Красота и мода

7 най-добри туристически дестинации, за да проучите в Индия чрез Road

Pin
Send
Share
Send


Ако планирате да проучите впечатляващата живописна красота на Индия, пътуването по път е идеалният начин. Живописните околности и гледката на красивата флора и фауна могат буквално да ви отнемат дъха. Даден по-долу е списъкът от 7 впечатляващо красиви места и маршрути, които определено трябва да посетите с приятели или семейство веднъж в живота си.

Манали до Лех:

Живописната красота на пътуването от Манали до Лех по шосе не може да се изрази с думи. Ако пътувате с джип или куршум, красивата гледка ще трае постоянно място в сърцето ви. Манали до Лех е с дължина 490 км, с надморска височина над 4000 метра. Ако искате да видите най-зашеметяващите планински вериги и долини, тогава просто опаковайте чантата си и тръгнете по пътя.

Памбски мост:

Търсите ли лесно управление? Pamban Bridge е вашата дестинация. Издигащ се над водите на Индийския океан, този мост свързва остров Памбан с Рамешварам. Преминете през моста през вечерните часове, за да се насладите на невероятна гледка към морския пейзаж и островите около вас. Разстоянието до моста Памбан е 13,5 км, което може лесно да се покрие за 25 минути. Вземете пътуване до моста Памбан днес и опитайте влажния бриз по кожата си.

Мумбай до Гоа:

Копнеж за дълго шофиране? След това карайте по NH17 за красиво пътуване, което се простира чак до Гоа. Независимо дали пътувате с кола или карате мотоциклет, пътуването е грандиозно за вас. Мумбай до Гоа е 615 км и наистина отнема 10-12 часа. Красивите водопади и храмове могат да бъдат причина за отвличане на вниманието, преди да стигнат до Гоа.

Вижте още: Най-скъпо място в света

Бангалор до Coorg:

Ако търсите някаква красива панорамна гледка, а след това се насладете на шофиране до Шотландия на Индия-Coorg. Шофирането от Бангалор до Coorg е доста предизвикателно и авантюристично преживяване. Внимавайте за стръмните изкачвания и остри завои. Разстоянието от Banglore до Coorg е около 260 км, което може лесно да се покрие за 5-6 часа. С зеленина и завладяваща миризма на кафе навсякъде около вас, пригответе се да се чувствате по-спокойни и освежени.

Делхи до Джайпур:

Искате да изследвате и да се възхищавате на екстравагантността на индийските архитектури? Известният розов град е точното място за вас. Но пътуването от столицата прави пътуването ви още по-вълнуващо. Приблизителното разстояние е 274 км и може лесно да бъде покрито за 5-6 часа. NH8 е най-добрият маршрут, предложен за достигане до Джайпур. Но ако си хранител тогава не забравяйте да спрете до близките дхаба, които предлагат най-добрата индийска кухня.

Виж повече: Боливудските актриси в бикини

Колката до Пури:

Планирате пътуване до земята на плажовете? Пътуването се счита за най-удобния и удобен вариант. Шофирането от град Joy направо до Пури определено си струва да се движите. Ако имате вкус на морски дарове, тогава вие просто ще обичате сортовете морски дарове, приготвени тук. Разстоянието е на 500 км от Колката и наистина отнема повече от 11 часа от времето ви. Опитайте се да напуснете града рано сутрин, за да стигнете до Пури преди залез слънце.

Ахмедабад до Кач:

Ако търсите за запомнящо се шофиране, тогава просто съберете багажа си и започнете да шофирате от Ахмедабад до Кач. Кач е земя, пълна с контрасти. Пътищата са отлични и ще имате възможност да откриете различни видове дестинации като Rann of Kutch и Wild Ass Sanctuary. Разстоянието от Ахмедабад до Кач е около 400 км и отнема около 7 часа. Не забравяйте да изследвате местните занаятчийски работи, докато се връщате.

Пътуването по шосе е определено по-добър вариант, отколкото просто да подскочите на скучен влак или да направите кратък полет. Всичко, от което се нуждаете, е кола или мотоциклет и просто медал на педала. Пътуването е просто грандиозно.

Вижте още: Най-добър климатик в Индия 2015

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Гледай видеото: 5th dimension - Reincarnation Петото измерение - Прераждане (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send