Красота и мода

Топ 15 дизайнерски сватбени сари за булката

Pin
Send
Share
Send


Какво е типична индийска сватбена сцена? Слаби, но приятни миризми на рози и парфюми се задържат около ъглите, докато във въздуха се носи силна мелодия. Докато мъжете в семейството бързо се обличаха след вечерната си чаша чай, жените продължават да се задържат около огледалата, опитвайки се да поправят последната коса, която всеки път се държи. А зад ъгъла в една стая е красива булка, облечена и силно украсена с красиво традиционно облекло. Специален сари за специалния ден; тежък дизайнерски сари, за да отбележи значението на събитието тази вечер.

Дизайнерски Saree Специалности:

Кой не иска да изглежда уникален в най-важния ден от живота си? Дизайнерските сари са най-търсените парчета по няколко причини:

  • Те имат уникален дизайн, който много рядко се предлага на пазара. Повечето дизайнерски сари са на разположение като единични части
  • Те могат да бъдат изработени по поръчка, за да отговарят на темата на сватбата, а също така да съвпадат с младоженеца
  • Те не само че изглеждат добре, но и качеството на дизайнерските сари е сравнимо
  • Малко по-високо на джоба може да бъде, но дизайнер носят sarees определено си струва парите и заслужават специално място във вашия гардероб.

Известни имена на дизайнери Saree в Индия:

  • Sabyasachi Mukherjee: Този бенгалски дизайнер е популярен не само с булки, но и с известни личности. Мечтата на всяка булка е да носи Sabyasachi в деня на сватбата.
  • Маниш Малхотра: Прочутият градски дизайнер B има невероятна колекция от легенди и сари, които могат да ви свалят от краката
  • TarunTahiliani: Trit's Bridal сари за събиране са най-известни с богато украсената им работа и грандиозност. Ако планирате кралска сватба, TarunTahiliani е правилният избор.
  • Риту КумарМеждународно прочутият Риту Кумар е за игра с цветове и тъкани, за да даде на булката, мечтата й.

Колекция дизайнерски булчински сари:

1. Черно-шифон дизайнерски сари:

За този сезон дръжте сватбата си традиционна с този мек сив и черен шифонен сари. Сватбите могат да бъдат направени екстравагантни дори и без използването на много тежки бижута само чрез усъвършенстване на вашата дреха и приготвяне на случая. Сарито има намек за виолетово от страните с красива червена флорална картина. През цялото време на сарите има мека черна лоза.

2. Яркият син оттенък на печатния дизайнер Сари:

Сега това е един екстравагантен поглед, на който никога не можеш да отречеш. Комбинацията от злато, когато се вгражда с други ярки цветове, прави погледа на вечерта поп и този сари има всяко намерение да ви накара да изглеждате най-добрите в тълпата. В основата на сарието или в долната половина се вижда красив монохромен цветен модел, като сатенено-синьото палу се оцветява с тежка работа. Това е един от най-известните дизайнери за сватба.

3. Цветът за сватбени дизайнери Saree:

Мекият шафран е най-добрият цвят на спорта по време на силно орнаментирана сватбена нощ, където мекотата и трезвостта на цвета просто биха се изгладили добре със златните орнаменти, в които ще бъдете украсени. Сега за този вид шафранът е в кадифе с вътрешен златен работен панел по границата на сари. За долната половина се използва слаб шафран в шифон. Този тип дизайнерски булчински сари са налични в Индия.

4. Половин и половина дизайнерски сари за сватба:

Обикновено черният е много трезв и зрял цвят и съпоставянето, че във всеки възможен начин е флуоресцентният оранжев, който се наслагва в яркостта си. Светлият и малък оранжев цвят подхожда добре на черното, а останалата част от границата е в широко злато с отличителни черни марки. Сдвоите сарита със солидна черна блуза, за да завършите изгледа. Този обикновен и граничен дизайнерски сари е идеален за сватба.

5. Дизайнер на Saree за сватбено претоварване:

Дантелите са девически, дантелите са красиви, а дантелите са елегантни и именно тези дантели създават красивия ви вид за вечерта. Сарито е в ярко бяло, с от време на време красиви произведения на дантела, които образуват цялата дължина на сари. Използването на бледи georgette подробно добавя към външния вид. Това е един от великолепните дизайнерски сари за сватбени тържества с просто облекло.

Вижте още: Най-новите Kanchi Pattu Sarees

6. Пълнофункционален печатен дизайнер Сари:

Тази половин сари се предлага в слаб оттенък на зъби за долната основа, където използването на ярки ивици от синьо подчертава повече тила. За горната половина сарито има красива червена палуба с украсени мотиви, изчертани из целия сари. Обширните тежки облицовки на границите също се смятат за нещо.

