Красота и мода

Обикновено начини да получите светеща кожа

Pin
Send
Share
Send


Желаете ли за прости начини да получите светеща кожа? Как да се получи това естествено? Светещата кожа прави добро допълнение към красотата и външния ви вид. В днешно време блестящата кожа се превръща в сериозна опасност за жените като цяло. Повечето от жените харчат много пари, за да получат красива и блестяща кожа. Не забравяйте едно нещо, което свети не е нищо друго освен здрава кожа.

Най-добрите начини за получаване на светеща кожа:

Така че, в тази статия ние се фокусираме предимно върху някои най-добри съвети и начини да получите светеща кожа у дома. Тези съвети не са толкова скъпи и нямат странични ефекти. Затова прочетете внимателно тази статия, ако искате да получите светеща кожа.

1. Почистете лицето си през нощта, за да получите светеща кожа:

След следата на деня, мръсотия, грим и натрупване на масло на лицето си, е много важно да почиствате лицето си всяка вечер. Създайте почистване на кожата си част от обичай за лягане.

2. Ексфолирайте веднъж седмично, за да получите светеща кожа:

В състояние, кожата ви може да бъде суха, както и пилинг; седмично ексфолиране е в състояние да почисти мъртвите кожни клетки. Използвайте ексфолиант, който има чудесно фино зърно, плюс избягвайте да го триете почти в кожата с помощта на лек натиск, както и добри движения. Лесният скраб от захарна смес с мед е огромен ексфолиант. Измийте го с хладка вода. Можете също така да размажете лицето си с малки, сферични движения.

3. Премахнете грима си преди да си легнете, за да получите светеща кожа:

Ако оставите грим, както и мръсотия през нощта, кожата ви запушва порите, а също и прекалено много сухота с плосък кожен пърхот. Трябва да знаете, че по-голямата част от грима включва захарна молекула, която може да отглежда мая през нощта. Също така е необходимо премахване на грима на очите, тъй като води до неравномерно обрив около очите. Това е най-лесният начин да получите светеща кожа.

Виж повече: Как да се получи луда кожа естествено

4. Използване на слънцезащитен крем

Ако искате да защитите кожата си от UVA лъчите и UVB лъчите, то слънцезащитният крем е най-добрият вариант. Имайте предвид, че е нужно едва 15 минути да се улови слънчево изгаряне. Стойте настрана от твърда, твърда кожа, като използвате лек слънцезащитен крем всеки път, когато планирате да бъдете външен. Недостигът на слънчево увреждане поддържа кожата ви рожна и гъвкава в продължение на години. Затова използвайте слънцезащитен крем с SPF 30. Използвайте овлажняващ овлажнител на основата, иначе слънцезащитен, така че лицето ви вече е затворено.

5. Пийте достатъчно вода, за да получите светеща кожа:

Водата е много полезна, тъй като изчиства кожата ви и помага да сияем, защото тя създава по-лесно за тялото ви бързо да измива токсините. Дръжте бутилка с вода цял ден, за да потвърдите, че винаги съдържате вода върху ръката. Можете също така да пиете билкови чай, в противен случай, да не хидратирате напитки, които не съдържат кофеин.

Виж повече: Как да получите ясна кожа Бързо

6. Начало средства, за да получите светеща кожа:

  •  Multani Mitti, Neem, розови листенца и Tulsi: Използва се за нажежена, както и за здрава кожа намазка смес от multani mitti, смачкани листа от нима, розова вода, розови листенца плюс смляни листа от тулси.
  • Кубче лед: Масажирайте с лед, който лежи на лицето ви, за да възстановите движението на кръвта. Също така избършете кубче лед по-рано, отколкото да си сложите грим. Той помага на грима да продължи по-дълго, както и гримът няма да се размаже.
  •  Опаковка за овесени ядки: Комбинирайте овесена каша в няколко капки лимонов сок и с малко куркума и пригответе паста. Намажете това върху кожата и след известно време изплакнете с топла вода. Ползата е да се елиминира мръсотията, която попада в порите на кожата.
  •  Скъпа и папая: Счупете папая и смесете с мед. Навлажнете лицето си и го намажете с лицето си. Оставете го около 15 минути. Измийте внимателно със студена вода.
  •  бананите: Нанесете зрял банан върху кожата си и останете известно време с вода. Суровото мляко също се добавя към това, за да се получи светла кожа.

Виж повече: Как да си направим светещата кожа за мъже

Източник на изображението: Захранване

Гледай видеото: G-Shock Gulfmaster Showdown. Master of G Gulfmaster Comparison. GN-1000. GWN-1000. GWN-Q1000 (Декември 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send