Красота и мода

9 Красиви дизайна на Gemstone Колиета в Trend

Pin
Send
Share
Send


Човек не може действително да знае за жена, освен ако някой не е видял нейната колекция „Бижута“. Скъпоценен камък, наричан също скъпоценен камък, който изхвърля красотата на различни цветове според рефракционния индекс, фрактурата на кристалните частици и химическия състав.
Скъпоценните камъни се класифицират в групи и видове. Видът Берил има Емералд, Аквамарин, червен берил, Хелиотроп, Морганит и Гошенит, а видът Корунд включва група камъни, наречени Руби и сапфири.

Най-новите и стилни дизайни от Gemstone Колиета за жени в модата:

Нека трябва да погледнем в топ 9 на дизайни от скъпоценни камъни за дами.

1. Колие с форма на фасетиран камък с бяло злато:

Този тип дизайни се отличават с различна форма на скъпоценен камък, който попада под дизайна на Колие от разноцветни камъни Gemstone. Камъните, присъстващи в по-голямата огърлица, са най-често използвания син топаз, гранат, който е зелен на цвят, аметист пурпурен на цвят, Star Ruby (червен), цитрин (жълт). Комбинацията от скъпоценни и полускъпоценни скъпоценни камъни раздава магически лъчисти цветове.

2. Сапфиро-перла дълго огърлица:

Това е скъпоценен камък, който е камък за месец Септември. Този камък попада под вида Corundum, който излъчва цвета на Royal blue до Orangish-Pinkish цвят рядко срещан цвят. Когато Royal синьо и бяло перлата се комбинира, за да образуват дълги камъни огърлица думи не могат да изразят прекрасно парче бижу.

3. Групова форма на рубин - диамантено колие:

Това е най-важният скъпоценен камък, използван при изработването на бижута. Излъчва яркочервен цвят и цветът зависи от съдържанието на хром. Ruby върви добре с Diamonds, което го прави по-привлекателен и дава успокояващ ефект на очите. Това е роден скъпоценен камък за хора, родени през юли.

4. Викинг плета Amethyst Gemstone Колие:

Аметист - полускъпоценен лилав цвят на Gemstone. Това е рожденият камък за хората, родени през февруари. Медна жица, плетена във вид на паяци с камък Аметист, осеяна в центъра на красотата сама по себе си.

Виж повече: Дизайни от Ruby Колие

5. Аквамарин скъпоценен камък свързан злато-огърлица:

Аквамарин Полускъпоценен скъпоценен камък, който блести в зелено-син цвят, варовик за хора, родени през март. Златно колие с синкав конец, свързано с квадратно оформено огърлице от камък с формата на камък, оформящо двойно огърлица, си струва да бъдеш в кутия за жени!

6. Кварцово платинено огърлица от котешко око:

Котето око или дракони око е най-често носените бижута от младежи този ден. Този прозрачен кварц има движещо се око, наречено “Chatoyancy”, което означава Cat's Eye. Този камък помага за регулиране на нивото на кръвната захар, поддържа зрението на очите

Виж повече: Комплект Емералд Колие

7. Оникс Сребърна нишка:

Тази проста и елегантна нишка от черна нишка с изумителен черен цвят е комбинация, която може да се носи заедно с всякакъв вид обичай. Хората, които имат своя розов камък (за Леос) като ойнкс, могат да носят тази огърлица от скъпоценни камъни не само за всеки повод, но и като ден за носене на бижу. Този скъпоценен камък има лечебни свойства, които помагат при излекуването на тревожност.

8. Турмалиново многоцветно Gemstone колие:

Това е уникална перла от мъниста огърлица, турмалин идва в различни цветове най-популярната е диня цветни турмалин камък. Многоцветният цвят, излъчван от тези камъни, е естествен, което го прави по-специален сред другите камъни.

Виж повече: Как да направим Колие с мъниста

9. Дървена рамка Розови кварцови висулки Колие:

Розов кварц, който излъчва фин розов цвят, който го прави богат и кралски, когато се използва като висулка от огърлица. Този скъпоценен камък, комбиниран с дървена кръгла рамка, е блаженство. Тази проста висулка може да се комбинира със златна верига или верига от черна нишка.

Търсенето на Gemologist се е увеличило по целия свят, доказвайки един основен фактор, че Gemstones са създали огромно влияние в живота на всеки от огромното количество положителни ефекти. Изборът на подходящ камък и придаването му на дизайн си струва времето, прекарано.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DVD 3 of 4: Loving the Silent Tears: The Musical (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send