Красота и мода

10 Водещи художници на мехнди в Ахмедабад

Pin
Send
Share
Send


Мехнди е форма на изкуство, която възхвалява облика на жената с многообразие. Мехнди или къна се прилага от десетилетия и се прилага специално за всички фестивали, сватби или щастлив случай, за да отрази щастието.

Механди се смята за свещен и чист и е много популярен в Северна Индия, Раджастан и т.н., поради прилежащата зона и влиянието на това, Ахмедабад е вдъхновен и много велики и прекрасни художници мехенди са от тук. Прилагат невероятни и невероятни мехнди за всеки повод и придават повече цвят на ръцете на жените.

Популярни артисти Mehndi в Ахмедабад с цени:

Да видим 10 топ дизайнери на Mehndi в Ахмедабад.

1. Закия Професионален Булчински Мехнди Изпълнител:

Закия и екипът ще прилагат отлични мехенди дизайни за всякакви поводи като сватба или някаква функция. Награден е като най-добър „Професионален мехнди” от Ahmedabad Mirror, Times of India за удивителния си дизайн. Неговата такса започва от Rs 3, 500 / -напред за различен тип дизайн.

Уеб сайт: @ZakiyaMenhdiArt го следва по книгата на лицата

Данни за контакт: +(91)-8866056584

Адрес: Колония на Moti Makeriwad, релефен път Ахмедабад-380001

2. Изпълнители на Chetan Panchal Mehndi в Ахмедабад:

Четан Панчал има опит в сватбения образ и дизайнът му е просто страхотен. Той използва висококачествен троен филтър mehendi на прах и масло и неговият пакет започва от Rs 6000 / - нататък. Той е готов да пътува до други части на Гуджарат, Махаращра и дори Раджастан, за да приложи mehandi.

Уеб сайт: @ChetanPanchalMehndiArtist го следва в книгата с лица

Данни за контакт: +( 91)-9825269374

3. Художник Фамина Мехнди в Ахмедабад:

Famina и нейният екип ще направят красив и сложен дизайн mehendi за всякакви функции като сватба, затопляне на къщи и т.н. Те са опит в проекти като булчински фигури mehandi, арабски, цвят и zardosi mehendi и много други. Те приемат пари за своите услуги и започва от 2500 рупии нататък.

Имейл ID: [имейл защитен]

Данни за контакт: +( 91)-9737300668, 9924754379

Адрес: Шахпур, Ахмедабад.

4. Създаване на Каришма в Ахмедабад:

Каришма е професионален мехнди художник в Ахмедабад, тя и нейният екип са специализирани в фигуративни механди, индо западни Мехенди, традиционни мехенди дизайни, татуировки, както и в булчински механди. Те зареждат на ръка Rs 250 и тяхната начална гама за всеки повод е Rs 8000 / - нататък.

Уеб сайт: www.karishmascreations.in/

Данни за контакт: +(91)-9375183651

Адрес: Maruti 4 Flats, Общество Pratapkunj, Васна Ахмедабад-380001

5. Dharshan Mehndi Изпълнител:

Dharshan в един от най-добрите и страхотни мехенди художник, който има неограничени идеи и той ще прилага mehandi по много различен и атрактивен начин. Той прилага всички форми на механди дизайн и притежава опит, особено в проекти за булчински мехнди и той също е голям художник rangoli.

Уеб сайт: www.darshanart.com/

Данни за контакт: +(91)-9998726113

6. Веер и Винод Мехнди Изпълнител:

И Веер, и Винод са обучени и е професионален мехнди художник с ваза опит в проектирането на мехенди. Те имат много други услуги, които включват козметични салони, дамски салони за красота, артисти от Зардоси Механди, булчински художници Mehendi, красота за жени, аюрведически салони за красота.

Уеб сайт: www.mehandi.com

Данни за контакт: +(91)-8980065047

Адрес: Приземен етаж, Iscon Circle, Sarkhej Gandinagar Highway Ахмедабад-380055

7. Изпълнител на булчински мехнди в Ахмедабад:

Художникът е известен с прилагането на красиви мехнди за булчински и други поводи. Те са добре познати в западните и в традиционните дизайни на мехнди. Прилагат красиви мотиви на ръцете и краката и приемат само пари за своите услуги. Другите подробности са както следва:

Данни за контакт: +(91)-9510128788

Адрес: Магазин № 5, Приземен етаж, пазаруване принц Прабхат, Джамалпур Ахмедабад-380001

8. Сония - най-добър мехнди дизайнер в Ахмедабад:

Сония е професионален мехнди, а също и дизайнер на татуировки, която притежава 18-годишен опит в дизайна на мехенди и татуировки. Тя предпочита да използва различен вид цветни булчински мехнди дизайн, тя също така прави и булчински грим. Нейният пакет започва от Rs 3,500 нататък.

Уеб сайт: www.flickr.com/

9. Бинду шах творчески мехнди в Ахмедабад:

Bindu Shah mehandi art е много уникален от другите, тя запазва всичките си усилия да запази жив старите традиционни проекти. Тя дори тренира много мехенди художници и прилага всички видове мехнди дизайн като булчински, традиционни, сенчести, jardoshi и т.н. Тя има широк доволен клиент и пътува до други страни, за да посещава своите клиенти.

Уеб сайт: www.bindushah.com

Данни за контакт: +(91)-9824443821

Адрес: 11 B Общество Сурия Нагар, път Атмаййоти Ашрам, парк Елора, Вадодра-390023.

10. Sensimonial Touch Най-добър мехнди художник в Ахмедабад:

Тук идва един страстен художник, който е влюбен в къната и може да приложи различна форма на механди дизайн. Областта му на експертиза е, той прилага тематичен дизайн на мехнди и е спечелил наградата на Международното завършване на Хена Арт. Той организира и регионални семинари за къна, където учи и учи различни изкуства от къна.

Имейл ID: [имейл защитен]

Данни за контакт: +(91)-9974347730

Заключение:

Всички гореспоменати професионални мехнди артисти в Ахмедабад са най-добрите на пазара с най-новите и уникални идеи, просто е необходимо да им кажете какъв тип механди дизайни жените търсят. Те ще дадат изключителните мехенди дизайни за ръце и крака, които просто ще хипнотизират от всички. Не чакайте повече за следващите поводи; Вземете модерен и традиционен механди дизайн, направен от тези професионални мехнди артисти.

Pin
Send
Share
Send