Прически

Как да направим въжената плитка?

Pin
Send
Share
Send


Косите са може би най-модерните привързани прически, налични днес в света, не заради тяхната популярност, а заради разнообразието от стилове, от които можете да избирате ефективно. Въжето е също част от тези страхотни прически, поради разнообразието от събития и места, за които можете да използвате прическата.

Най-хубавото е, че въжената плитка може да се използва за множество събития, от сватби до бала и прости социални събирания, през цялото време ще ви даде това отделно чувство за елегантност, което всяка жена умира.

Стъпка по стъпка процесът на въжето:

Въжето е уникално поради наличието на обем и дебелина, което може да бъде лесно изработено и обработено поради своята минимална политика на поддръжка. Въжето на плитката върви добре с дълга коса, защото по-плътните закопчалки ще изглеждат по-добре. Дадени по-долу са много лесни стъпки, за да ви помогнат да направите въжето на плитката ефективно

Мия:

Първата стъпка към изработването на въжена плитка изисква от вас да миете косата си. Препоръчва се изглаждане на косата, което се предлага на пазара както в шампоани, така и в балсам. Този изглаждащ косъм ще улесни косата. След като измиете косата си, изсушете я ефективно с кърпа и сешоар, но се уверете, че използвате серум за блокиране на топлината, който ще ви помогне да запазите косата си мека. Сухата коса ще нарани скалпа ви, когато се опитате да го заплете, така че серумът, който блокира топлината е най-добрият.

Виж повече: Прически на Crown Braid

Отделен комплект ръце:

Най-добрият начин да постигнете безупречна плитка за въже е да имате отделен комплект ръце, за да ви помогне. Ако помагате на някого с въжената си плитка, най-добрият процес, който трябва да следвате, е да разделите косата на две дебели нишки, една от лявата и една в дясната. След това започнете да взимате косата ефективно в въже. Най-хубавото е, че има няколко вида плетени въжета, от които можете да избирате от първоначалното училище по избор по ваш избор, преди да извършите процеса. Наличието на друг човек, който да ви помогне, със сигурност ще намали времето, необходимо, за да направите въжената плитка, която ви позволява да се концентрирате върху други въпроси.

Виж повече: Коса за плетене на една кука

Край на вратовръзката:

След като оплетката на въжето е обвързана ефективно, използвайте дебела лента или клип, за да завържете края, така че да се задържа ефективно. Това ще предотврати отварянето на въжето. След като това е направено, няма нищо друго, от което да се тревожите.

Въжето може да бъде придружено от предни разхвърляни къдрици, които ще добавят много ефективно към декора. Винаги можете да аксесоаризирате косата си с редица клипове или други аксесоари, които ще помогнат да добавите към изображението, че косата ви помага да се издърпате. Колкото по-дълга е вашата коса, толкова по-добре, но най-добрата част е, че оплетката за въже е идеална за къса коса, макар и твърде къса, да унищожи усещането за прическата.

Извършване:

Въжето е идеална прическа за всяка сватба. Също така е чудесно, ако се омъжвате, защото това е комплимент за традиционния ви, както и за западния си вид. Въжето е лесно да се направи в сравнение с всички други сватбени прически, поради което е набирала популярност. Освен че въжето може да се използва ефективно за всяко социално или корпоративно събитие. Той наистина ще ви направи център на вниманието, защото неговият смел сладострастен поглед, който е основната характеристика на тази велика и гъвкава прическа.

Виж повече: Най-добра коса за дървени плитки

Източник на изображения: 2.

Гледай видеото: как се плете въже? (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send