7. Простота:

Ако простотата е вашата мантра за вечерта, направете най-доброто от нея, като използвате този основен цвят на голи шифони. Дори и със скромност, елегантността за нощта трябва да се запази и няма друг начин да се каже елегантност, отколкото голият цвят. Това е една от много простите дизайнерски сватбени сватби с обикновена сребърна граница, която също прави вашия красив вид.

Вижте още: Сари живопис дизайни изображения

8. Цветовете на папагала:

Една проста причина, поради която сърцето на този сари е толкова много, е заради страхотното сдвояване на двата най-прекрасни цвята - яркият папагал, който се появява в зелено. Сарито в зелено има сатенена текстура с красива синя блуза.

9. Netted дизайнер Сари за сватба:

Червеното е цветът на любовта и похотта и за да отпразнуваме сватбата, най-добрият начин за оцветяване е да се боядисвате в знойността на червения оттенък. Това е половин сари, където горната част има шифон флорални произведения. Този тип дизайнерски сватбени сари подхожда за всички видове жени за този ден.

Виж повече: Дизайн на блуза Pattu Saree

10. Сари от тежкия розов дизайнер:

Това определено е един от най-добрите сари на сватбения дизайнер на всички времена. Дизайнерското докосване го прави великолепен. Може да е малко неудобно в началото за онези жени, които намират най-подходящите за тях памучни сари. Това е направено от чиста коприна и това е тежък сари, който идва с много съблазнителен носен направено в целия Сари. Златният дизайн, направен заедно с розовото, е основната атрактивна характеристика на този сари. Той е предназначен за спортни занимания по време на сватби и това е един от най-добрите начини за показване на крайната привлекателност на този дизайнерски сари.

11. Сари за сватбени дизайнери:

Ако търсите за сватба сари дизайн, а след това да вземе добър стан на този конкретен Сари сватба дизайнер. Ето още една съблазнителна сари, която може да се носи на сватби. Спортът на крема е толкова ефективен, че почти всички жени ще се съгласят да носят този сари на сватба на първо място. Наред с крема, червеният цвят също се въвежда ефективно в този сари в долната част. Моделът е доста примамлив и ще бъде подходящ за почти всички жени там, които обичат Сари като тези.

12. Розовият дизайнер Сари:

Ако обичате розовия цвят, тогава ще ви хареса и тази. Моделът на този спортен спорт е много съблазнителен. Дизайнът на границата е един от най-ефективните атрактивни елементи за този дизайнерски сари. Той е направен с единственото намерение да бъде спортиран на сватбите. Точно до булката, вие ще бъдете вторият човек, който ще се радва на огромно внимание на сватбената церемония, ако спортувате този сари. Тя ще върви ръка за ръка с розова блуза. Това е много прост сари дизайн за сватба, който прави вашия поглед по-жив.

13. Синята дизайнерска креп сари за сватби:

Изглежда изцяло готино със син цвят. Материалът, използван при изработването на този сари, е една от най-ефективните характеристики на този сари. Границите са много добре украсени с уникален модел и това отново е една от тези характеристики, които правят този сари толкова специален. Цялото нещо е толкова привлекателно пред голите очи и затова жените ще намерят този сари, подходящ за тях да носят на сватбени поводи. Това също е един от най-добрите шифони Сари, които някога ще дойде.

14. Най-добрият златен и розов сватбен дизайнер на сватбата:

Тази красива последна сватба за сватба е комбинацията от двата цвята златен и розов. Моделът, използван при проектирането на този сари е много съблазнителен и почти всички жени там ще бъдат доста нетърпеливи да го носят. Начинът, по който този сари е проектиран, си струва да бъде споменат и почти всеки и всеки ще може да го спортува по начина, по който те искат. Той също така ще ви предложи този вид знаменитост и това отново е една от най-добрите характеристики на този дизайнерски сари. Това може да се използва и като сари за износване.

15. Елегантният силен дизайнер със синя сари:

Искате да носите нещо съвсем различно в този сватбен сезон, след това изучете правилно този дизайнерски булчински сари. Обърнете внимание на моделите, използвани в правилните места на този сари и потърсете този в усъвършенствания сари магазин. Синята е вероятно една от най-добрите цветове за този сари и не може да бъде по-красива от тази. Граничният модел е един от най-добрите атрактивни факти за този сари и жените ще бъдат доста очаровани от колоритната атмосфера, която този спортен дизайнерски сари.

Повярвай ми, сватбеното trousseau никога няма да бъде пълно, ако нямаш шепа дизайнерски сари, които да носят след брак. Човек се нуждае от добра колекция в гардероба, за да накара хората да разберат кой е младоженката!

Гледай видеото: Лесни стъпки как да си направим стилна рокля сами! (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send