Прически

9 Най-добри къси прически за жени 2018

Pin
Send
Share
Send


Понякога става трудно да се опитате прическа на къса коса и също така да се оспори с външния вид. Ако имате естествено къса коса, тогава понякога може да сте разочаровани, докато ходите за вечер или парти за липса на подходяща прическа. Също така може да не сте много желание да отидете с редовните стилове и искате да опитате нещо ново, което е модерно и ви дава различен вид. Можете да опитате къси разхвърляни прически.

Мъжки прически за къси коси:

Ето някои съвети за къса коса с разхвърлян вид, които ви дават едновременно модерен и стилен външен вид.

1. Коса с къс развълнуван вид:

Ако имате права коса, то тези прически може да са идеални за разхвърлян и груб вид. Можете да подчертаете, като подчертаете част от бретовете. Най-добрата част е, че те вървят добре с някоя от рокли или тоалети и също изглеждат страхотно като парти стил. Те ще подхождат както на кръгли, така и на къси лица. Дългото лице може да се нуждае от по-голяма дължина.

2. Бързо обемно разрязване:

Хората с гъста коса винаги могат да предпочитат къса коса, тъй като обемът вече е гъст и няма да ги накара да изглеждат къси. Така че, ако имате гъста коса и голям обем, можете всеки ден да отидете за къса подстрижка. Момичетата с гъста коса могат да носят това лесно. Сега, за да подчертая тази къса коса, можете да отидете за разхвърлян вид. За да сложите стила на място, нанесете малко гел, така че стилът да остане за по-дълги часове.

3. Развълнувани вълни за къса коса:

Ако имате коса под брадичката, но над рамото, можете дори да опитате малко вълни и след това да ги подредите в разхвърлян и небрежен поглед. Можете да получите вълнообразния вид, както ако имате естествени вълни, така и сами по себе си. Дайте лицето си странична част, ако имате кръгло или дълго лице. Можете също да отидете за леки бретон.

4. Грязна къдрава прическа за къса коса:

За модерен поглед това е перфектен стил, ако можете да носите себе си. Къдрици и разхвърлян е думата - изглежда модерен и стилен. Можете дори да използвате къдрици, ако нямате естествени къдрици. Въпреки това, този стил е най-подходящ за

Виж повече: Къси прически за жени над 50 години

5. Подстригване на къси разхвърляни боб

Боб косата също изглежда страхотно за разхвърлян вид. Това никога не може да излезе от мода и винаги е в тенденция. Обикновено момичетата се въздържат от боб разфасовки поради липса на доверие, така че се нуждаете от много отношение, за да се носите в този облик.

6. Choppy Messy Short Bob:

За кратка подстригана прическа този вид е толкова съвършен. Тя ще изглежда добре на всеки цвят на косата и ще подхожда на всяко облекло. Това е много закачливо изражение и придава вид на момиче в съседство.

Виж повече: Знаменитости къси прически

7. Стилен фронтален бръснач:

За тънка коса с дължина на раменете можете просто да направите странична част и да запазите бретон по челото. Останалата част от секцията може да се превърне във вълни, но не толкова чисти, за да придадат бърз и небрежен вид, но стилен.

8. Подстригване за къси коси:

Права бърза бъркотия с бретон! Това е точно толкова перфектен поглед за поглед, който привлича окото и е един от неговия стил. Можете дори да помислите за подчертаване на бретон.

Виж повече: Едри къси прически за жени

9. Грязна лятна коса Виж:

Някои други стилове, които можете да опитате за летен хладен поглед, които са модерен, модерен и класически са както по-горе.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Плитка водопад - Видео Урок (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send