Ковалам:

Малък пристанищен град в Керала Ковалам има три невероятни плажа с полумесец със златист пясък, чиста синя вода и панорамни гледки. Известен със своите курорти за йога и аюрведични центрове и лагери за медитация, той е подходящ за духовно богат празник. Спокойната и дълбоко духовна среда го превръщат в една от най-добрите дестинации за меден месец в Индия през септември.

5. Лех Ладак:

Ладак предлага и отлични пътеки и по този начин привлича ентусиазирани пътешественици от цял ​​свят. Освен естествените гледки и живописна красота, има и няколко други туристически атракции като Форт Генерал Зоравур, Лех Палас, Шанти Ступа, Ток Палас, манастир Карма дугиуд Чолинг и златната статуя на Буда Майтрея. Ladakh е богата на култура, заедно с това, че е релаксиращо и спокойно място за почивка. Това е една от най-добрите дестинации за меден месец в Индия.

6. Пахалгам:

Световноизвестната пътека Амарнат Ятра минава през Пахалгам. Това е идеалното място за приключенски спортове като преходи. Той също е спокойна и спокойна обстановка за релаксиращо място. Неговите езера и гори и планини се събират заедно, за да осигурят обвързваща гледка, която осигурява идеалния фон за романтични разходки за младоженците.

Виж повече: Най-добрите места за меден месец в Индия през октомври

7. Шилонг:

Прекрасна станция на хълма, Шилонг ​​разполага с красиво изградени църкви като катедралата на Мария Помощ на християните. В ботаническата градина се помещават няколко красиви вида флора, естетично подредени да задоволят всички посетители. Най-високата точка на Shillong също си заслужава да се посети, защото предлага уникална гледка към малкия град, който ще изпрати тръпки по гръбнака. Това е едно от най-добрите места за меден месец в Индия през септември.

8. Mysore:

Mysore е културно богат малък град, разположен в подножието на района Chamundi. Неговите основни туристически атракции включват двореца Mysore, зоологическите градини Jaya chamarajendra, църквата Св. Това е едно от най-добрите места за меден месец в Индия през септември.

9. Гоа:

Гоа представлява смесица от различни култури. От една страна, той е известен с нощния си живот, а от друга страна има исторически църкви и паметници. Красива архитектура, златни пясъчни плажове и живописна красота - Гоа има всичко. Нещо повече, нощният живот привлича двойки от цяла Индия, което го прави идеален за меден месец в Индия през септември.

Виж повече: Най-добрите Honeymoon дестинации в Индия през април

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Dragnet: Big Cab Big Slip Big Try Big Little Mother (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send